Aldatma mı!? Ellerim buz kesti dizlerim titriyor nolur sakinleştirin beni kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Kızlar konu kocam değil annemlerdeyiz bugün ve annem yanına çağırdı beni öyle facebook hesabı var ve tek arkadaşları ben ve kardeşimiz, fotoğrafı falan hiçbir şeyi yoktur. O da ne yaptığımızı takip etmek için genelde girer güzel sözler paylaşır, biz napıyoruz bakar, bir de okulundan şurdan burdan eski tanıdıklarının profillerine bakar aa şöyle olmuş böyle olmuş diye bırakır

Beni yanına çağırdı sen beni sildin mi vs yok dedim annecim kapadım neyse yanlışlıkla mesajlara tıkladım tanımadığım bir adam eşimle aynı isimde ama soyisim farklı. Annem sadece şunu yazmış ".....................?" başka bir konuşma vs. yok. 19 Nisanda olmuş bu üstüne adam bir şey de yazmamış ve adamın hesabı kapalı hani siyah görünüyor yani adı. Ya annemi engellemiş ya da kapatmış kendiliğinden ama ben kafaya taktım kimin nesidir bu adam annemin çok üstüne gittim kim kim diye gayet sakindi tavrı arkadaşım kızdım öyle yazdım dedi arkadaşımla konuşmam anormal mi dedi

Yok değil de of ne bileyim içim sıkıldı. İnternet geçmişini silmeyi falan öğrenmek istedi bu normal babam facebook hesabı olduğunu bilse çıldırır olay çıkarır çünkü ben çok üstüne gidip bağırdıkça sus şimdi başıma mı sarıcan onu zaten şüpheleniyo dedi

Ya ben anlamadım çok mu büyütüyorum ne olur birkaç cümle bir şeyler söyleyin içim çok fena oldu basıp gidesim var hemen eşim de noldu deyip duruyor anlattım saçmalama dedi kaç gündür kadının telefonu orta yerde evden çıktı gitti hatta il dışına babamla telini evde bırakmış o derece ya gizli gizli bir yerlere falan gitmez miydi böyle olsa

Bir de o dönemler eşimden/sevgilimden nefret ederdi sadece adını biliyordu acaba o mu zannedip yazdı diyorum of bilmiyorum bu düşünce iğrenç bir düşünce kendimden iğreniyorum böyle düşündüğüm için ama yüzüne baktıkça tuhaf oluyorum Allah affetsin ya çok kötü bir hismiş :( Bir de üstüne gittim kim biri mi var vs diye çok kötü bir evladım ya :(

Ha bir de konuşmaları kendisi silemez çünkü bilmiyor silmeyi bana dedi e iyi sil madem rahatsız olduysan diye belki ancak kardeşime sildirebilir o da görse söylerdi herhalde

Ay çıldırdım babamı boşasın önemsemem nefret de ederim babamdan ama düşününce kötü oldum abartıyor muyum dersiniz

Son düzenleme:
Başlığı bile yazamamışım ya düzgün ellerim buz kesti dizlerim titriyor yazıcaktım :(

Öncelikle sakin ol canım :) Anlayabilmek için 2 kere okudum. Yani koskoca kadın herşeyin bilincindedir hele ki baban kıskanç biriyse böyle davranması gayet doğal muhtemelen seninki sanmıştır anneni hemen kara listeye alma :51:

belkı dürtmüştür ya da eklemiştr annenızı o da kımsın anlamında yapmıştr o soru işaretını.sen tanımadgın ınsana nıye yazdın dersın dıye belkı o an bunu uydurmustrkötü düşünme canım sandgın gıbı degıldr.baban neden şüphelenıyor??

Öncelikle sakin ol canım :) Anlayabilmek için 2 kere okudum. Yani koskoca kadın herşeyin bilincindedir hele ki baban kıskanç biriyse böyle davranması gayet doğal muhtemelen seninki sanmıştır anneni hemen kara listeye alma :51:

Kara liste değil canım ben daha çok kendimden nefret ediyorum şu an böyle bir şey düşünebildiğim için annem mi imkansız derim yani kafasını önünden kaldırmaz bir kadındır hiç çıkıp orda burda gezdiğini dolaştığını muhabbetini görmedim bugüne kadar ben hatta niye böyle asosyaller diye düşünürüm ama insan düşünüyor ya lanet olsun ki düşünüyor :(

Just önce sakin ol derin bir nefes al :31:
Bence çok çok büyütülecek bir şey yok. Ama yine de temkinli olup bir süre daha uzaktan abartmadan takip etsen iyi olur hareketlerini. :30:

belkı dürtmüştür ya da eklemiştr annenızı o da kımsın anlamında yapmıştr o soru işaretını.sen tanımadgın ınsana nıye yazdın dersın dıye belkı o an bunu uydurmustrkötü düşünme canım sandgın gıbı degıldr.baban neden şüphelenıyor??

Dimi ben de öyle düşündüm başta. Ve isim eşiminkiyle aynı olduğu için bilenler de bilir annem nefret ederdi eşimden hala bile öyle de o zannedip engellemiş de olabilir belki :18:

Yok canım ya zannetmiyorum bence sen abartıyorsun.bak buraya yazıyorlar ne konuşmalarını yakalıyolarda yine emin olamıyorlar..bi kere adam annemi engellemiş ya da silmiş diyorsun ama adam facesini dondurmuşta olabilir..hem benimde annemle babam facede çok gezeler benim hesabımda falan hani yanlış anlamayın ama biraz saçma sapan şeyler yazıyorlar beğeniyorlar falan :) hani annende .......? Gibi bi ifade yazması doğal tanıdınmı gibisinden yazmıştır eski arkadaşıysa;) birde geçmişi silmeyi sordu diyorsun ee o zaman öyle bişey olsa mutlaka görürdün hem mesajlarıda silemez görürdün herşeyi..sen ona kim bu adam diye sorduğunda paniklememiş bile..sakin ol bence yok düşündüğün gibi bişey.

