Aldatlmaktan yoruldum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pini nassıl çözeceksin ki cnm ya:uhm:üç kere üstüste yanlış girsen de kart bloke olur.ya açıkça soracaksın bu kart neyin nesi diye ya da üç kere pin deneyeceksin.off zor durum ya.iiisimi boşver kurcalama eninde sonunda açık verirrr hiç yolu yok,Allah büyük.şaşırıyor insan ne diyeceğini de ya:çok üzgünüm:

offff
gecenin bu saatinde şeytan dürttü işte...
geçenlerde beni farklı bir cep telden aramıştı sorduğumda şarjım bitik arkadaşın demişti ,
taktım ben buna , numarayı hep gizliden aradım ,bir kaç kez meşgule verildi ve genelde de kapalı msj bırakın çıktı.. sordum numara kayıtlı değil kimin adın olduğunu öğrenemedim..
veeeeee biraaz önce ceketini karıştırım içinde bir sim kart çıktı, taktım telefonuma pin'i tahmin edemedim... eee şimdi ne olacak, içim içimi yiyecek , ona da soramam , nasıl öğreneceğim...
tek istediğim pini çözmek mesajları ve konuşmaları bulmak... ama nasıl ???
acil fikir verin kızlar...
hafiyelik yapmaktanda yoruldum karıştırmaktanda bıktım artıkkk ..
haklısınız işte yaşanmıyor böyle

canım ne konustuklarını ve mesajlastıklarını ögrenmek istiyorsun cok iyi anlıyorum ama bence ögrenme.cünkü canın daha cok yanacak.zaten aldattıgı ortada.aldatıldıgına emin olmasan arastır ögren emin ol derim ama eminsin ve bundan sonra ögreneceklerin sadece canını acıtacaktır.cocuklarının yası kac bilmiyorum ama pedagog yardımıyla bu durumu cocuklarına anlatabilirsin.

kötünün iyisini yaşamıyorsanız eğer,,,
tüm imkânlarınızı kendiniz ve evlatlarınız için seferber edin..
uğraşmayın ipuçlarıyla.. zaten yorgunsunuz
puzzle birleştirmek de canınızı yorar.. değmez hem..
imkânlarınızı düşünün.. neler yapabileceğinizi..
enerjinizi ona değil kendinize verin bence..
huzur, dinginlik, güvenli hisler dilerim..

düşünüyorumda çocuklar için insanın kendini bu kadar küçük düşürmesine kendi kendine rencide etmesine değermi tabiki deymez... tamam çocuklarımız bizim canlarımız onlar için canlarımızı bile feda edebiliriz ama bu hayatta herkez bi anlamda kendi hayatını yaşıyo ve sizin eşinizden ayrılmış boşanmış olmanız onlardanda ayrılmış olma anlamına gelmiyor bir evlat her zaman kendini ezdirmiş babası tarafından sürekli aldatılmış bi anne görmektense kendi ayakları üzerinde dimdik durabilmiş ve kendine yapılan haksızlıklara boyun eymemiş bir anneyi görmek ister böyle bir anneyle daha çok gurur duyar gibi geliyor bana ve böyle bir evlilikte ben o çocukların mutlu olabileceklerini düşünmüyorum ve bunu kendinize daha fazla yapmayın diyorum:teselli:

pini nassıl çözeceksin ki cnm ya:uhm:üç kere üstüste yanlış girsen de kart bloke olur.ya açıkça soracaksın bu kart neyin nesi diye ya da üç kere pin deneyeceksin.off zor durum ya.iiisimi boşver kurcalama eninde sonunda açık verirrr hiç yolu yok,allah büyük.şaşırıyor insan ne diyeceğini de ya:çok üzgünüm:

.
.

