Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim benim anlamadigim sen affettikten sonra tekrar mi ayni seyleri yapti yoksa kendi icinde acabalarin mi var
I

Merhabalar;
şu an uyuşuk gibiyim. Lütfen bana yardım edin... bir şekilde fikir belirtin en azından...
Eşimle severek evlendik 7 yıllık evliyiz. bir çocuğumuz var. Ben de o da çalışıyoruz. Aktif birisi. Yurdışı bağlantısı hep oldu ama son aylarda bir gariplik var ne olduğunu çözemiyorum. Telefonunu elden düşürmüyor. Benden saklıyor. Bazen yazarken gülümsüyor. facebookta evli olduğuna dair hiç bir bilgi yok. "çocukla beni etiketler misin? " dediğimde sadece benim göreceğim şekilde etiket ayarı yapmış.Birilerinden gizliyor gibi... ortak arkadaşlarımız dışındaki arkadaşlarını gizlemiş.

hesabına girdim. Yabancı bir kız dikkatimi çekti. Yaşı küçük 19- 20 ancak vardır. normalde yurtdışında yaşıyor. burada ortak bir proje için bir hafta otelde kaldı. oradan biliyorum. pek sağlam ayakkabı değilmiş. "burada tanıştığı başka 3 yabancı erkeği idare etmeye kalktı" diye başka birinden duydum. pek önemsememiştim. Tabii eşim de proje boyunca oradaydı. kızın her fotoğrafını beğenmiş. o da eşimin her fotoğrafını beğeniyor. Bu durumu birazcık izledim. Sonra şakayla karışık kızın fotoğraflarını neden beğendiğini sordum. "raporlarda olumlu sonuç yazmaları için bağlantıyı koparmıyorum" gibi bir saçmalık geveledi. facebookta bir şey paylaşınca artık ingilizcesini de yazıyor ki ingilizcesi hiç iyi değildi. kız da beğeniyor. geçen telefonda çok vakit geçirmesi yüzünden ufak bir atışmamız oldu. "çok merak ediyorsan savcılığa verirsin" dedi.. Sonra ben annesi ve babasına söyleyince inkar etti...

paranoyak olmak istemiyorum "fotoğraf beğenmekte ne var ?" diyeceksiniz ama kızın arkası dönük çıplak bir fotoğrafını evli bir erkek neden beğenir? Ben bu işi kurcalayınca kız fotoğraflarını gizlemiş. Arkadaşı olmayanlara görünmüyor artık. Eşim de ben fark edince artık facebook'tan kızın fotoğraflarını beğenmiyor. facebook sohbetine baktım. kızı sohbette engellemiş görünüyordu. Eski konuşmaları silinmiş. herhalde eve gelince sohbeti engelliyor. bilemiyorum.

Ben instagram kullanmıyorum. eşimin hesabını biraz önce kurcalayınca kızın her fotoğrafını istisnasız beğendiğini gördüm. Özellikle kızın paylaştığı bir fotoğraf canımı sıktı. "BİR GÜN BİRİSİ GELİR. YENİDEN ŞEKİLLENDİRİR HAYATINI, AKLINI, KALBİNİ.." Bizimki hemen beğenmiş. kız Türkçe bilmiyor ki?

şimdi diyorum ki;

a) o kıza mesaj atayım ve bu adamın evli çocuklu olduğunu mu hatırlatayım. ters teper mi? yabancıların sınırları geniş. Acaba bunu yasallaştırmış mı olurum.
b) eşimle yüzleşeyim mi (ki inkar edecek.)
c) izlemeye devam edeyim. (ne işime yarayacak? )

Paranoya mı bu sizce? yaşayanlar, birilerinden duyanlar lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
V
valla tatlim esine belli etmeden takip etmeye devam et tam olrak yakaladiginda inkar etmeye yuzu olmasin.erkekler hep inkar eder hatta seni suclu bile çıkarır bence tam yakala tatlim.allah sabir ve kolaylik versin.ama teli sakliyor ve fotolarida begeniyorsa bunda vardir birsey kadinlar bosuna boyle seyler hissetmez canim.

