hımmm...huzursuzsunuz ve hala çocuklarım için diyorsunuz ya yoruldum artık sölemekten onlar herseyin farkında aslında onlara salak muamelesi yapmayın lütfen!!!!
eminim sen bir kez daha yakalarsan yine mahkemeden dönüceksin ve bu evlilik bitmicek...çocukların için değil kendin için bu evliliği sürdürüyosun bence yoksa çocukların için olsa böyle bir ortamda onları mutsuz etmek istemezdin siz sadece mutlu sanıyorsunuz.....[/QUO
Canımcım çok mu kolay sanıyorsun yaşadıklarımı , ..Kendim için neden yapim bunu, benim gibi küçüçük çoçukları olanlar ancak anlayabilirler sanırım..
çoçuklar için haklısın durduk yerde aklıma bir şeyler geliyor sinirleniyorum ve çoçuklarımda etkileniyor ..
Ferza
Sanırım, siz aldatılmayı kabul etmişsiniz.
Üzücü bir durum...
Aile durumuzu bilmediğim için; "boşan - boşanma" diyemem.
Ama öğrenince, üzüleceğinizi biliyorsunuz.
"O halde boşanmayacaksanız; araştırma işine girişmeyin" diyorum...
Kendinize ve eşinize olan saygınızı daha fazla kaybetmek istemezsiniz sanırım...
Aldatılmayı kabul etmek lafı dokunuyor ama boşanmayınca böyle oluyor demekki....
Arşatırma sebebim ispatlamak ve boşanmak...ama dedim ya eşim akıllandı açık vermiyor hiçç..
son sözün çok güzel zaten bunun için de hiçbirşey konuşmuyorumonunla yakıştıramıyorum artık kendime böyle şeyler konuşmayı...
Gülsüm Sultan
Arkadasim sen bosanmazsan eninde sonunda kocan seni bosayacak...
Aldatilmaktan yoruldum ne demek?? O kadar cok aldatildinki artik aldatsa ne olur aldatmasada....
Esin seni sevmiyor saymiyor...karisini böyle durumlara maruz birakan bir adamda sevgi ve saygi olamaz kanimca...
Gün gelecek verdigin bunca tavizin sonunda koca bir tekme yiyeceksin esinden....ondan sonrada ah kafam ah kafam diyeceksin...cocuklarin icin katlaniyorsun evet...ama unutmaki cocuklarinda bir ömür senin dizinin dibinde oturmicak.
Lüften gururunu özgüvenini daha fazla ayaklar altina aldirma....
Allah yardimcin olsun.
Arkadaşım bunları bende düşünüyorum son konuşmamda kendisinede söylemiştim..
Aldatıldıktan sonra onun bana olan sevgisini anlayamadım hiç ,benim için öldü bitti,eridi
ailesi yalvardı ölecek adam azıcık umut ver diye..böyle olunca sevdiğini düşündüm ama yaptıklarını bakınca sevmediğini düşündüm.. sevmek : değer vermektir, incitmekten kaybetmekten korkmaktır, bir damla göz yaşı akıtmamaktır.. bunları ona da söyledimm.. ben anlayamadım onun sevgisini.
gelecek kaygısı yaşıyorum dediğin gibi bir gün bir tekme yiyeceğim ,o her
nekadar asla dese de huy değişmez bilirim..