.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ne konustuklarını ve mesajlastıklarını ögrenmek istiyorsun cok iyi anlıyorum ama bence ögrenme.cünkü canın daha cok yanacak.zaten aldattıgı ortada.aldatıldıgına emin olmasan arastır ögren emin ol derim ama eminsin ve bundan sonra ögreneceklerin sadece canını acıtacaktır.cocuklarının yası kac bilmiyorum ama pedagog yardımıyla bu durumu cocuklarına anlatabilirsin.

canım emin olmak isityorummm, kanıt istiyorumm..

Canim yaa...

Sevgin bittiyse, guven bittiyse cocuklar icin deme lutfen.

Önce senin mutlulugun geliyor bence, paranoya olursun dusune dusune...

Ayril bence...

Kabullenmek zorunda degilsin bu durumu!

kötünün iyisini yaşamıyorsanız eğer,,,
tüm imkânlarınızı kendiniz ve evlatlarınız için seferber edin..
uğraşmayın ipuçlarıyla.. zaten yorgunsunuz
puzzle birleştirmek de canınızı yorar.. değmez hem..
imkânlarınızı düşünün.. neler yapabileceğinizi..
enerjinizi ona değil kendinize verin bence..
huzur, dinginlik, güvenli hisler dilerim..

......................

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar ufak şeylerle uğrasıyorsun?

Psıkolojın bozulmuş farkında değilsin,sen dıyorsun devamlı benı aldatıyor dıye.

Eee sımdı mesajları okusan nolucak? Daha da üzülmicek misin? Bak neler yazmış nasıl der nasıl söyler demicek misin?

Yoksa hiçbir mesaj bulamayıp ayrıldı galıba dıyıp eşine mi yöneliceksin?

Kendını bi sars,belkı hala aynı yatağı paylaşıyosun,hala onun getırdıgını yıyorsun,nasıl kaldırıyosun böyle bişeyi?

Kusuruma bakma,ilkkez böyle sert cıkış yapıyorum sitede.

ama sana ve senın durumunda olanlara cok kızıyorum,ezdırme bukadar kendını :teselli:

canım bu böyle çocuklaari çin bile olsa zaten sen ne kadar sürdürmek istesende bir yerde biter sen bitirmesende eşin bitirir bence kendini hırpalttırma artık kendini düşün ...ne kadar daha bmyle yaşaya bilirsinki..eşin belli yani aldattığı ne gerek varki hala araştırmala bırak onu kendi haline gitmiş sizden giden sana hayır etmemişki zaten o kadına ne hayır edecek...boşuna düşünp bunlarada üzme kendini...

canım bu böyle çocuklaari çin bile olsa zaten sen ne kadar sürdürmek istesende bir yerde biter sen bitirmesende eşin bitirir bence kendini hırpalttırma artık kendini düşün ...ne kadar daha bmyle yaşaya bilirsinki..eşin belli yani aldattığı ne gerek varki hala araştırmala bırak onu kendi haline gitmiş sizden giden sana hayır etmemişki zaten o kadına ne hayır edecek...boşuna düşünp bunlarada üzme kendini...

haklısın canım.. zaten pes ettim.. sim kart için bir yol bulupda soramadım,sormaktan vazgeçtim.kendimden utanıyorum ....ona hesap sormam artık..sormuyorumda uzun zamandır..

haklısın canım.. zaten pes ettim.. sim kart için bir yol bulupda soramadım,sormaktan vazgeçtim.kendimden utanıyorum ....ona hesap sormam artık..sormuyorumda uzun zamandır..

Neye karar verdin canım ? CADIARZU

çocuklarınızı düşünüyosunuz iyi güzel ama ya siz? insan hayatta belli bi süre vardır..bu sizin hayatınız ..çocuklar büyücek kendi yuvasını kurucak..siz yaşlanmış ve hep bi tarafa itilmiş bi hayat ve hikaye ile var olucaksınız..çocuklarınıza onlar için yaptığınız fedakarlıktan bahsettiğinizde sizi susturup..bu senin seçimindi..bizi bahane etme diyecekler..hayatınızı geri alın..şüphe şüphe şüphe böle hayat olamaz..eşinizle son kez konuşun ne hisssettiğinizi ve bunun sonunda nasıl hareket ediceğinizi sakin bir şekilde anlatın..ona göre davranın..yada hiçbir şey sölemeden bu hayatı yaşayın tercih sizin canımyerimseniben

canım emin olmak isityorummm, kanıt istiyorumm..