Ne çok aldatılan kadın ne çok şrfz erkek müsvettesi varmış, hayretle okudum ki ben de 3 ay önce aldatıldığımı öğrenip 1 ay içinde boşandım. 6. Yılını doldurmak üzere olan bir evlilik ve biri 4 biri 1 yaşında iki çocuk. Bulunduğumuz yerde yüksek makamda çalışan biriydi o aşağılık adam, ben de kamuda müdür yardımcısıyım. Severek evlendik. Hiçbir zaman bulutların üzerinde bir evlilik yaşantım olmadı çünkü adam bencil ötesi bir varlıktı. Her zaman önce işi gelir, hep kendi gezsin kendi stres atsın. Ben bir yandan iş bir yandan iki küçük çocuk arasında mekik dokurken hiçbir sorumluluk almazdı. Konuşsam söylesem bir fayda etmezdi, sabrediyormuşum belki de çocuklarımla uğraşmaktan bencilliğine sorumsuzluğuna neden katlandığımı düşünmeye zamanım bile yoktu. Derken son aylarda tamamen cozuttu, ev otele döndü sabah çık akşam 11 de gel. 3 günlüğüne balığa gitmeler telefon çekmiyor bahanesiyle3 gün kapalı. 4-5 defa sen beni aldatıyorsun dedim ne yalanlar yeminler. Sonra da gece 4 de silmeyi unuttuğu msjdan herşeyi öğrenmek. Çok zor geçti ilk 1 ay. Yıkıldım 8 kilo verdim ama çoçuklarım ailem ve arkadaşlarım sayesinde toparlanıyorum. Şükürler olsun Rabbim beni ondan kurtarmış. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı

bende aldatıldım hemde unı kazanır kazanmaz gıder gıtmez bırılerıyle konusmaya baslamıs bı sevgılısı olmus ıkı telefon almıs bırıyle benden dıyerıyle otekı kızla neler neler ya rezıllık gercekten anlatıp hatırlamak bıle ıstemıyorum artık

bu zamana kadar yazılanların hepsini okudum.aldatılma acısını atlatmak için girmemiştim.yalnız acaip bi şekilde kandırıldığıma inandım.bunun acısı için girmiştim.yazılanların çoğunu okuyunca inanamadım.erkeklerin bu kadar kötü olabilecekleri aklımın ucundan geçmezdi.pişman olunabileceği belli bir durum niye yapılır ki zaten.

kendi yaptıklarıma gelince destek aldım.bol bol yürüyüş yaptım.aşk şarkıları dinlemedim.duygusal filmleri bırak duygusal dram filmi izlemedim.bol bol yazdım.günlük tuttum.yeri geldi bilerek kendi canımı acıttım.yaşanmadan bitmez acı diye düşündüğümden.aşkla alakası olmayan konularda araştırmalar yaptım.kitaplar okudum.

hiç yaşanmamış gibi geliyor.yalnız en ufak bir durumda yıllar geçse bile derin bir acı verebiliyor.eski sevgilimle 10-15 yıldır görüşmüyorduk.beni arayacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.kendi içimde affetmiştim bile.yalnız hiç bir şey yokken birden yaşadığım acılar aklıma geldi.çok kötü hissettim.aradan 2 gün geçti facede bir mesaj isteği.resmen çekmişim.

birde şunu söylemek istiyorum.belki bana öyle geldi.bazı mesajlarda hep kadını suçlamışsınız.belki kandırıldı.eşiniz veya sevgiliniz bunu saklamış bile olabilir.hadi kadın suçlu.yalnız tek suçlu o değil.asıl suçlu erkek.ayrıca o kadına da zarar veriyorlar.yaşadığımız ülkede bu o kadınında hayatını karartmak demek.o kadınlar haklı demek istemiyorum.

Aldatılmış biri olarak şunu söyleyim. Eşinle yüzleşme inkar eder. o kadınla da konuşma zavalllı muamelesi yersin. Sessizce takip edip delil topla. Takip ettiğini belli edersen daha gizli davranırlar. Belli etmeden delil topla, sonra da tüm delilleri onun gözleri önüne serip terk et. Arkana bile bakma. Boşanırken de tüm haklarını al.

%100 emin olana kadar takip et

Bende aldatdm ve belki de hala aldatılıyorum bunu bilip aynı evi odayı paylaşmak çok zor iki yaşında bir oğlum var onun bu olanlarda hiç bir günahı yok ama ister istemez etkilemiyo çünkü bunu 9ğrendiğimden beri eşimle kavgalı bir yaşam yürüyorum ayrılmakta istemiyorum eşini çok seviyorum onu nasl yuvasına döndü ecem bilmiyorum

Kızlar merhaba,
Benim durumum tam sizinki gibi değil ama ne olur bir akıl verin. Ben 1,5 yıldır evliyim. Eşimden çok dayak ve küfür gördüm. Eşim bana evlenmeden önce hiçbir cinsel geçmişi olmadığını söylemişti. Yeminler etmişti yapsam söylerdim niye saklayım senden öncekini der hep. Çok güven verdi. Fakat 2 gün önce görümcem muhabbet esnasında ağzından kaçırdı. Kocan senden önce çok ruslara gidiyordu dedi. Benim bilmediğimi anlayınca kekeledi. Bende bikere söylemiş oldun bari adam gibi anlat dedim. Anlattı. İşte bi kızı banyoda yıkanırken videoya çekmiş bunu da ablasına göstermiş bak bunu yaptım diye. Bana sadece bunu anlatmıştı dedi. Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Eşime bir şey anlatmadım. Ama kendimi öldürecek noktadayım. Birde demezmi kız süt gibiydi diye. Of Allahım bunları duyacağıma ölseydim daha iyiydi. Şimdi diyeceksiniz senden önce olmuş bitmiş üsteleme diye. Ama öyle olmuyor işte. Anlatılanlar hep gözümün önünde canlanıyor. Nefes bile alamıyorum. Ben çoğu kadın gibi benden öncesi beni ilgilendirmez diyenlerden değilim. Benim için bir kere yapmışsa bitmiştir. Şimdi bunları kaldıramamam bir yana, bana başka yalanlar söyledi mi diye bir paranoyaklık sardı içimi. Nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum. Dayanabilceğimi sanmıyorum. Ağlamaktan içim dışıma çıktı. Bana okadar güven vermişti ki... Artık nasıl inanacağım söylediklerine... Ne olur bana bir yol gösterin

geçmiş demeyeceğim de....1,5 yıldır evli olup ta yediğin dayak ve küfürleri takmayıp ta bunu mu takıyorsun?kusura bakma da enteresan geldi!!!!

geçmiş demeyeceğim de....1,5 yıldır evli olup ta yediğin dayak ve küfürleri takmayıp ta bunu mu takıyorsun?kusura bakma da enteresan geldi!!!!
İnsan sevince affediyor işte. Ben katlanamam demeyin. Bende diyodum noldu ? Her seferinde affettim. Tabiki kocam sürekli döven söven biridir, kötü bir insandır demiyorum. Beni deliler gibi seviyor. Bunu inkar edemem. Ben hep kendi kendime beni üzsede hatasını anladı pişman oldu, diğer anlamda bir hata yapmasında varsın beni üzsün dedim. Ama diğer konuyu ve duyduklarımı unutamıyorum.

hayatım boyunca büyük lokma ye büyük konuşma dedim.yalnız hayatın genel standartları vardır.olması gerekenler.aldatılmak tabii kötü.ki siz aldatılmamışsınız.bu kadar aklımdan çıkartamıyorum diyorsanız.boşanacaksınız.tamamen akıldan hiç bir şey çıkmaz zaten.
dayak ve küfürüde lütfen bu kadar hafife almayın.

