- Konu Sahibi emsalsizimm
-
Bütün bunlara rağmen 'herkes birleşmemize karşı' diyebiliyorsan benim diyecek birşeyim yokHamileyken yedigim o dayak hakaret küfürleri hiç size söylemeyeyim o zaman sırf baba evinde Doğum yapmim diye herşeyi yuttum aslında tutulacak hiç bir dalı yok ama demek ki sevmişim ki bu adama yaşayacakları ahlar için üzülüyorum acıyorum kendisine
HaklısınBütün bunlara rağmen 'herkes birleşmemize karşı' diyebiliyorsan benim diyecek birşeyim yok
Haklısın
Çocukları almak konusunda kararsızım daha iyi bi yaşam için onlar orda kalmalı çünkü benim yanımda herşeyden mahrum büyüyecekler ama bu şekilde de onlar için çok üzülüyorum biri 1.5 diğeri 3.5 yaşında
Neden Türk kadınları boşanmak için tercih edilmeyen kadın olmayı bekliyormerhaba 4,5 yıllık evliyiz ama 2 yıla yakın ayrıyız 2 çocugum var eşim evliliğimiz boyunca sürekli sinirli ters bi iyi bi kötü bi seviyor bi sevmiyor derken bir öğrendim ki bekarken sevgili olduğu kızla görüşüyor ve son zamanlar kız boşan gel evlenelim şeklinde konuşuyor bizimki de hızını alamayıp boşanmaya karar veriyor derken bunu öğrenince onu terkettim ve mahkeme açıldı tamamen adamın gözü kör olmuş kendi ailesini ne bizi ne çocuklarını düşünüyor ben mücadele etmekten yoruldum pes ettim istemiyorum ama bazen de diyorum çocuklar var ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum
canım sen gaza gelme..sakın kocanı boşama. bikac gunluk heyecan aramış adam. bırak naparsa yapsın. görmemezlikten gel. diger türlüsü senin için daha zor olucaktır.merhaba 4,5 yıllık evliyiz ama 2 yıla yakın ayrıyız 2 çocugum var eşim evliliğimiz boyunca sürekli sinirli ters bi iyi bi kötü bi seviyor bi sevmiyor derken bir öğrendim ki bekarken sevgili olduğu kızla görüşüyor ve son zamanlar kız boşan gel evlenelim şeklinde konuşuyor bizimki de hızını alamayıp boşanmaya karar veriyor derken bunu öğrenince onu terkettim ve mahkeme açıldı tamamen adamın gözü kör olmuş kendi ailesini ne bizi ne çocuklarını düşünüyor ben mücadele etmekten yoruldum pes ettim istemiyorum ama bazen de diyorum çocuklar var ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum
Pardon da sizin bi kaç günlük heyecan, boşver dediğiniz olay için adam karısını boşamış. Ne gazı ne petrolücanım sen gaza gelme..sakın kocanı boşama. bikac gunluk heyecan aramış adam. bırak naparsa yapsın. görmemezlikten gel. diger türlüsü senin için daha zor olucaktır.
henüz boşamamış. zaten o boşanmasın. adam o yola girmiş zaten. bari çocuklarına karısına baksınPardon da sizin bi kaç günlük heyecan, boşver dediğiniz olay için adam karısını boşamış. Ne gazı ne petrolü
Evet 3 4 aylıktı belki en büyük hatam oydu
Bence sende normal biri değilsin 3-4 aylık bebeği bir anne nasıl bırakabilir ya hemde iki yıl arayıp sorma koca başka kadın bulunca kıymetli olsun birde kadini orospu diye yaftala yok ya bu kadar kolay mi herşey ben çocuklarınıza çok üzüldüm ben olsam 3-4 aylıkken bırakıp giden anneye kesinlikle göstermem çocuğu şimdi mi aklına geldi koca başkasını bulunca çocukların onu da istediğinden değil kocanın huzuru kaçsin tek istediğin buHaklısın
Çocukları almak konusunda kararsızım daha iyi bi yaşam için onlar orda kalmalı çünkü benim yanımda herşeyden mahrum büyüyecekler ama bu şekilde de onlar için çok üzülüyorum biri 1.5 diğeri 3.5 yaşında
Tamamen konuyu anlamadan sırf yorum yapmak için yapmışsın o yüzden sizi kaale almıyorumBence sende normal biri değilsin 3-4 aylık bebeği bir anne nasıl bırakabilir ya hemde iki yıl arayıp sorma koca başka kadın bulunca kıymetli olsun birde kadini orospu diye yaftala yok ya bu kadar kolay mi herşey ben çocuklarınıza çok üzüldüm ben olsam 3-4 aylıkken bırakıp giden anneye kesinlikle göstermem çocuğu şimdi mi aklına geldi koca başkasını bulunca çocukların onu da istediğinden değil kocanın huzuru kaçsin tek istediğin bu
Bence sende normal biri değilsin 3-4 aylık bebeği bir anne nasıl bırakabilir ya hemde iki yıl arayıp sorma koca başka kadın bulunca kıymetli olsun birde kadini orospu diye yaftala yok ya bu kadar kolay mi herşey ben çocuklarınıza çok üzüldüm ben olsam 3-4 aylıkken bırakıp giden anneye kesinlikle göstermem çocuğu şimdi mi aklına geldi koca başkasını bulunca çocukların onu da istediğinden değil kocanın huzuru kaçsin tek istediğin bu
Bazı aileler çocukları getirmesini kabul etmez, belki de ailesi istemedi....4,5 yılın 2,5 yılı beraber yaşamışsınız ve 2 çocuk sığdırmışsınız maşallah. eşinizin eski sevgilisine sevgisi hiç mi ortaya çıkmadı başlarda? 3-4 aylık bebeği nasıl bıraktınız? çocukları alamaz mıydınız yanınıza siz nerde yaşıyorsunuz çalışmadan nasıl geçiniyorsunz? o kadar soru var ki nerden tutsan elinde kalıyor.
Eğer bi aile kızına Doğuma girmeden evlilik sözleşmesi imzalatan yapmadıgını bırakmayan evi terkeden maddi manevi yanlız bırakan biriniz çocugunu kimse öyle kabul etmez. Sen gel kızımı mahvet ortada bırak bende senin çocuklarına bakalım böyle baba nerde görülmüş
Sizin aileniz çocuklarınızı kendi canları gibi görecekler.. Kendi canlarının canı onlar.. Neden çocukları eşinizin çocuğu gibi Görüyorlar? Normal kimse yok mu sizin çevrenizde??? Eş ile çocukları neden ayırt edemiyorsunuz? Ona kızdınız da çocuklara nasıl kıydınız? Biri 3-4 aylık diğeri 2 yaşını yeni doldurmuş iki bebeği bıraktınız? Beni evladımla kabul etmeyen aileye ben gitmem zaten.. Hem okumadınız mı? Neden iş bulmadan evlendiniz? Bundan 30-40 ya da 10-15 yıl öncesinden bahsetmiyoruz.. Neden hâlâ kızlarımız önce evlilik Düşünüyor? Çocuklarınızı alıp kadın sığınma evine gidebilirdiniz. hadi onu yapmadınız. Bu 2 yılda hayatınızı düzene koymak için ne yaptınız?? Ayrıca avukat bu işi iyi biliyor diyorsunuz, diğer kızla evlenmek için benden ayrılmayı kafaya koymuş diyorsunuz iki yıldır neden boşanmadı??Eğer bi aile kızına Doğuma girmeden evlilik sözleşmesi imzalatan yapmadıgını bırakmayan evi terkeden maddi manevi yanlız bırakan biriniz çocugunu kimse öyle kabul etmez. Sen gel kızımı mahvet ortada bırak bende senin çocuklarına bakalım böyle baba nerde görülmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?