Arkadasim kusura bakma, yanlis anlma ama daha neyin kanitini istiyorsun. Pin'i cozmek ne isine yarayacak. Sonucu bilmiyor musun? adamin gizli bir numarasi var iste. bundan buyuk ispat mi var? 5 kere ispatladim demissin. iki kadin demissin. daha neyin ispati.

Tama cocuklarin da. sana yazik degil mi? kac defa geleceksin bu dunya'ya. mutlu olmak senind e hakkin degil mi? su anda mutsuzsun. belki diger turlu mutlu olursun. neden gozunu karartmiyorsun?

Yoruldum demissin ki daha cocuklarin kucukmus. inan bana daha gorup gorecegin cok sey var. gulsum'un de dedigi gibi, bir gun bu adamin karsisina cidden asik ldugu veya bela bir kadin cikacak. hamile kalcak veya evlenmek isteyecek. Sana yemin edebilirim ki bir dakika dusunmeyecek seni ve cocuklarini. aninda kapinin onune koyacak. Sana yalvarmalarinin bin katini ona karsi yapsan, asla donup arkasini bakmayacak. anlamiyor musun?

Sen tekmeyi atmazsan o sana bir gun atacak. Bu yazdiklarimizi lutfen unutma. insallah bir gun haklilarmis demezsin.

casus cep tel prog. ları var.. 400 500 lira gibi bir fiyatı var maliyeti yüksek.

googleden ararsanız ne gibi alternatifleri var ayrıntılı görürsünüz.

bunu googleden arattım. süper paket gibi bişiiy. bak bir bölümünü kopyalıyorum.
b)Hedef kişi telefonunu kapatsa bile dinleyebilirsiniz.
c)Hedef telefon kapatma tusuna basıp telefonu kapattığında size ''hedef telefon kapandı'' bilgisi sms ile anında gelir ve hedef telefonu arayıp ortamı dinlemeye başlayabilirsiniz.
d)Yazılımı aktif veya deaktif edebilir, .bunu bir sms komutu ile yapabilirsiniz.
e)Cihaz her açıldığında program durumunu bildiren bir sms göndermesinmide sağlıyabilmek sms komutu ile mümkündür.
Not :SMS yönetim komutlarımız karşı telefonda kesinlikle görünmez, belli olmaz.

ama bunu yüklemeden önce avukatla görüş anca o şekilde bunu delil olarak kullanabiliyorsun.

birşey sormak istiyorum. sen diğer bayanı tanıyor musun?

Çocuklarınızın Mutluluğu için Boşanmak İstemediğinizi Söylüyorsunuz,
Gerçekten Hiç Kendinizi Düşünüp, Önemsemiyormusunuz.?
Bence İlk Önce Kendinizi Düşünmelisiniz. Herşeyden Önce Çocuklarınızın Size İhtiyacı var.
Sizi, Ailesini, Çocuklarını Hiçe Sayan.Sizi evin demirbaşı gibi görüp Defalarca Aldatan (ki bana göre sadece sizi değil Hayatına dahil ettiği herkesi Aldatmıştır.) Bir insanla nasıl Aynı evde, Aynı Hayatı Paylaşmaya Devam Edebiliyorsunuz.?
Boşanmak İçin son Şansı arayıp, Kendinize ve çevrenize birşeyler ispat etmeye çalışmayın..Zaten Yeterince Fazla sebebiniz var.
Çocuklarınız iyice idrak etmeden, Aileleriniz bile Bu durumdan haberdarken,Aynı evi Paylaştığınız çocuklarınızın hiç birşeyin farkında olmaması gerçekten çok tuhaf. Mutlaka onlarda size hissettirmeden bir şekilde içlerinde yaşıyorlardır.
Büyüdüklerinde emin olun bunu yapmak daha zor olacaktır.

