• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatlmaktan yoruldum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hic bir zaman bir erkegin ikinci Sansi hakettigini dusunmuyorum..
Ilkinde aldatan zaten herseyi goze alarak aldattir Sen ikincisini ucuncusunu yakalamissin
Kendini bu kadar ruhen bedenen cokuk hissediyorsun ve bunlari hissettiren adamla
halla evliligini surdurup bosanma kararindan geri donuyorsun..
Sen kocani alistirmssin canim..anladiki artik sen devamli onu affedeceksin
oda devamli seni aldatmaya devam edecek...Hala seviyorum diyorsun ama
anlayamadigim Seni baska kadinlarla aldatan ona dokunan bir adami nasil
sevebilirsin ben migde bulantisindan baska birsey hissetmezdim dogrusu...[/
FONT]
Su sozun hep dogruluguna inanirim...

Eger bir kisi sizi ilk defa ALDATIYORSA suc onundur..Ama ikinci kez ALDATIYORSA
suc SIZINDIR...

umarim bundan kendine pay cikartirsin
,

Kesinlikle katılıyorum. Affettikçe aldatılacaksınız malesef, aldatılmasanız bile ömür boyu şüpheyle yaşayacaksınız.

canım ya boşanacaksın ...yada bu durumu böyle kabullenmeye devam edeceksin...ben başka bi seçenek göremedim doğrusu..kadına ulaşsan nolucak onuda anlamadım ? görüşüyolarsa zaten yapacak bişi yok kadın senin araştırmanı ilk farkettiğinde gidip eşine söylücek ondan sonra yine bi sürü sorun bu iş zor be canım keşke hiç affetmeseydin ! çocuklar için çekmekte hiç mantıklı değil böyle bi ortamda büyüseler ne büyümeseler ne ... dünyaya bir daha gelmiyoruz bırak nereye giderse gitsin mecbur bakacak çocuklarına onunda çocuğu .kendi ruh sağlığını bozacaksın böyle giderse ama bak. tabiki kolay değil durumun ama bişeyler yapman lazım ...hayırlısı olsun

CADIARZU ya bu nasıl bir durum arkadaşım nasıl kabullenebiliyorsun şimdi diyeceksin başına gelmeyen bilemez ben katılmıyorum çocukların için bile bu duruma katlanılmaz bak büyük kızım anlamaya başladı diyosun şimdi o mutlumu sence o evde insan nasıl sürekli bir evin içinde rol yapabilirki sizin yapcanız ya bu durumu kabullenip (kabullenmişsiniz zaten) hayatınıza devam edip hiç kurcalamıcaksınız yada boşanıcaksınız bence tabi:1closedeyes:

canım çocuk için eşini bir kere affedebilirsin belki ama bu iki üç olursa erkek evliliğini gözden çıkarmış demektir benim için
kaldıki sen ruhen çöktüm diyorsun yani sende bu durumdan rahatsızsın
yazık etme kendine iyi düşün bence

Arkadasim sen bosanmazsan eninde sonunda kocan seni bosayacak...:kahve:

Aldatilmaktan yoruldum ne demek?? O kadar cok aldatildinki artik aldatsa ne olur aldatmasada....

Esin seni sevmiyor saymiyor...karisini böyle durumlara maruz birakan bir adamda sevgi ve saygi olamaz kanimca...:delphin:

Gün gelecek verdigin bunca tavizin sonunda koca bir tekme yiyeceksin esinden....ondan sonrada ah kafam ah kafam diyeceksin...cocuklarin icin katlaniyorsun evet...ama unutmaki cocuklarinda bir ömür senin dizinin dibinde oturmicak.:1hug:

Lüften gururunu özgüvenini daha fazla ayaklar altina aldirma....:teselli:

Allah yardimcin olsun.

Kadın kendi vermezse faturasına ulaşamazsınız. Her kim verirse suçlu durumuna düşer.
Hem elinize geçse ne olacak. Olan olmuş artık veya olmaya devam ediyor. Bu şekilde kabullenmişseniz artık hayatınıza devam edecekseniz onları kurcalamanın bir gereği yok.
Çocuklarım mutlu diyorsunuz ama onlar da sizin gibi rol yapıyorlardır bence.
Siz mutsuzken onlar nasıl mutlu olabilir ki?
Çocukları az görmeyin bebekken bile en ufak gerginliği hemen hissederler.
Allah kolaylık versin işiniz gerçekten zor.

Sanırım, siz aldatılmayı kabul etmişsiniz.
Üzücü bir durum...
Aile durumuzu bilmediğim için; "boşan - boşanma" diyemem.

Ama öğrenince, üzüleceğinizi biliyorsunuz.
"O halde boşanmayacaksanız; araştırma işine girişmeyin" diyorum...