Kara liste değil canım ben daha çok kendimden nefret ediyorum şu an böyle bir şey düşünebildiğim için annem mi imkansız derim yani kafasını önünden kaldırmaz bir kadındır hiç çıkıp orda burda gezdiğini dolaştığını muhabbetini görmedim bugüne kadar ben hatta niye böyle asosyaller diye düşünürüm ama insan düşünüyor ya lanet olsun ki düşünüyor :(

Kendini suçlamaktan vazgeçmelisin kim olsa düşünür yani adım attığımızda bile düşünüyoruz ihtimalleri tümsek varmı çukur varmı diye bide zaten ''anne baba'' yaşını almış olgun insanlar yani öyle bir şey olacaksa dahi düşünürler çoluk çocuğu evlatlarını oyüzden üzülme sen anneni çok sevdiğin için koruma güdüsüyle böyle düşündün bence :):nazar:

Yok canım ya zannetmiyorum bence sen abartıyorsun.bak buraya yazıyorlar ne konuşmalarını yakalıyolarda yine emin olamıyorlar..bi kere adam annemi engellemiş ya da silmiş diyorsun ama adam facesini dondurmuşta olabilir..hem benimde annemle babam facede çok gezeler benim hesabımda falan hani yanlış anlamayın ama biraz saçma sapan şeyler yazıyorlar beğeniyorlar falan :) hani annende .......? Gibi bi ifade yazması doğal tanıdınmı gibisinden yazmıştır eski arkadaşıysa;) birde geçmişi silmeyi sordu diyorsun ee o zaman öyle bişey olsa mutlaka görürdün hem mesajlarıda silemez görürdün herşeyi..sen ona kim bu adam diye sorduğunda paniklememiş bile..sakin ol bence yok düşündüğün gibi bişey.

Yok canım kendine özel o bilgisayar işte kullanmak için göremezdim de annem mi imkansız derim ama şeytan bu dürttü mü fena yapıyor insanı yukarda bir arkadaş yazmış dürtmüştür adam belki diye öyle bir şey olabilir diye düşünüyorum ama böyle düşündüğüm için nefret ediyorum kendimden

bence eşin sandı o adamı belki biraz kötü msjlar attı adam da engelledi anneni..yani babanı aldattığını falan düşünemiyorum baksana herşeyi ortadaymış zaten.

kendini üzme boş yere.

bence eşin sandı o adamı belki biraz kötü msjlar attı adam da engelledi anneni..yani babanı aldattığını falan düşünemiyorum baksana herşeyi ortadaymış zaten.

kendini üzme boş yere.

Kızdım sövdüm saydım dedi zaten...

Sen niye gerildin ki bu kadar dedi imalı baktı içeriye doğru eşimi kastetti yani.

Sakin ol canim ..
Öyle bir sey yoktur, yani saydiklarinda süphelenecek bir sey göremedim
Hem böyle süphelendikce düsündükce kendini buna inandirirsin..

Yok canım kendine özel o bilgisayar işte kullanmak için göremezdim de annem mi imkansız derim ama şeytan bu dürttü mü fena yapıyor insanı yukarda bir arkadaş yazmış dürtmüştür adam belki diye öyle bir şey olabilir diye düşünüyorum ama böyle düşündüğüm için nefret ediyorum kendimden

kendindende nefret etme bence, çünkü insan bu herşeyi düşünebilir.
düşüncede günah bile yoktur, niyet başka düşünce başkadır.
okadar sıkıntı etme yani bence.

inşaallah kötü bişeyde yoktur sandığın gibi.

Koskoca kadın olabilir mi böyle bir şey, insan annesine nasıl kondurur, yapmayın Allah aşkına

Hem yapacak olsa kullanmayı bilmediği sosyal paylaşım sitesinden mi yapar ya da telefonunu ortada mı bırakır ...

Üzmeyin kadıncağızı, günahını almayın ...

Koskoca kadın olabilir mi böyle bir şey, insan annesine nasıl kondurur, yapmayın Allah aşkına

Hem yapacak olsa kullanmayı bilmediği sosyal paylaşım sitesinden mi yapar ya da telefonunu ortada mı bırakır ...

Üzmeyin kadıncağızı, günahını almayın ...

Konduramıyorum zaten o yüzden çıldırdım böyle

Ben böyle şeyler dediğim parladığım için gözleri doldu zaten vicdanım çok kötü gönlünü almam lazım dedim ya kendimden nefret ediyorum diye

meyra arkadaşım sağol canım oturup biraz dua okuyup kendime gelmeliyim sanırım

annene sormuşsun "arkadaşım" demiş yanlış anlamadıysam okuduklarımdan.
belki eski bir tanıdığı, 1-2 cümle konuştular ve adam sonra bişey yazmadı ise ......? yazmıştır annen.
bence çok takma, hem aslında gördüğün sözcük bile yok. annen de silmeyi bilmediğine göre konuşma da yok denebilir.
dert etme just :34:

e belli işte olay aldatma falan yok demek ki.eşine yazmış sanmış da kim bilir karşıdaki adam ne düşünmüştür :53:

Ay çatlak demiştir sanırım durduk yere kadının biri sövüyor falan :1:

Gidip de o kadar x arasından onu seçip nasıl eşime benzetmiş de yapmış bilemiyorum ya artık kafasına göre bu da saçma aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X