- Konu Sahibi sessizhikaye
Ben evli degilim ama ne olursa olsun beni aldatan ,başka bir kadına dokunan adama ben dokunamamyasakkelime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm erkeklerin genellemesini ben hiç araştırmadım.. Bir bilgim yok..
Benim kocam aldatmaz demiyorum.. Eğer aldatırsa boşanırım dedim..
Yuvamı ben niye kurtarayım kocam kendi gönlünü eğlendirirken.. Öyle bir adama sevgim,saygım kalmaz ki? O zaman niye mücadele edeyim. Yavruma yazık değil mi? Böyle acı dolu anılara şahit olacak..benneyaptımki
Kusura bakmayın ailesine önem vermeyen adamı terk ederim ben..:dilcikar:
Sırf kendimin ve çocuğumun ruh sağlığı için.. Ben sindiremem,unutamam.. Ama kabul edene de saygım vardır..:sm_confused:
son üç arkadaşımada teşekkür ederim ama çok katı ve sertsiniz tabiki allah kimseye yaşatmasın ama yuvayı yıkmak kolay kuvayı kurtarmak zor neden kimse yuvamı kurtarırım demiyor bütün erkekler aldatır arkadaşlar siz bilin yada bilmeyin bu bir gerçek
çok ilginç cevaplar aldım teşekkür ederim
böyle bir soru soruyosun canım ama birçok bayan hemen yürümez der bunu baştan tahmin etmişsindir zaten.bitirmek çok kolay bir evliliği.iyi düşün derim başkalarının görüşü değil senin görüşün önemli olan.benim cildim karma senin cildin yağlıdır bana iyi gelen bir peeling senin cildine uymaz bunun gibi birşey yani.5 senelik evlisiniz eşinizin sizi evlendiğinizin ilk 1-2 senesinde sizi aldatmış siz öğrendiniz ama kendisi söylemedi arkadaşı söyledi son 1-2 senedir de böyle olayları yok ama sizin artık ona güveniniz kalmadı bu evlilik yürürmü yürümezmi siz olsaydınız ne yapardınız:CADIARZU bu arada eşiniz sizi seviyor sizde eşinizi seviyorsunuz sonuç ne olur ....:uhm: