Aldatldnz rendiniz

4 yaşında çocuğunuz var budurumda 2. bir bebeği düşünürmüydünüz

• Ankete Katılan
    44
  • Anket Kapalı .
Nedense aldatılan veya aldatıldığını düşünen bütün kadınların ortak sözü " bütün erkekler aldatır ... " dır. Bu yanlız olmak istememe ve rahatlama psikolojisinden mi kaynaklanıyor acaba??? Bu büyük genellemeyi yapacak engin bilgi ve tecrübe nereden ve nasıl edinilir bilemiyorum. ???

Evlilik sağlam ise dışarıdan bir müdahale ile bu noktaya gelinmesi elbette ki mümkün değildir. Düşünün ya söyleyen herhangi bir nedenle kızgınlıkla söylemişse , birşeylerin öcünü almak istemişse ve siz de eşinizin hiç suçu olmadığı halde bu soruyu ona yöneltirseniz ne olur. ?

Kendim için şunu söyleyebilirim üçüncü bir kişinin lafı ile bana böyle birşey sorarsa eşim bana güveni kalmamış demektir ve kesin söyleyemem ama boşanmayı bile düşünebilirim.

Ya eşiniz suçsuz olduğu halde ona güvenmeyip dışarıdan bir yabancıya güvendiğiniz için sizi boşamaya kalkarsa ... Çok çok büyük bir üzüntü , vicdan azabı ve yıkım sizi bekliyor olacaktır.

Siz eşiniz ile aranızda güven sorunu yaşıyorsanız bırakın ikinci çocuğu ilkinin psikolojisini nasıl koruyacaksınız onu düşünün ...

Tüm erkeklerin genellemesini ben hiç araştırmadım.. Bir bilgim yok..
Benim kocam aldatmaz demiyorum.. Eğer aldatırsa boşanırım dedim..
Yuvamı ben niye kurtarayım kocam kendi gönlünü eğlendirirken.. Öyle bir adama sevgim,saygım kalmaz ki? O zaman niye mücadele edeyim. Yavruma yazık değil mi? Böyle acı dolu anılara şahit olacak..benneyaptımki
Kusura bakmayın ailesine önem vermeyen adamı terk ederim ben..:dilcikar:
Sırf kendimin ve çocuğumun ruh sağlığı için.. Ben sindiremem,unutamam.. Ama kabul edene de saygım vardır..:sm_confused:

Laale ye aynen katılıyorum .Çünkü ben, çok daha eski jenerasyon olmama rağmen Laale gibi düşünüyorum Şeniz.Beni ha şimdi aldatmış ha 25 sene önce aldatmış .İsterse bu süre zarfında rahip hayatı yaşasın.Olayı kendisinden veya başkasından duymuş olmam da hiçbirşey ifade etmez :1no2:.Burada hangi yuvadan bahsediliyor .Ortada bir yuva olsaydı zaten aldatma olmazdı .Asla insanın içine sindirilecek bir olay değil.Aynı şeyi kadın için düşünürsek ,erkek böyle bir olayı içine sindirebilecek mi ?CADIARZU Hiç sanmıyorum .Olaya kadın erkek ayrımı yapmadan sadece insan gözüyle bakarsak ,ortada kurtarılacak bir yuva olmadığını görürüz.Eğer kişinin olayı kabullenmekten başka bir çaresi yoksa (işi yoktur ,gidecek yeri yoktur,parasızdır ,kısaca çaresizdir ) mecburen aldatılmayı kabul eder , o zaman saygı duyarım.Ama kendi ayakları üzerinde durabilen bir insanın veya kadının aldatmayı içine sindirip oturmasına asla saygı duymam mümkün değil .

son üç arkadaşımada teşekkür ederim ama çok katı ve sertsiniz tabiki allah kimseye yaşatmasın ama yuvayı yıkmak kolay kuvayı kurtarmak zor neden kimse yuvamı kurtarırım demiyor bütün erkekler aldatır arkadaşlar siz bilin yada bilmeyin bu bir gerçek

sanırım bize en başında fikirlerimizi sormuştunuz...
bende size kendi fikirlerimi söyledim...a.s.
sizin duymak istedikleriniz farklı şeyler ama kusura bakmayın ben böyle şeyler söyliyemicem...
beni aldatan bir erkekle işim olmaz....
tekrar söylüyorum BOŞANIRIM...........
evet yuva kolay kurulmuyo...
bunu aldatan kişinin düşünmesi lazımdı en başta....:mymeka:
ikincisi bütün erkekler aldatır demişsiniz...
bu çok saçma lütfen genelleme yapmayın....yasakkelime
namusu ahlakı yerinde bir çok erkek var çevremde...

başkasından duyduğum şeylere bakarak hareket etmem.Bunun gerçek olup olmadığını öğrendikten sonra da bunu asla kabul edemem. Ne kadar önce olursa olsun şayet benle evli olduğu sırada böyle bir durum olmuşsa bu kabul edilir değil .Bir daha nasıl başkası ile beraber olduğunu düşünmeden yaşayabilirki insan?

