Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gercekten çok zor bir durum ben 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var eşimlede severek evlendik liseden arkadaşımdı. benım ısyerınden bır arkadasımla tanıstırdım kızın numarasını almıs kıza msj atıyor kızı tavlamak ıcın elınden gelenı ardına koymuyor kız helal sut emmıs çıktı geldı msjları bana gösterdi bende onla msjlasmaya devam et bır yerde bulusun bende gelıcem dedım kızda kabul ettı bide kızı arayıp sakın msjlastığımızı söyleme yoksa beni paralar demiş ama ikimizde kararsız kaldık bulusmaya cağırmalı mı yoksa hıc yuz goz olmadan korku verıp yılanın basını kucukkenmi ezmelı cok kararsızım butun benden buyuk bu durumu yasamıs yasamamıs ablalarımın fıkırlerını beklıyorum :18:

Bak cnm bikere yapsa herzaman yapar benim fikrimi sorarsan yüz güz olmadan bitirin huylu huyunu terk etmek böylece sende yıpranmazsın allah yardımcın olsun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşinmi kıza msj atıyor. sonuc ne oldu merak ettim. buluşmaya gittinmi. bence gitmeliydin. ve bu işi bitirmeliydin..

Evet bende aldatildigimi 5 gün önce öğrendim ve ben yeni 40gün önce doğum yaptım 10 senelik evliyim 3 çocuğum var eşim kendisi itiraf etti ben hiç farketmemistim çünkü ona çok güvenmiştim beni 2 3 senedir aldattığını aldattığı yerde genelevmis geneleve gidiyormuş kendi söyledi ve ben ona iyi yapmışsın diyecekmisim erkek adammış yaparmış ben 5 gündür çıldırmak üzereyim bu durumu nasıl atlatacagimi bilmiyorum ve yurtdışında yaşıyorum burada hiç kimsem yok ne olur bana akıl verin boşanalım diyorum boşamam diyo burda beraber kalırsak ya deliricem yada ölücem diyorum delirsende olsende burada kalacaksın diyor

Önemli olan ailen. Ailen senin arkanda durur mu? Sana sahip çıkarlar mı? Gerisini hiç düşünme.

Ne yazıkki ailem arkamda değiller yurttaşındayım ailem turkiyede babam yurtdışını maddiyat olarak görüyor bana söylediği orada polise git polis seni kadın sığınma evine yerleştirir diyor yani ailemde arkamda değil eşim benim yaptığım aldatma değil bir iki kaçamak diyor ama ben kaldıramıyorum

Arkadaşlar burda eylul 2013 yilinda aldatildigimi yazmistim. Bosandik 3 cocuk vardi sonra birlikte oldugu kiz bundan ayrildi ve bu geri döndü büyük bir salaklik yaparak affettim cok pismanim affettigime :-( 4 gun once evden yine gitti ikinci kez aldatti beni :-( hemde bosanmak icin uğraşan 20 yaşında 2 çocuğu olan bi kadinla beraber. Parmağına alyans takip eve geldi tartıştık ve evden gitti :-( 30 yasinda 3 cocuk annesiyim...Hak ettim affetmemem gerekirdi..Cok istiyorum bin pişman olmasini ve o kadininda ondan ayrilmasini..Köpek gibi pişman olup gelip bana yalvarmasini istiyorum sizce olurmu böyle bir durum :-( :-( :-(

arkadaslar lutfen bana yardımcı olun cıldırmak üzereyim .Biz eşimle birbirimizi cok seerek evlendık ve 3 yıllık evlıyız .Esım hazıran ayında moskovaya calısmak ıcın gıttı ve ben sınava hazırlandıgım ıcın onunla gıdemedım ama her daım ırtıbatta ıdık ılk zamanlar hersey normaldı sonra gun asırı kavga etmeye basladık ben onun uzerıne cok gıttım cok sıktım spora gıtmesıne kursa gıtmesıne ızın vermedım sıfrelerını degıstırıdım . Oda agustos ayında bodoo dıye bır arkadaslık sıtesıne uye olup bırsuru kız ıle sohbet etmıs ve 15 kızla bulusmus bırer defa En son bulustugu rus kızla eylulde tanısmıs ve 5 kez bulusmus evıne gıtmıs .yemegını yemıs .zaman paylasmıs kızın resımlerını cekmıs ustelık kız cocuklu .20 tae resmını yakaldım cektıgı .ben bu kızdan hoslandıgının ve bı ııskı yasadıklarını dusunuyorum.Ben tum bunları yakaladım ve Esım bana onu cok sıktıgımı psıkılojık bunalıma gırdıgını bırde cocugunun olmamam ıhtımalını ogendıgı ıcın bu yuku kaldıramadıgını ve kafa dagıtmak ıcın bunları yaptıgını soyledı ..Hıcbırı ıle bır cınsellık yasamadıgının baska bır kımlık olarak dalga gecmek amaclı bır kez bulusutugunu sonuncusu ıle de kız ıstedıgı ıcın gıttıgını ve kafası dagıldıgı ıcın gıttıgını soyledı .7 ayın 3 ayı bu sekılde benı kandırmıs sımdı benden af dılemıyor haklısın dıyor yuzum yok ddıyor yanlıs yaptım dıyor ben onu cok sevıyorum ne yapmalıyım bılmıyorum bana akıl verın nolur

