• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma ile ilgili

Miranda_miranda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
49
38
3
Arkadaşlar sizlere bir şeyler danışmak istiyorum.

Daha önceki konuma bakanlar bilir,erkek arkadaşım ile ilgili problemler yaşamıştım ve sonuç olarak buradaki arkadaşların yorumlarının da etkisiyle erkek arkadaşımdan ayrılmıştım.(kesinlikle pişman degilim).

Yine aynı konu içerisinde erkek arkadaşımın,kız arkadaşım(adı merve olsun) konusunda diger arkadaşlarıma göre daha ilgili vb.. oldugundan şüphelendigimi ve rahatsız oldugumu yazmıştım.
Şimdi de kız arkadaşım konusunda şüphelerim var! Kız arkadaşımında,erkek arkadaşıma karşı olan ilgisini biliyorum ve maalesef artık güvenmiyorum/güvenemiyorum/geçmişteki durumlardan dolayı güven sıkıntısı yaşıyordum.
Aynı zamanda kız arkadaşımın da erkek arkadaşı var(adı ali olsun) ve geçen gece bana whatsapp'tan yazdı.Açıkçası o saatte bana yazmasından zaten bir şeylerden şüphelenmiştim.Şu anda kimsenin günahına girmek istemiyorum ama Ali bana "mervenin hal ve hareketleri vb.. şeylerinden rahatsız oldugunu,elinde bir kanıt olmamasına ragmen,sürekli içerisinde bir şüphe oldugunu ve benden bu konuda yardımcı olmamı istedi."

Benim kendi yaşadıgım şeyleri detaylı olarak bilmiyordu ama ayrıldıgımdan haberi vardı.Bana nelerden şüphelendigimi ve bir kadın olarak,bir hemcinsi olarak bir kadın aldattıgında ne gibi şeylerden şüphelenmem gerektigini sordu.Açıkçası benim beynim durmuş durumda ve o an için yardımcı olamayacagımı söyledim.

Mervenin şu anda benim eski erkek arkadaşımla mı yoksa herhangi başka birisiyle mi birlikte oldugunu ya da sadece günahını mı aldıgımızı bilmiyorum!

Ben artık düşünecek durumda degilim ve bir teşhis koyamadım ama Ali'yi uzun zamandır tanıyorum,bu yüzden temizligine saflıgına güvenerek ona yardımcı olmakta istiyorum.
Aynı zamanda eger benim eski erkek arkadaşımla şu anda aralarında bir diyalog da varsa,bunu ortaya çıkartıp onu rezil etmek boynumun borcudur.
Artık nefret ettirdiler ilişkilerden de aşktan da maalesef.Kadın erkek farketmeden herkes herkesi boynuzluyor ve bu o kadar normalleşmiş bir durum ki,insanlar hiçbir şekilde tepki vermiyor.Ahlaksızlıgı örtme ya da banane onun hayatı kisvesi altında bir şeyleri hasıraltı ediyor ve toplum geri dönülemez bir şekilde bozulmaya ugruyor ama kimse farkında/umrunda degil.
En çok zoruma giden de kendimi dahil edip,egoist damgası yemek istemiyorum ama ne kadar kadın/erkek farketmeden işinde gücünde saygılı ve sevgi aşk vb.. şeylere deger veren ne kadar insan varsa bir şekilde aldatılıyor.Çevremde o kadar çok bu duruma şahit oldum ki artık her olaya her duruma şüphe ile sorgulayarak yaklaşma zorunlulugu hissediyorum.

Bir kadının gözünün dışarıda oldugunu ya da aldattıgını nasıl anlarsınız? İnstagram'da seksi pozlar verip fotograflar koyup takipçi kasmasından mı? Ya da eskisi kadar ilgi göstermemesinden mi vs... nereden anlaşılır? Biraz absürt bir soru olacak ama "ben aldatsam istemdışı ya da bilinçli bir şekilde şöyle olurdu,böyle olurdu diye " bir örnek verebilir misiniz? Ya da ben çevremde bayan arkadaşlarımın aldatmasına şahit oldum ve genelde şöyle oldu böyle oldu tarzında bir yorumda bulunabilir misiniz?

Şu derdimin arasında gerçekten düşünmekte zorlanıyorum,çok zor bir dönemden geçiyorum.İsminin Ali oldugunu söyledigim insanında çok düzgün ve karakterli olmasından mütevellitte aptal yerine konmasını istemiyorum.

Şimdiden yorumda bulunacak/ilgilenecek herkes teşekkşir ederm

Aliye de ki şüphen varsa ayrıl yoluna bak

Ben sevgilimi aldatsam sevgilime dokunamazdım mesela .benden kendi isteğiyle ayrılması için uğraşırdım kötü davranırdım .
Ben ne pislik bir insan oldum yahu:KK53:

Eşimi aldattığımı düşenemediğim için nasıl davranırdım hayal edemiyorum o yüzden pek yardımcı olamayacağım. Ama sanırım eşim olan kişiye karşı ilgisiz olurdum. İsteklerini, ihtiyaçlarını pek umursamazdım. :KK64: Ay çok tuhafmış düşüncesi bile.. :KK48:

Valla ben esimi aldatsam hicbir sey belli etmezdim. Kizina azicik kafa cslisiyorsa acik edecegini sanmam. En iyisi takip etsin sürekli. Eger bir durum varsa 1 ayda çıkar.

Kadın da erkek de aynı şeyi yapar bence.
Aramaz, msj atmaz. Sen ararsan isteksizce konuşur biran önce kapatmak ister.
Tersler mesela. Kabalaşır. Kırmaktan çekinmez.
Sarılmak istemez, sarılsa da soğuk soğuk olur.

Back
X