- 15 Ocak 2019
- 26
- 1
- 1
- Konu Sahibi emsalsizimm
-
Nasıl ne yapıcam ya boşan. Kendin diyorsun çocuklarını da düşünmüyor diye.merhaba 4,5 yıllık evliyiz ama 2 yıla yakın ayrıyız 2 çocugum var eşim evliliğimiz boyunca sürekli sinirli ters bi iyi bi kötü bi seviyor bi sevmiyor derken bir öğrendim ki bekarken sevgili olduğu kızla görüşüyor ve son zamanlar kız boşan gel evlenelim şeklinde konuşuyor bizimki de hızını alamayıp boşanmaya karar veriyor derken bunu öğrenince onu terkettim ve mahkeme açıldı tamamen adamın gözü kör olmuş kendi ailesini ne bizi ne çocuklarını düşünüyor ben mücadele etmekten yoruldum pes ettim istemiyorum ama bazen de diyorum çocuklar var ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum
Şimdiden nasıl yaparım psikolojisine sokma kendini sakın.. Kadın isterse öyle bir yapar ki. Çocukların için gelirsin herşeyin üstesindenŞöyle bi durum var o psikolojiyle çocuklarıda bırakıp çıktım şimdi bi gösteriyor bi göstermiyor alayım diyorum sonra nasıl büyütürüm tek başıma diyorum
Aslında haklısın ama o Emin’im çok pişmandır Çünkü her gören çökmüş diyor ama öyle bi hal aldı ki bizim ki sanki birleşmemize herkes karşı ve kız asla peşini bırakmıyorŞimdiden nasıl yaparım psikolojisine sokma kendini sakın.. Kadın isterse öyle bir yapar ki. Çocukların için gelirsin herşeyin üstesinden
Neden karşılar acaba düşündün mü. Adam resmen seni değil diğer kadını seçmiş ama sen hala adama acıyorsun galiba. Bir kere yapan yine yapar düzelir filan diye bekleme benceAslında haklısın ama o Emin’im çok pişmandır Çünkü her gören çökmüş diyor ama öyle bi hal aldı ki bizim ki sanki birleşmemize herkes karşı ve kız asla peşini bırakmıyor
İnsan yeri geliyor evlilikte herşeye katlanıyor. Açlığa da maddi sıkıntılara da yeri geliyor sözlü şiddete de. Ama aldatılmak kadın gururunu yerle bir edecek en aşağılık affedilmesi mümkün olmayan çirkin bir eylemdir.merhaba 4,5 yıllık evliyiz ama 2 yıla yakın ayrıyız 2 çocugum var eşim evliliğimiz boyunca sürekli sinirli ters bi iyi bi kötü bi seviyor bi sevmiyor derken bir öğrendim ki bekarken sevgili olduğu kızla görüşüyor ve son zamanlar kız boşan gel evlenelim şeklinde konuşuyor bizimki de hızını alamayıp boşanmaya karar veriyor derken bunu öğrenince onu terkettim ve mahkeme açıldı tamamen adamın gözü kör olmuş kendi ailesini ne bizi ne çocuklarını düşünüyor ben mücadele etmekten yoruldum pes ettim istemiyorum ama bazen de diyorum çocuklar var ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum
Aslında haklısın ama o Emin’im çok pişmandır Çünkü her gören çökmüş diyor ama öyle bi hal aldı ki bizim ki sanki birleşmemize herkes karşı ve kız asla peşini bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?