Telefondaki kart onun adınaysa evet.Merhaba eşimin çantasında ikinci bir telefon buldum. İçinde kadınlarla yazışmaları ve kadınların buna gönderdiği çıplak fotolar var. Kendi telefonumla fotoğraflarını çektim. Kadınların telefon numaralarını aldım. Bunlar mahkemede kanıt olur mu? Ya da nasıl kanıt haline getirebilirim?
Kart onun adınadır muhtemelen, ama fotolarda isim vs. gözükmüyor. O telefondan ss alıp kendime atsam daha mı iyi olur?Telefondaki kart onun adınaysa evet.
Öyle yapayım teşekkürlerEvet bunlar kanıt olur. Bunlar da olmayacaksa ne kanıt olacak dimi. Fotoğraflarını çekmekle çok iyi yapmışsınız. Onları saklayın ve bi avukatla görüşüp bilgi alın isterseniz
Önce bundan emin olun. Belki başka birinindir ve elden ele geziyordur telefon. Eşinizin adına kaç tane telefon hattı var öğrenmeniz lazım. Madem telefonda şifre falan yok, kendinizi arayıp numarayı kaydedin.Kart onun adınadır muhtemelen, ama fotolarda isim vs. gözükmüyor. O telefondan ss alıp kendime atsam daha mı iyi olur?
Eminim whatsapp resmi kendine ait, numarayı kaydettim. Konuşmalardan da kendisi olduğunu anlıyorum. Şu an bildiğimi bilmiyor.Önce bundan emin olun. Belki başka birinindir ve elden ele geziyordur telefon. Eşinizin adına kaç tane telefon hattı var öğrenmeniz lazım. Madem telefonda şifre falan yok, kendinizi arayıp numarayı kaydedin.
Ben siz olsaydım hiç ses çıkarmaz geri koyardım telefonu çantasına. Bildiğinizi belli etmeyin. Biraz daha gözlemleyin açık arayın çünkü bu kanıt sayılmaz. Ama telefon hattı kocanızınsa zaten ekran görüntülerini almışsınız.
Şifre bilmiyorum ama hat onundur kimin ol olabilir ki başka... Kanıt başka nasıl toplarım bilemiyorum.E devlet şifresini biliyorsanız üzerinde kayıtlı gsm numaraları orda görünüyorBelli etmeyin daha fazla kanıt toplamaya çalışın.
Biliyorum zor ama üstesinden gelirsiniz. Sahip oldukları çıkıntı kadar aklı olan anlamaz zaten
Kendi telefonumla çektim, çünkü kendime atmam için numaramı onun telefonuna kaydetmem gerekiyor telaş yaptım biraz. Whatsapp görüşme içeriğinde karşı tarafın ismi ve fotosu çıkıyor. 1 kişiyi teyit ettim. İsim yazınca Google dan çalıştığı yer ve fotosu çıkıyor. Facebook sayfası da çıkıyor.Ekran görüntülerini alıp kendinize atın mutlaka. İsimler, profil resimleri belli olsun.
Sizi ayrıca tebrik ederim. Hem soğukkanlı hem de dik duruşunuzdan dolayı.
Şifre bilmiyorum ama hat onundur kimin ol olabilir ki başka... Kanıt başka nasıl toplarım bilemiyorum.
Kaybettim zannetmez, çok düzenli herşeyinin yeri bellidir. O riske giremem sanırım.telefonu alıp saklasan? kaybettim sansın arasın dursun, sana da soramaz? o telefon en sağlam kanıt değil mi zaten? içindeki hat da kendine aitse bingo. direkt cihazın kendisini kanıt olarak sunamaz mısınız?
Sadece ss kanıt olmaz, videolu görüntü alın ve mesaj içeriklerinde eşinizin kendini attığı foto vs varsa mutlaka yedekleyin. Hattın kendi adına olduğunu hiç sanmam ya patates hat ya da yakin bir tanidigi uzerinedir.Ben olsam telefona el koyarım,Data R. üzerinden bu güne kadar o telefon ile kaç foto çekildiyse ya da wap üzerinden (geldi - gittiyse) hepsi çıkar. Fotoğraflar silinse dahi çıkar,tlfna format atılsa dahi çıkar. Pikselleri biraz düşük olur ama kişiler net belli olur. Telefon elinizdeyse özelden yardımcı olurum.Kart onun adınadır muhtemelen, ama fotolarda isim vs. gözükmüyor. O telefondan ss alıp kendime atsam daha mı iyi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?