beni aldattiysa beni sevmiyordur bana göre
böyle bir adamla evlli kalmam hadi kaldim diyelim birde o adama cocuk dogurup ödüllendirecegim hic bana göre degil

canım arkadaşım ben 4 yıllık evliyim ve 3 ay önce eşimin beni aldattığını kendisinden itiraf ederek öğrendim bu acı çok büyük bunu yaşamadan kimse anlayamaz oturup konuştum neden diye sordum fiziksel yada duygusal hiç bir şey olmadığını o anlık içkinin verdiği tesirle yaptığını ve çok pişman olduğunu söyledi tabiki bu kadar söz bir kadının kırılan gururunu yerine getirmiyor ama seviyosan oda seni seviyosa herşeye yeniden başlamaktan başka çare yok tekrar yaparmı diye hiç düşünmüyorum çünkü öle bir ders aldıkii şuanda ona eskisinden daha fazla bile güveniyorum diyebilirim oyüzden içini ferah tut sevgiyle kal ....

birçok arkadaşın dediğine katılıorumm .
beni aldatan gururumu ayaklar altına alan beni utandıran bi adama ben ne die çocuk yapim .
bence hiç haketmez baba olmayı bırak baba olmayı kocam olmayı bile hakedeceğini düşünmüorum tatlım.aldatmışsa benim için o kişi yaşayann ölü gibidir

ah ahhh bazı arkadaşların kendilerini avutmaları yokmu?öyle üzülüyorum ki
benim şahsi fikrimdir
ben beni aldatan adama çocuk doğuramam çünkü boşanmış olurum

çok ilginç cevaplar aldım teşekkür ederim

canım bunu yaşamadan hiç kimse anlayamazz boşuna nefesini tüketme bence bende boşarım öldürürüm intikam alırım neler neler ama başıma kelince hiç bişey yapamadım çünkü sevgimin gücü ağır bastı onu okadar çok sevmeseydim belki bu arkadaşlara katılırdımm ama ben öle düşünmüyorum eğer affedileceksee tekrarı olmıyacaksa bir şans daha vermek gerek sonuçta insanız hata yapabilirzz böle düşünmek gerek CADIARZU

ben asla affetmezdim:kızgın: ilk bir ikisene aldatmış işin ilginç tarafıda bu hani erkekler evlilik baya bir ilerledikten sonra aldatırlar ve gerekçe olarakta sıkıldım değişiklik aradım falan derler ya(ki ben buna asla katılmıyorum:1no2:)oyüzden şaşırdım :1shok:son 3 senedir aldatmamış olabilir ama bu daha sonra olmayacağı anlamına gelmez ve adam bunu farkettirmemiş yani yine yapıp ruhunuz bile duymaya bilir belkide şuan bile yapıuyodur diye düşünürüm :kızgın:dedim ya evlilik daha toz pembeyken yapan sonrasında hayda haydi yapar:oklava:

5 senelik evlisiniz eşinizin sizi evlendiğinizin ilk 1-2 senesinde sizi aldatmış siz öğrendiniz ama kendisi söylemedi arkadaşı söyledi son 1-2 senedir de böyle olayları yok ama sizin artık ona güveniniz kalmadı bu evlilik yürürmü yürümezmi siz olsaydınız ne yapardınız:CADIARZU bu arada eşiniz sizi seviyor sizde eşinizi seviyorsunuz sonuç ne olur ....:uhm:
böyle bir soru soruyosun canım ama birçok bayan hemen yürümez der bunu baştan tahmin etmişsindir zaten.bitirmek çok kolay bir evliliği.iyi düşün derim başkalarının görüşü değil senin görüşün önemli olan.benim cildim karma senin cildin yağlıdır bana iyi gelen bir peeling senin cildine uymaz bunun gibi birşey yani.

sonuçta bütün kadınlar altatılıyor kimisi yakalıyor kimisi yakalayamıyor sonuç herkez altatılıyor benim kocam aldatmaz diye asla kendinizi aldatmayın bu konuyu açan arkadaşımızada bir tavsiyem hiç kimsenin fikirlerini önemseme bence bu hayat senin nasıl istiyorsan öyle yaşa

hemde evliliğin ilk yıllarında yapıp sonra yapmamış

sinirlenirdim karşıma alır sakin olacağımı sanmıyorum derdin neydi derdim neden yaptığını neden vazgeçtiğini beni kaybettiğini söylerdim boşanmayacağımı ama bundan sonra bana güvenmemesi gerektiğini söylerdim sen canımı nasıl yaktıysan bende senin canını yakabilirim ama nasıl bilmiyorum derdim içine kurdu düşürürdüm

ama Allah hiç kimseye böyle bişey yaşatmasın evlilik kutsal bir kurum ihanet yakışmaz bence

valla hukukda okuyorum heralde öğrendiğim anda tabi söylenti değilde gerçekten böyle birşey varsa eşyalarını kapıya koyup iş adresine boşanma tebligatını yollardım sırnaşık şey

Back
X