Aldatma mı!? Ellerim buz kesti dizlerim titriyor nolur sakinleştirin beni kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu düşünce iğrenç bir düşünce kendimden iğreniyorum böyle düşündüğüm için ama yüzüne baktıkça tuhaf oluyorum Allah affetsin ya çok kötü bir hismiş :(

Gördüğünüz mesaj alt tarafı "........?" tanımadığı biri eklemiş olabilir anneniz de kimsin mânasında yazmış olabilir bu mesajdan hemen aldattığını düşünmeniz abartı:53: eşim yanımda telefonunu açamadım gibi bir yazışma söz konusu değil ama hemen aldattığını düşünüp annenizin suratına bile baktığınız da tuhaf olduğunuzu yazmışsınız anneniz "naber" yazsaydı sonucunu bile düşünemiyorum:53:

Konduramıyorum zaten o yüzden çıldırdım böyle

Ben böyle şeyler dediğim parladığım için gözleri doldu zaten vicdanım çok kötü gönlünü almam lazım dedim ya kendimden nefret ediyorum diye

meyra arkadaşım sağol canım oturup biraz dua okuyup kendime gelmeliyim sanırım

"sevgi ile ilgi paraleldir......"

rica ederim.
bencede dua iyi fikir canım.
şuan en azında 11ayetel kürrsi ve birazda ssalavat okumanı öneririm.

bana senin yaşın küçük gibi geldi:))))
toyluk, ergenlik yani:)
gerçi bende pek büyük sayılmamda:D
neyse diyeceğim; ben şunu hayatımda yeni öğrendim; sadece iyi niyet yetmiyomuş iyi ve doğru şeyler yapmak için hayatta....
şu gerekliymiş meğer; "iyi niyet ve güzel çaba......"
ve kendini hemen herşeyde suçlamamalı insan bence.

Gördüğünüz mesaj alt tarafı "........?" tanımadığı biri eklemiş olabilir anneniz de kimsin mânasında yazmış olabilir bu mesajdan hemen aldattığını düşünmeniz abartı:53: eşim yanımda telefonunu açamadım gibi bir yazışma söz konusu değil ama hemen aldattığını düşünüp annenizin suratına bile baktığınız da tuhaf olduğunuzu yazmışsınız anneniz "naber" yazsaydı sonucunu bile düşünemiyorum:53:

Ya evet saçma oldu belki ama annemin kimseyle muhabbeti lafı yoktur nerdeyse işten eve evden işe bir kadın sadece babamla vakit geçirir hiç arkadaşlarıyla çıktığını gezdiğini falan görmem o yüzden yadırgadım konuşmanın öncesi var mıydı kimdi o adam diye babamdan önceki nişanlısı mı diye bile düşündüm insan gerçekten konduramıyor

"sevgi ile ilgi paraleldir......"

rica ederim.
bencede dua iyi fikir canım.
şuan en azında 11ayetel kürrsi ve birazda ssalavat okumanı öneririm.

bana senin yaşın küçük gibi geldi:))))
toyluk, ergenlik yani:)
gerçi bende pek büyük sayılmamda:D
neyse diyeceğim; ben şunu hayatımda yeni öğrendim; sadece iyi niyet yetmiyomuş iyi ve doğru şeyler yapmak için hayatta....
şu gerekliymiş meğer; "iyi niyet ve güzel çaba......"
ve kendini hemen herşeyde suçlamamalı insan bence.

Evet canım sağol destek olduğun için bu suçluluk psikolojisi bende çok ağır :((
Kendimi rezil bi evlat gibi hissettim
Gidip elimi yüzümü yıkayıp bir abdest almak en iyisi

Annen baban duymasın sus zaten şüphelenip duruyor demiş ya,
baban neden şüpheleniyor annenden?

Ortada aldatma yok tabi ki ama senin aklına direkt onun gelmesi,
annenin leb demeden leblebiyi anlaması , baban şüpheleniyor diye seni susturması,
aslında annenin bu durumu gayet sakin karşılaması vs garip geldi bana...

Annen baban duymasın sus zaten şüphelenip duruyor demiş ya,
baban neden şüpheleniyor annenden?

Ortada aldatma yok tabi ki ama senin aklına direkt onun gelmesi,
annenin leb demeden leblebiyi anlaması , baban şüpheleniyor diye seni susturması,
aslında annenin bu durumu gayet sakin karşılaması vs garip geldi bana...