uzun zamandır girmiyodum siteye yeni gördüm mesajınızı üzerinden 2 yıl gecti eşimin bir daha bi yamuğu olmadı cok şükür ayrılık meselemizde yoktu ,cocuk meselesi de halen beklemede maddiyattan ötürü..görümcem kayınvalidemler hiç biri dur naptın sen demedi eşime farketmeseydim olay nerelere gidecekti bilmiyorum ama sunu farketim üzerinden yıllarda gecse acısı gecmiyor..ailenn kalan kısmı da malesef sahiplenmiyor bastan cok istedilerde şimdi öyle değil ama sadece ben değil eltim var onu da istemiyorlar problemli, bencil dediğim dedik egoist bi aile açıkçası..karşıdaki kadın da bu olayın üzerinden 3 4 ay sonra kendine baska bi enayi bulup evlendii.. bi problemimz yok cok şükür ama hiçbi zaman tam anlamıyla güvenebilceğimi zannetmiyorum olayın üstünden 2 yıl gecti hala mesajları sosyal medya hesapları kontrolm altında o pek farkında değil tabi telefon hattını bile inceliyorum online işlemlerden arada sırada..çocuk bunun telafisi değil yani olmaz farkındayım eşimnkide bi anlık zaafiyetmiş anladımm ama olmasaydı keske

Butun yazilanlari soyle bi okudum da, aldatilan kadinlarin cogu cocuk hatirina yada esini seviyordum diyerek kocasini affetmis. İnanamiyorum ya, bunu nasil kendinize yedirebildiniz, nasil ayni evde yasamaya devam edersiniz. Hemde hic aklimdan cikmiyor, hep agliyorum vs diyerek. Bu kadar degersiz misiniz, yapmayin hanimlar yaa. Adamlarda nasil olsa bisekilde kendimi affettiririm rahatligi ile bu hale geliyor iste.

Bu arada sunu da belirtmeden gecemiycem. Bende 7 yil once bosandim, oglum 8 yasindaydi. Aldatma dolayisiyla degil farkli nedenlerden bosandim kendim istedim. Merak etmeyin cocuk ölüp bitmiyor, tamam biraz etkileniyor elbette ama iyi bir anneyseniz, iliskiniz cok keyifli bi hale geliyor. Oglum cani ne zaman isterse babasina gidip geliyor. Ben calisiyorum ve oglumun adan zye her ihtiyacini ben karsiliyorum, maddi destegimiz sifir. Hayatima sevgili girdi mi derseniz, evet disarida da ozel hayatima kaldigim yerden devam ediyorum. Yapmayin, ezik olmayin, gucunuzun farkina varin.. Kendiniz icin, cocugunuz icin...

canım çok üzücü ama benim aldatan erkeğe bir daha güenim yok .çünkü bende bununla yaşadım ve inan hala yaşamaktayım her defasında özür ve artık ciddi anlamda boşanmayı düşünüyorum.çocuklar için hep kendi içimde savaştım ama yine tekrarladı anlıycan bir kere yapabilen ne de olsa karım gitmiyor diye çok rahat en azından senin çocuk yok şan

insan çok severek evlenirken nasıl bu hale gelir? seni çok seviyorum sensiz yaşayamam derken nasıl aldatır üzer?aldatmak illa birnin koynuna mı girmek?telefonla konuşmak gizli gezip dolaşmak vakit geçirmek bu ne oluyo? seviyorum seni ne demek ? sevginin anlamı bu mu ? o zaman koca bi hiçmiş .istemiyorum sevilmek o cümleyi bile duymak istemiyorum.artık seviyorum diyene nasıl güvenicez?herşeyi bi kenara bırak bu toplumun baskısı ne olacak? boşanan kadınlara neden ters gözle bakılıyor? kadın olmak herşeye katlanmak mı? toplumun baskısıyla mı baş edicek kadın? kendi içindeki yaraları mı sarıcak? evlatlarına iyi bir anne mi olacak? ne yapacak ne?bu kadar güçlü olabilir mi acaba? kafamda deli sorular .tek bilidiğim her kadın kendi parasını kazanmalı ki kimseye muhtaç olmasın.