Sizin kendinize ve çocuklarınıza yapabileceğiniz en büyük iyilik, kendi yaşamınızı kurmaktır.
İnanın hiç birşey şuan yaşadığınız gelgitlerden, karmaşalardan, kafanızda cevaplayamadığınız binlerce sorudan ve git git gide daha kötü bir hal Alan Ruh halinizden ve bunlarla beraber Şuan yaşamak zorunda oldugunuz hayattan daha zor olmayacaktır.
a.s.

cocuklarınız için evliliği devam ettiriyorsunuz ama birasda kendinizi düşünün bence.
sürekli kafanızda birşeyler kurarak kendiniz hasta olacaksınız cocuklar için bu daha kötü

araştırmamakla çok iyi yapmışsın canım.sinirlerini bozmaya gerek yok.ama bu şekilde de şüpheyle, kuruntuyla yaşanmaz.evlilikte ve bütün ilişkilerde bence en önemli şey güven duygusu.olmadan olmaz.dilerim şüphelerinde haksız çıkarsın.çıkmazsanda bırak gitsin(ayrılmayı düşündüğünü söylediğin için bırak diyorum)öyle bir adamdan ne sana ne çocuklarına ne de başkasına hayır gelmez zaten.:kızgın:

casus cep tel prog. ları var.. 400 500 lira gibi bir fiyatı var maliyeti yüksek.

googleden ararsanız ne gibi alternatifleri var ayrıntılı görürsünüz.

bunu googleden arattım. süper paket gibi bişiiy. bak bir bölümünü kopyalıyorum.
b)Hedef kişi telefonunu kapatsa bile dinleyebilirsiniz.
c)Hedef telefon kapatma tusuna basıp telefonu kapattığında size ''hedef telefon kapandı'' bilgisi sms ile anında gelir ve hedef telefonu arayıp ortamı dinlemeye başlayabilirsiniz.
d)Yazılımı aktif veya deaktif edebilir, .bunu bir sms komutu ile yapabilirsiniz.
e)Cihaz her açıldığında program durumunu bildiren bir sms göndermesinmide sağlıyabilmek sms komutu ile mümkündür.
Not :SMS yönetim komutlarımız karşı telefonda kesinlikle görünmez, belli olmaz.

ama bunu yüklemeden önce avukatla görüş anca o şekilde bunu delil olarak kullanabiliyorsun.

birşey sormak istiyorum. sen diğer bayanı tanıyor musun?

canım ben bunu çok uzun zaman önce düşündüm araştırdım maalesef olmuyor, bu tr proğramlar belli telefon modellerine yüklenebiliyor,o çok orjinal bir tel kullanıyor ,proğram satıcılarına sordum yükelenemiyor..

angel, ilsu ,gumigum,er-ca,kibele,arzu,badem sağolun kızlar hepiniz kendini düşün diyorsunuz haklısınız..
Aslında mücadele etmekten herşeyen yoruldum,gerçekten çok mutsuzum..boşanınca üzerimden yük kalkacak mutlu olacam biliyorumm..
son olayda çok kararlıydım ,dönüşüm yoktu geriye ama aile baskısından kurtulamadım ..
bazen kaçıp gitmek istiyorum evden bir daha dönmemek üzere ...yine çoçuklaırm yine çoçuklarımm..

bir çoğunuz sana tekme atacak demişssiniz, bundan o kadar eminim ki ...
belki 1 belki 2 sene sonra..

sim kart konusunu askıya aldım kesinlikle soramam..kalan gururum el vermiyor artık
beklemedeyim , çıkar yakında kokusu bi şeylerin..

Back
X