Babam aşırı kıskançtır şüphelenmesi doğal hemen annem bilgisayarda fal açsa gelir bakar napıyor diye ne araştırıyor diye kurcalar sürekli. Annem leb demeden leblebiyi anlamadı aslında kim kim diye 200 kez sordum arkadaşım dedi öyle biri mi vs dedim of çok utanıyorum ama sordum yani biri mi var diye :( Siz de bunu kast ettiniz sanırım leb demeden leblebiyi derken değil mi

Bir de bu kadar yadırgamam sebebi annemin kimseyle muhabbetini görmem gezmesini tozmasını falan hep babamladır ya da evdedir tövbe yarabbim.

Son düzenleme:
ne ağlarsın benim zülfü siyahım
buda gelir buda geçer ağlamaa
göklere erişdi feryadım ahım
buda gelir buda geçer ağlama

bir gülün çevresi dikendir hardır
bülbül gül elinden ah ile zardır
nede olsa kışın sonu bahardır

daimiyem her can ermez bu sırra
eyüp sabır ile gitti mısıra
koyun oldum ağladım ardı sıra

Babam aşırı kıskançtır şüphelenmesi doğal hemen annem bilgisayarda fal açsa gelir bakar napıyor diye ne araştırıyor diye kurcalar sürekli. Annem leb demeden leblebiyi anlamadı aslında kim kim diye 200 kez sordum arkadaşım dedi öyle biri mi vs dedim of çok utanıyorum ama sordum yani biri mi var diye :( Siz de bunu kast ettiniz sanırım leb demeden leblebiyi derken değil mi

Bir de bu kadar yadırgamam sebebi annemin kimseyle muhabbetini görmem gezmesini tozmasını falan hep babamladır ya da evdedir tövbe yarabbim.

Evet onu kastetmiştim.
Yani annen sen sormadan hemen başka biri mi var hayatında sorusunu algılamış gibi.

Normal şartlarda bir evlat annesine bu şekilde bir ithamda bulunsa ,
anne-kız arasında çok tartışma çıkar.
Annen sakin karşılamış gibi anladım ben ama...

Evet onu kastetmiştim.
Yani annen sen sormadan hemen başka biri mi var hayatında sorusunu algılamış gibi.

Normal şartlarda bir evlat annesine bu şekilde bir ithamda bulunsa ,
anne-kız arasında çok tartışma çıkar.
Annen sakin karşılamış gibi anladım ben ama...

Evet, gözleri doldu ben üstüne gidince üzüldü bağırıp çağırmadı dalga geçti benle hıı sorma gibisinden biraz da sitem etti aferin böyle şeylerle uğraşın diye bir daha da konuşmadık iki saattir onlar mutfakta ben içerdeyim durum bu ama gönlünü kırdım sanırım :(

Son düzenleme:
facebook arama geçmişini kurcaladınmı o isim kaç kere aratılmış felan ...?

ama gördüklerinden bırak aldatma sonucuna varmak konuştukları iletişimde oldukları sonucu bile çıkmaz yani..

".....................?" densizin biri tanımadan eklemiş annede ".....................?" yazarak sen kimsin demiş diğer ekledikleri kişiler tanımıyorumu spamı işaretleyince profil facebook tarafından kapatılmış bence 19 nisandan bahsediyoruz

açık seçik şunu çıkardım sen babana çekmişsin

Son düzenleme:
facebook arama geçmişini kurcaladınmı o isim kaç kere aratılmış felan ...?

ama gördüklerinden bırak aldatma sonucuna varmak konuştukları iletişimde oldukları sonucu bile çıkmaz yani..

".....................?" densizin biri tanımadan eklemiş annede ".....................?" yazarak sen kimsin demiş diğer ekledikleri kişiler tanımıyorumu spamı işaretleyince profil facebook tarafından kapatılmış bence 19 nisandan bahsediyoruz

açık seçik şunu çıkardım sen babana çekmişsin

Lütfen yaptığımız ithamlara dikkat edelim. Ben kendimi yeterince kötü hissediyorum ve üzgünüm zaten böyle düşündüğüm için ama ben yıllardır annemin dışarı bayan arkadaşlarıyla bile çıktığını görmedim bu yüzden şaşırdım ve şahıs eşimle aynı isimde olduğu için. Dediğiniz gibi de olabilir tabii ki

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X