Merhaba,
aranıza yeni katıldım ve içinden çıkılmayacak bir durumda olduğumdan ve burda yazılanları gördükten sonra sadece yazmak istedim.
Ben 5 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir kızım var. Eşimle geçen sene aralık ayından beri sıkıntılarımız vardı. Bana karşı duygularından emin olmadığını söyleyip duruyordu. Zor bela bu günlere gelmiştik tabi bu arada ben aldattığından süpheleniyordum ama her kadın gibi sanırım konduramıyordum ve 2 haftadır herşey olması gerektiğinden çok daha iyiydi. Ama 2 gün önce aldatıldığımı öğrenene kadar. İş arkadaşıyla beni 7 aydır aldatıyordu. Nasıl olur dedim ya o kız beni de kızımı da tanıyordu. Ve ben şimdi nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum. O iş yerine gidip ya da sosyal medyada bulup ağzıma geleni saymak istiyorum. Bir yanda da bu kadar küçülme diyorum. Bir boşanıcam diyorum. Bir dur sakinleş önce diyorum. Çıkamıyorum işin içinden. Boşanmaktan korkum yok ama neden bu kadar bocaladığımı bilmiyorum.
Evet en mantıklısı boşanmak bunu da biliyorum ama neden bu kadar karıştığımı anlamıyorum.
Akıl akıldan üstündür derler bana bir akıl verin. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. 2 gündür sürekli bağırıp çağırıyoum. Kendimi bişeyler için tutup sakin olmaya çalışıyorum ama artık zorlamaya başlıyor.
Lütfen bana bir akıl verin

3 yıl gecmis uzerinden ama tesadufen konuyu görünce içim ürperdi o zorlu geceler, aylar aklima geldi.Meger aklima getirmek istemedigim icin unuttum zannediyormusum.Evli ve cocugu olanlar icin cok daha zor biliyorum ama her ne yasadiysaniz Allah'a siginin lutfen.Eger ben oyle yapmasaydim aklimi yitirebilirdim. Rabbim yapanin yaptigini yanina kâr birakmiyor gercekten.Umarim en hafif sekilde atlatirsiniz.

kızlar söylemeye utanıyorum biriyle nişanlıyım ama nişanlımın beni başka biriyle aldatıyor ve piskolojim bozluyor öyle bir çıkmazdayımki neymiş efendim sadece okadınla benimle yaşayamadıklarını yaşıyormuş bende bunlar öğrendim dün akşam şoklara girdim neyapcağımı bilemiyorum evet diyeceksiniz öyle birini terket veya nişanı at bugün aradı bilmemezlikten geldim kafam çok karışık siz olsanız neyapardınız lütfen fikirleriniz neler cok köütüyüm ihanet çok kötü bişey rabbim kimseye yaşatmasın

Tabiki nişanı at , neyi bekliyorsun
Evlendikten sonra da aldatılmayı mı
Aldatmanın hiçbir mantıklı açıklaması olamaz

Senin söylemeye utandığını o yapmaya utanmıyor düşünsene . Sorman hata bırakmalısın yol yakınken

Birde seni enayi yerine koyup cepte tutup yemedigi halt kalmayanlar vardırya işte bundan muzdaribim:)23 yaşında aşık oldugum kişiyi bir kere yakaladım, çok agladım çok canım yandı ve bende onun canını yakmak için başkası ile görüştüm çünki o zaman cektigim acı ile saglıklı düşünemiodum. Oda yaşasın bunu diyodum. Ama buda çok yanlış. Yanlış düşünmüşüm ve yanlış davranmışım. Aldatma durumu bana hep mantıksız gelmiştir aslında, yani hayatındakinden memnuniyetsizlipin varsa al karşına konuş baktın olmuyor yolları ayır git o zaman kimle istiyorsan ol. Normali varken neden anormali tercih edilirki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…