- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 36
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Eski sevgilisi de onu terketmiştir de kıymetli olmuştur.
Aynı şeyleri kendisi için o da düşünüyordur.
Eksiğim neydi demiştir,tamamlamak için de kızın peşinden gidiyordur.
Ne demek,kaç kişi oldu bunları görmesine rağmen??Evet kiz birakmis . Ondan sonra kac sevgilisi oldu buda bunlari görmesin ragmen hala pesinde
Ne demek,kaç kişi oldu bunları görmesine rağmen??
Kötü mü oldu kız kaç kişiyle görüşünce.
Bir gün döner umuduyla 1.5 sene seninle devam etmiştir. Çevremde böyle iki çift var ben çocukların kızları unutmadığını biliyorum. Erkekler sevmedikleriyle kadınlara göre daha kolay ilişki yaşayıp evlenebiliyor. Eksiğin olmaz bu arada öyle düşünme. Onu tamamen unutana kadar ilişkiye başlamamalıydı. O ise unutmak için başlamış becerememiş.Peki benden 1,5 yil ne istedin be adam
Ama o sensin.Hayir tabiki degilde hani ben sogurum bu kisi beni sevmedi diye düsünürüm
Ama o sensin.
O da farklı bir kişi.
Şimdi onu bırakıp sana gelse kabul etmeyecek misin,edeceksin.Özlüyorsun ve onu düşünüyorsun çünkü.
O da aynı.
Sana niye pişmanım diye dönmesini istiyorsun. Sanki hala seviyorsun
Tek dilegim bir gün pismanliklar icinde karsima dikilmesi.
Bu şekilde içinizde tutar ve beklentiye girerseniz, sadece siz üzülürsünüz.
Evet biliyorum
Suan olay yeni oldugu icin cok üzgünüm.
Adı üzerinde "Eski sevgili".
Geçmiş, geçmişte kaldığı zaman daha ferah, daha yüklerinizden arı hissedeceksiniz.
Sizi aldatan basit bir insan, zamanınızı ve ilginizi hak etmiyor. Kendinize bu haksızlığı yapmayın.
İmkanınız varsa, bir gününüzü baştan aşağı arınma günü ilan edin ve kişisel bakım yapın, uzuun uzun köpüklenin, saçlarınızı tarayın vb. Kendinizle ilgilenin, iyi gelecektir.
Neden böyle bir soru soruyorsun ki? Diyelimki konu sahibi bir bayanın bir çok erkekle görüşmesini doğru bulmuyor, yanlış mı bu? Yada herkes bunu desteklemek zorunda mı? Ortada hakaret yok, aşağılama yok. Nedir yani? Doğru. Adamın bunu görmesi lazım. Demek ki kız için hiçbir değeri olmamış. Olsa o adamdan sonra neden başkalarıyla görüşsün ki? Böyle bir soruya gerek var mı? Onu anlamak istedim.Ne demek,kaç kişi oldu bunları görmesine rağmen??
Kötü mü oldu kız kaç kişiyle görüşünce.
Neden böyle bir soru soruyorsun ki? Diyelimki konu sahibi bir bayanın bir çok erkekle görüşmesini doğru bulmuyor, yanlış mı bu? Yada herkes bunu desteklemek zorunda mı? Ortada hakaret yok, aşağılama yok. Nedir yani? Doğru. Adamın bunu görmesi lazım. Demek ki kız için hiçbir değeri olmamış. Olsa o adamdan sonra neden başkalarıyla görüşsün ki? Böyle bir soruya gerek var mı? Onu anlamak istedim.
Buna seven dikilir diken sevilir denir işte :)kiz deger vermiyor ona iste ama o hala onu seviyor istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?