tek isteğim bu mide bulandırıcı evliliğe bi son vermek .ama önce güçlü olmalıyım şuan çok yorgunum .yarın bir psikologla görüşüp kendimi toparlayıp önümü görmeliyim.bütün kadınlar için tek sözüm bir kere bağışlamak ikinciye davetiyedir.tabi kocanız kendi iradesiyle siz hiç şüphe etmeden itiraf etmişse ,o gerçekten pişmandır bi şans verilebilir.hepimiz hakkında hayırlısı

Bende aldatıldım çocuğum yedi aylıktı şuan onaylıkve hamile biriymiş kadın ogrensim yıkıldım emziren bi anneyim ilk gün hic bbirşey yemedim icmedim ama cocugumu düşünmek zorundaydim zorla yedim.cok pismandi cok utandi yaptigindan flört asamsindalarmis yakaladigimda.anlattigina gore kadin ona mesaj atmış calistigi yerdeydi simdi dogum iznine ayrildi kadin unutamiyorum kafasının etini yiyorum hergun giyin süslen yok sac boyat kendine bak neler yaptim kendimi toparlayamadim simdi ise bilegitse elimden gelse yaninda gitcem elinden herseyini alcam.ayrilamam kimseye anAnlatamadım kafam daha cok karistirmasi lar diye sevgi gosteriyo ilgi gosteri ama.nafile olmuyor tek sevincim oglum daha on aylik.3.5senelik evliyiz daha ya bilmiyorum neden yapti bunu insanlardan darbe yemek artik kime guvenecegimi sasirdim ya yeri geliyor annem babam bile kendi nefsinin pesinde.ins unutabilirim.insanlardan nefret ediyorum.çocugumun babası ama kendi.e yakistirmam onu asla aldatmam.ben yavrumu kucagima aldığım gün geçmişim icin pişmanlık duydum.

Sakın büyük konusmayin arkadaslar yasamadan ölmüyor insan bazen durumlar o kadar degisiyorki herkes ayaklari uzerinde durmali gurur ama anne olan bilir yalniz kimsesiz olan bilir sahipsiz kalan bilir elin kolun bagli olmayi.

ben aldatıldım ve öyle bi anda yakaladım ki göğsümde uyurken tlfnunu aldım yastığın altından bi girdim "günaydın aşkım". kadın çok güzeldi. aradım ben karısıyım dedim bana kfürler etti. girdim odaya uyandırdım ve ıphone 6 sını duvara fırlattım. kırıldı tabi oh oldu. sonra bi ton laf ve üstüne tokat yedim. ama sonra ben böyle yapamazdım bu şekilde ezilemezdim. sonra geri döndüm ve barıltım. ondan ayrılmış ama bana başka yalanlar söyledi. tatile cıktık 10 günlüğüne o kadar iyiydimki düşmanlığımı anlamadı. inanmıcaksınız ama falda baktırdık birlikte. bi kadın yılan olmuş koynunda dedi kadın buna. sonra tabi 3 ay kendime iyice bağladım. ve sonra harika bi terk edişte benden geldi. çok sewiyordum aşıktım. ama içimden gitmiodu yaptığı. o kadar ağlattımki onu peşimde öldü. ve en sonunda bana öyle baktı ve dediki bana sadece 1 ay müsade et. hep istediğin şeyler vardı ya onları yapalım ve sonra bitsin bunu bana cok görme dedi. acıdım. içimde soğudu. ve ben ona bir ay verdim şuan hala devam ediyoruz. iyi bi ders olduğuna inanıyorum ama ben yine kendimi batırdım devam ederek. bekliyorum b dahaki aldatma ne zaman. ama işte acınası hadeyim bırakamıyorum. bırakamıyorum...

Benim de 11 aylık ilişkim bitti,işin tuhafı okuduğum kadarıyla aldatan bütün erkekler pişman olmuş yalvarmış yakarmış,ama benimki hiç pişman olmadı ,bu benim yolum durmak istemiyorum,seni çok seviyorum,benden vazgeçme yazık etme dedi.ama ayrıldım ben.

Burda yazılanları okudum ve cok üzüldüm hatta bazilarini okurken agladim ve cok dua ettim allahim kimseye gostermesin ve acilarinizi duysun ve yardim etsin.bende evliyim bu ayda 5.yilimiza girdik 2 oglum var esimden hic boyle birsey beklemiyorum ama bilinmez.bana kiskandirmak icin bile kiz sakasi yapmaz.ben bazen ruyamda hep beni aldatirken gorurum icim sizlar esime anlatirim sen merak etme bu benim kisiligimde yok der.bende farkindayim beraber gezerken bile güzel bayan gecsin goz ucuyla bile bakmiyor insallahta hep oyle kalir.bu arada ben mantik evliliği yaptim ben sevmedim o cok sevdi cok kostu pesimden.simdi ise onu cok seviyorum ve aşığım. Oda aynisini bana soyluyor insallah hayal kırıklığına ugramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…