• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma ve ablamın derdi

İş ciddiye binince adam çamura yatacak gibi geliyor bana.simdi hiç sorumluluk almadan sevgili gibi takıldığı ihtiyaçlarını giderdiği bir hatun var elinin altında.
Umarım öyle değildir...
Anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.mutlaka zor bir hayat.sevgiden saygıdan yoksun ve azıcık ilgiyle gelen bu adam onun tesellisi mutluluğu olmuş.İki güzel evlat var öte yanda... Bilemiyorum.yaptigini yargılamak bana düşmez ama yanlış yolda yürüyor .Açsın davayı .

bu abla çocuklarını bırakıp öbür adama kaçmayı mı düşünüyor?

tüm konuyu okuyamadım

Aklıma sadece iki atasözü geldi yağmurdan kaçarken doluya tutulmak ve su testisi su yolunda kırılır !
Kocasıyla mutsuzsa boşanabilir ayrılabilir başkasıyla sonrasında görüşebilir tekrar evlenebilir ama evliyken niyeti iyi yada kötü başka bir adamla bu manada görüşmek nedir ? Görüşebilme cesareti varda boşanma cesaretimi yok ?

İş ciddiye binince adam çamura yatacak gibi geliyor bana.simdi hiç sorumluluk almadan sevgili gibi takıldığı ihtiyaçlarını giderdiği bir hatun var elinin altında.
Umarım öyle değildir...
Anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.mutlaka zor bir hayat.sevgiden saygıdan yoksun ve azıcık ilgiyle gelen bu adam onun tesellisi mutluluğu olmuş.İki güzel evlat var öte yanda... Bilemiyorum.yaptigini yargılamak bana düşmez ama yanlış yolda yürüyor .Açsın davayı .

Kafa yapısı şu ben böyle bişey yaparsam ancak o zaman anlarlar başka türlü mutlu olmama izin vermezler. İki çocuğu var biri ayrılmasına sıcak bakıyor diğeri asla olmaz diyor

Bence hiç kimseyi kınamayın yaptıgını tabiki onaylamiyorum bende ama kınadiğin şey başina gelmeden ölmezmiş insan
Kocamı mı aldatacam :D:D buyrun büsbüyük konuşayım ,bu iş yürek işi değil (saçma bir bahane olur ancak) karakter işi.

Öncelikle "aşırı dinci bir aile" cümlesi beni rahatsız etti. Dinde kadının dövülmesi ezilmesi yoktur. Ailenin bunu kabullenmiş olması "aşırı dinci" olmadıklarını gösterir!

Konuya gelirsek 38 yaşında kadın aldatmayı göze almış, istese boşanmayı da göze alır. Ama ben hiç başımı ağrıtmadan ortalıktan kaybolayım demek ona daha kolay geliyor büyük ihtimal. Adama müstehakta ya çocuklar? Zor durum aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.

+1
Anne evine gidemiyor sığınma evine gidemiyor ailesi dover adam vurur diye ama daha bosanmadan gidip diger adamin evine yerlesecek kimse de kadina bir şey yapmayacak
Nasil bir mantık bu

Kadin bosanirsa beraber oldugu kisi basima kalmasin diye birakacagini dolayisiyla ortada kalacagini biliyor. Hic bosanir mi...

Kocasını aldatması kaçmak istemesini bilmem nesini bir köşeye bırakarak yazıyorum.
Birinsan 2 ayda nasıl güvenir? 2 ayda balık olsa kokmaz. Evli bir kadına bu gözlebakan bir adam için bütün kadınlar materyaldir bence

2 ayda adamdan ciddiyetmi görmüş ? herşey iyilikle olsun istiyorum derken adam zaten zaman kazanmış ..
illa biri olmasına gerek yok boşansın da görsün bakalım adam arkasına bakmadan kaçmıyor mu...

Merhaba, şu saat oldu ablamın ( öz değil ) derdi ile boğuşuyoruz. Sizden de mantıklı yol isteyeceğim, al oku diyerek kendisine vereceğim.

Ki burada çok mantıklı insanlar, ablalarım var.

Ablam 17 yaşında aile baskısı ile evlendiriliyor. Şuan yaşı 38 ve ailesi aşırı dinci bir aile.

Evlilikleri sandığımızın aksine daha kötü eşi kendisinden 14 yaş büyük uzlaşabildikleri hiç bir konu yok. Anlaşamıyor arada dayak da var bir kaç defa ailesinin evine gitti ama ailesi geri getirdiler. Klasik kocandır sever de döver olgusu var buna annesi de dahil.

Benim ablam, iki ay önce biri ile tanışıyor. Eksikliklerini bu adam tamamlıyor özet ile ve maalesef eşini de aldatıyor. Bana anlattığı sahiplenişi, kafa yapısının uyuşması etkilemiş kendisini. Çok da anlayışlı biriymiş yazmadan yazmaz aramadan aramazmış vs. Çok uzatmayacam gereksiz bu kısım.

Ablam herşeyi bırakıp ki iki çocuğu var bu adama gitmek istiyor. Görüştüğü adam fevri davranmayalım aileni bırak çocukların da sana düşman olur öncelik ile çocukların ile konuş sonra eşine kabul ettir. Bu mantığı hoşuma gitti destekliyorum da açıkcası. Ama eşi aala boşamaz ablamı da bırakmaz.

Kabul etmez ise ben her şeyi geride bırakır giderim ailem aile değil eşim eş değil boğuluyorum artık diyor. Ki daga önce aile terapisti önermiştik kocası salak şeylere mi vakit ayıracaz diye bayağı kızmış.

Ablam sözümü dinlemiyor açıkcası fevri davranır diye de korkuyorum.

Nasıl yaklaşayım daha ben ablama ? Nasıl yol izlemesi gerekir dediğim en mantıklısı değil mi ?
valla ablanız çocuklarını bırakacak tıyniyette bir kadınsa kusura bakmayın da ne hali varsa görsün

Dünden beri bunu bende çözemedim valla.
Anlayan varsa izah etsin büyük bir hayır işler

Yazdım arkadaşlara cevabı tekrar farklı biçim de yazayım ;

Ablam kafayı yemiş durum da bunları bende keza başkası da dedi ne olacak ise olsun yaşadığım hayat değil zaten gibi şeyler diyor. Onun ile mutlu olması huzurlu olması onu anlayan biri olması çok etkilemiş durumda. Sağlıklı düşünemiyor

2 ayda adamdan ciddiyetmi görmüş ? herşey iyilikle olsun istiyorum derken adam zaten zaman kazanmış ..
illa biri olmasına gerek yok boşansın da görsün bakalım adam arkasına bakmadan kaçmıyor mu...

İşin ilginç yanından biri de bu kaçmıyor ki ben kesin bırakır diyordum. Sonuna kadar yanında olduğunu bende düşünmeye başladım. Ha kendi çıkarı için belki ama daha mantıklı çocuklarını eşin alır çocukların sana düşman olur diye belirtmiş önce çocuklara bunu anlatmak sonra eşine anlatmak gerek gibi şeyler söylemiş tam aklımda değil. Ki yukarı da da yazmıştım dostları ile vs tanıştırmış adam çevresini biliyor ablam ona ulaşabileceği farklı yolları da. Rengini belli edecektir tabi yine temkinli olmak lazım

Back
X