Kendinize ve eşinize olan saygınızı daha fazla kaybetmek istemezsiniz sanırım...

icinde suphelerin devam ediyorsa seni aldattigina dair emin olmalisin omur boyu supheyle yasayamazsin eger esiniz sizi aldatmiyor olsa bile size bu izlenimi supheyi degistirmeye yonelik adimlar atmasi gerekiyor ayrica sizinde bu adimlara yardim etmeniz gerekiyor
bence acik acik konusun tabiki erkeklere ancak bir kadin gittigi zaman akillanirlarmis oda isterlerse
bir evlikde onemli olan sevgiyi siraya koyacak olursak sonradanda gelebiliyor saygi en basta geliyor
tabiki erkekler bu konularda iclerinden geleni degilde islerine geldigi gibi davraniyorlar
ruh sagliginiz ve benden sagliginiz icin bunu yapin esinizle konusun ve emin olun ins ailenizde bu kouda yardimci olacaklardir[/QUO

beni şühhelendirecek bir şey yapmıyor ama inancım olmadığı için düşünüyorum görüştüklerini. konuşamam çok konuştum artık konuşacak birşeyde kalmadı ki , kaç kez sözler verdi yeminler etti sonra hepsini çürüttü..konuşsamda doğru söylemiş olsa bile
inanamam ki..
beni iki kadınla aldattı her ikisinde de görüşmüyorum bitti dedi ve ben hep yakaladımm..ispatladımm...bana gelip ağladı af diledi ve görüşmeye devam etti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hic bir zaman bir erkegin ikinci Sansi hakettigini dusunmuyorum..
Ilkinde aldatan zaten herseyi goze alarak aldattir Sen ikincisini ucuncusunu yakalamissin
Kendini bu kadar ruhen bedenen cokuk hissediyorsun ve bunlari hissettiren adamla
halla evliligini surdurup bosanma kararindan geri donuyorsun..
Sen kocani alistirmssin canim..anladiki artik sen devamli onu affedeceksin
oda devamli seni aldatmaya devam edecek...Hala seviyorum diyorsun ama
anlayamadigim Seni baska kadinlarla aldatan ona dokunan bir adami nasil
sevebilirsin ben migde bulantisindan baska birsey hissetmezdim dogrusu...[/
FONT]
Su sozun hep dogruluguna inanirim...

Eger bir kisi sizi ilk defa ALDATIYORSA suc onundur..Ama ikinci kez ALDATIYORSA
suc SIZINDIR...

umarim bundan kendine pay cikartirsin

hala seviyorum demedimm .. çok sevdim dedim..

benim yerimde hiçbir kadın hala seviyorum diyemez

suç benimm

zaman ayırpı yazdığınız için sağolun kızlar.. hepinize tek tek cevap vermeye çalışıyorum ,

hımmm...huzursuzsunuz ve hala çocuklarım için diyorsunuz ya yoruldum artık sölemekten onlar herseyin farkında aslında onlara salak muamelesi yapmayın lütfen!!!!
eminim sen bir kez daha yakalarsan yine mahkemeden dönüceksin ve bu evlilik bitmicek...çocukların için değil kendin için bu evliliği sürdürüyosun bence yoksa çocukların için olsa böyle bir ortamda onları mutsuz etmek istemezdin siz sadece mutlu sanıyorsunuz.....
[/QUO

Canımcım çok mu kolay sanıyorsun yaşadıklarımı , ..Kendim için neden yapim bunu, benim gibi küçüçük çoçukları olanlar ancak anlayabilirler sanırım..
çoçuklar için haklısın durduk yerde aklıma bir şeyler geliyor sinirleniyorum ve çoçuklarımda etkileniyor ..

Ferza
Sanırım, siz aldatılmayı kabul etmişsiniz.
Üzücü bir durum...
Aile durumuzu bilmediğim için; "boşan - boşanma" diyemem.
Ama öğrenince, üzüleceğinizi biliyorsunuz.
"O halde boşanmayacaksanız; araştırma işine girişmeyin" diyorum...
Kendinize ve eşinize olan saygınızı daha fazla kaybetmek istemezsiniz sanırım...

Aldatılmayı kabul etmek lafı dokunuyor ama boşanmayınca böyle oluyor demekki....
Arşatırma sebebim ispatlamak ve boşanmak...ama dedim ya eşim akıllandı açık vermiyor hiçç..
son sözün çok güzel zaten bunun için de hiçbirşey konuşmuyorumonunla yakıştıramıyorum artık kendime böyle şeyler konuşmayı...

Gülsüm Sultan
Arkadasim sen bosanmazsan eninde sonunda kocan seni bosayacak...
Aldatilmaktan yoruldum ne demek?? O kadar cok aldatildinki artik aldatsa ne olur aldatmasada....
Esin seni sevmiyor saymiyor...karisini böyle durumlara maruz birakan bir adamda sevgi ve saygi olamaz kanimca...
Gün gelecek verdigin bunca tavizin sonunda koca bir tekme yiyeceksin esinden....ondan sonrada ah kafam ah kafam diyeceksin...cocuklarin icin katlaniyorsun evet...ama unutmaki cocuklarinda bir ömür senin dizinin dibinde oturmicak.
Lüften gururunu özgüvenini daha fazla ayaklar altina aldirma....
Allah yardimcin olsun.

Arkadaşım bunları bende düşünüyorum son konuşmamda kendisinede söylemiştim..
Aldatıldıktan sonra onun bana olan sevgisini anlayamadım hiç ,benim için öldü bitti,eridi
ailesi yalvardı ölecek adam azıcık umut ver diye..böyle olunca sevdiğini düşündüm ama yaptıklarını bakınca sevmediğini düşündüm.. sevmek : değer vermektir, incitmekten kaybetmekten korkmaktır, bir damla göz yaşı akıtmamaktır.. bunları ona da söyledimm.. ben anlayamadım onun sevgisini.
gelecek kaygısı yaşıyorum dediğin gibi bir gün bir tekme yiyeceğim ,o her
nekadar asla dese de huy değişmez bilirim..

Canim yaa...

Neden mutlu olmadigin bir evliligi hala sürduruyosun? cocuk'lar icinmi? YANLI$!

Cocuklar, sevgi icinde buyumeli bence..

SIZIN YAN YANA, EL ELE OTURUP KONUSMANIZA SAHIT OLMALI BU COCUKLAR O HUZURU YASAMALI LAR.

COCUK LARINIZA MUTLULUK VERDIGINIZI ZANNEDEREK BENCE KENDINIZI KANDIRIYOSUNUZ.

Kendine yapma bunu, bir kadin olarak bunu kendine yapmani kattiyen onaylamiyorum.

Bitirmelisin, ve ilk defa degil diyosun...

Cocuklarini cok dusunuyor, cok seviyorsan AYRILMAN gerek.

Böyle, ku$ku, güvensizlik ve kötu dusuncelerle yasamak seni cok YIPRATIR.

Ve bu seni cok ya$landirir ve bazi hastaliklara yol acabilir, ve bu durumda cocuklarin'a iyi bakamayacak hale gelebilirsin. Biraz ileriye dönük dusun bence ..

Selametle buyrunnnnnnnnn

Eşim çok aldattı beni , mahkeme kapılarından çok döndük halen devam ediyor evliliğim çoçuklarım için.. Kolay değil çok zor ancak yaşayan anlayabilir..
Bazen lanet okuyorum kendime bu evliliği sürdürdüğüm için , bazen de çoçuklarımın mutluluğunu görüp iyi ki boşanmadım diyorum..Kendi adıma baktığımda bunu kendime nasıl yaptım diyorum.. onun hiçbir sözüne inanmıyorum artık ..dolayısıyla hala o kadınla görüştüklerini düşünüyorm ..sorsam faydasız her zamanki gibi yalan söyleyecek , artı böyle bir şeyi soramam artık, görüştüklerini düşündüğümde bile canım acımıyor artık , sadece aptal yerine konmak istemiyorum, çoçukların için üç maymunu oyna derler ya ben bunu yapamıyorum. işten geç geldiğinde ona mı gitti diye düşünmekten yoruldum ,
işin özü huzurum yok bunun için eşimin o kadınla görüşüp görüşmediğini bilmek istiyorum , o kadının ayrıntılı faturasına nasıl ulaşabilirim fikir olan var mı ? yada başka bir önerinizz...

cnm bendede aynı dert ama daha aldattımı bilmem aldatacanı söyledi bizde hakaret var bıktım bende aynı evde yabancıyız bende çocuklar için katlanıyorum sende öyle yap aynı evde ayrı hayatlar valla artık kafamada takmıyorum ne halt yerse yesin çocuklarım büyüyene kadar .ondan sonra sabrederimmi bilmem öptüm

Boşanmaya niyetiniz yok,çocukları bahane ediyorsunuz bence..

Canim yaa...

Neden mutlu olmadigin bir evliligi hala sürduruyosun? cocuk'lar icinmi? YANLI$!

Cocuklar, sevgi icinde buyumeli bence..

SIZIN YAN YANA, EL ELE OTURUP KONUSMANIZA SAHIT OLMALI BU COCUKLAR O HUZURU YASAMALI LAR.

COCUK LARINIZA MUTLULUK VERDIGINIZI ZANNEDEREK BENCE KENDINIZI KANDIRIYOSUNUZ.

Kendine yapma bunu, bir kadin olarak bunu kendine yapmani kattiyen onaylamiyorum.

Bitirmelisin, ve ilk defa degil diyosun...

Cocuklarini cok dusunuyor, cok seviyorsan AYRILMAN gerek.

Böyle, ku$ku, güvensizlik ve kötu dusuncelerle yasamak seni cok YIPRATIR.

Ve bu seni cok ya$landirir ve bazi hastaliklara yol acabilir, ve bu durumda cocuklarin'a iyi bakamayacak hale gelebilirsin. Biraz ileriye dönük dusun bence ..

Selametle buyrunnnnnnnnn

sağol canımm

sanırım biraz zaman ihtiyacım var, çoçuklar düşünmekten alamıyorum kendimi ...
sizler bütün gerçekleri gözüme gözüme vuruyorsunuz ....
önce kendi ayaklarımın üzerinde durmalı sonra bi yerlerden başlamayım...

Bu kanıya nasıl vardınız ??????????????
Okuduklarımdan öyle çıkardım..Malesef eşiniz de bu durumun farkındadır..:çok üzgünüm: Yani nasılsa çocuklar varken benden boşanamaz diyecektir..
sağol canımm

sanırım biraz zaman ihtiyacım var, çoçuklar düşünmekten alamıyorum kendimi ...
ben eşime boşanıp aynı evde yaşamyı bile teklif ettim,iki arkadaş gibi çoçuklar için...
kabul etmedi..
sizler bütün gerçekleri gözüme gözüme vuruyorsunuz ....
önce kendi ayaklarımın üzerinde durmalı sonra bi yerlerden başlamayım...

Evet,önce ayaklarınızın üzerinde durmalı ve bir yerden başlamalısınız..Sizi üzmesine,ezmesine izin vermemelisiniz..Sizin çocukları düşündüğünüzü biliyorsa nasılsa benden ayrılamaz,istediğim haltı ederim diye düşünmeye devam edicektir.Bu sizin daha da yıpranmanıza neden olucaktır..

ben çocukların huzursuz bir evlilikte mutlu olacaklarına inanmıyorum..Siz eşiniz sizi aldatmışken hiçbir şey olmamış gibi yüzünüz gülebiliyor mu? bu durumu saklayabiliyorsanız,ve huzurlu bir ortam varsa cidden iyi oyuncusunuz o zaman diyeceğim..Bu sözlerimi sizi üzmek adına söylemiyorum..Demek istediğim kalbinizde ve beyninizde eşinizin bu durumundan dolayı mutsuzluk ve huzursuzluk olduğu için ister istemez bunu çevrenize ,ailenize yansıtıyorsunuzdur..Diye düşünüyorum...

Kendinize güvenin..Önemli olan çocuklara bir aile vermekten çok huzur içinde bir ortamda bulunmalarını sağlamak bana göre..Yanlış düşünüyorsam düzeltin lütfen..

Okuduklarımdan öyle çıkardım..Malesef eşiniz de bu durumun farkındadır..:çok üzgünüm: Yani nasılsa çocuklar varken benden boşanamaz diyecektir..

Evet,önce ayaklarınızın üzerinde durmalı ve bir yerden başlamalısınız..Sizi üzmesine,ezmesine izin vermemelisiniz..Sizin çocukları düşündüğünüzü biliyorsa nasılsa benden ayrılamaz,istediğim haltı ederim diye düşünmeye devam edicektir.Bu sizin daha da yıpranmanıza neden olucaktır..

ben çocukların huzursuz bir evlilikte mutlu olacaklarına inanmıyorum..Siz eşiniz sizi aldatmışken hiçbir şey olmamış gibi yüzünüz gülebiliyor mu? bu durumu saklayabiliyorsanız,ve huzurlu bir ortam varsa cidden iyi oyuncusunuz o zaman diyeceğim..Bu sözlerimi sizi üzmek adına söylemiyorum..Demek istediğim kalbinizde ve beyninizde eşinizin bu durumundan dolayı mutsuzluk ve huzursuzluk olduğu için ister istemez bunu çevrenize ,ailenize yansıtıyorsunuzdur..Diye düşünüyorum...

Kendinize güvenin..Önemli olan çocuklara bir aile vermekten çok huzur içinde bir ortamda bulunmalarını sağlamak bana göre..Yanlış düşünüyorsam düzeltin lütfen..

noktaa.s.a.s.a.s.

evliliğin devamını kendim için istesem mutlu olurum ...eşim de mutsuz olduğumu biliyor..

söylediklerinde haklısın.bi yerlerden başlamalıyım...hemde vakit kaybetmeden.

eşimin böyle düşüneceğini gerçekten hiç düşünmedim ...gözümü karartığımı bildiğini düşündüm hep..

sağol canımm

..................

Back
X