aldatma ve boşanma

Bütün bunlara rağmen 'herkes birleşmemize karşı' diyebiliyorsan benim diyecek birşeyim yok

Bütün bunlara rağmen 'herkes birleşmemize karşı' diyebiliyorsan benim diyecek birşeyim yok
Haklısın
Çocukları almak konusunda kararsızım daha iyi bi yaşam için onlar orda kalmalı çünkü benim yanımda herşeyden mahrum büyüyecekler ama bu şekilde de onlar için çok üzülüyorum biri 1.5 diğeri 3.5 yaşında

nasıl yani doğurdun ve babasına mı bıraktın bebeği?
2 yıldır ayrıymışsınız.
kim bakıyor çocuklara?

Neden Türk kadınları boşanmak için tercih edilmeyen kadın olmayı bekliyor

canım sen gaza gelme..sakın kocanı boşama. bikac gunluk heyecan aramış adam. bırak naparsa yapsın. görmemezlikten gel. diger türlüsü senin için daha zor olucaktır.

canım sen gaza gelme..sakın kocanı boşama. bikac gunluk heyecan aramış adam. bırak naparsa yapsın. görmemezlikten gel. diger türlüsü senin için daha zor olucaktır.
Pardon da sizin bi kaç günlük heyecan, boşver dediğiniz olay için adam karısını boşamış. Ne gazı ne petrolü

Çocuklara kim bakıyor simdi...2 yildir cocularinç yokluğuna alismissinizdir....bence şu durumda bosanip kendinize yeni bir hayat kurun....

İş bulun , çalışın, belki karsiniza sizi çok sevecek biri cikar...

Bunları bana yaşatan ise bir avukat her konuda beni mağdur edebilecek zekaya sahip ve Allah baş etsin ondan diyecek bişiy bulamıyorum

Evet 3 4 aylıktı belki en büyük hatam oydu

Nasıl 3-4 aylık bebeği bırakıp çıktınız diğeri de daha küçükmüş.hadi hata olduğunu söylüyorsunuz 2 sene sonra mi farkettiniz hata olduğunu? Olan çocuklara olmuş malesef.hem kendiniz diyorsunuz o gidip hayatını yaşayacak ben 2 çocuklu dul olarak ortada kalıcam diye.siz çocuklarınızı ayak bağınız olarak mi gördünüz de bıraktınız? Kusura bakmayın ama anlayamiyorum bebeklerinizi bırakmanızı.bu saatten sonra dönseniz bile eşinizle hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.bosanmaniz her ikiniz için de çok iyi olacak.ayri ayrı mutlu olun madem.

Zaten ayrı değil misiniz bir süredir? E bu süre zarfında çocuklar da sizinle? E demek ki yapabiliyorsunuz? İş resmiyete bitince neden kendinize olan güveninizi kaybettiniz ki?

Bence sende normal biri değilsin 3-4 aylık bebeği bir anne nasıl bırakabilir ya hemde iki yıl arayıp sorma koca başka kadın bulunca kıymetli olsun birde kadini orospu diye yaftala yok ya bu kadar kolay mi herşey ben çocuklarınıza çok üzüldüm ben olsam 3-4 aylıkken bırakıp giden anneye kesinlikle göstermem çocuğu şimdi mi aklına geldi koca başkasını bulunca çocukların onu da istediğinden değil kocanın huzuru kaçsin tek istediğin bu

4,5 yılın 2,5 yılı beraber yaşamışsınız ve 2 çocuk sığdırmışsınız maşallah. eşinizin eski sevgilisine sevgisi hiç mi ortaya çıkmadı başlarda? 3-4 aylık bebeği nasıl bıraktınız? çocukları alamaz mıydınız yanınıza siz nerde yaşıyorsunuz çalışmadan nasıl geçiniyorsunz? o kadar soru var ki nerden tutsan elinde kalıyor.

Tamamen konuyu anlamadan sırf yorum yapmak için yapmışsın o yüzden sizi kaale almıyorum

Bazı aileler çocukları getirmesini kabul etmez, belki de ailesi istemedi....

Belkide baska sebepler, bence kimseyi bu kadar kolay yargılamayalım...

Eğer bi aile kızına Doğuma girmeden evlilik sözleşmesi imzalatan yapmadıgını bırakmayan evi terkeden maddi manevi yanlız bırakan biriniz çocugunu kimse öyle kabul etmez. Sen gel kızımı mahvet ortada bırak bende senin çocuklarına bakalım böyle baba nerde görülmüş

Tamam ama onlar sizin de çocuklarınız. Gerçekten şu anki tek kaygınız çocuklarınızı yanınıza almanın yolu olmalı. Onların en çok size ihtiyacı var. Aileniz bu konuda katı bile olsa bir şekilde ayaklarınızın üzerinde durup onları almalısınız. Eşiniz yarın bir gün o kadınla evlense, ahlakını beğenmediğiniz o kadının ellerinde mi yetişsin çocuklar.

Sizin aileniz çocuklarınızı kendi canları gibi görecekler.. Kendi canlarının canı onlar.. Neden çocukları eşinizin çocuğu gibi Görüyorlar? Normal kimse yok mu sizin çevrenizde??? Eş ile çocukları neden ayırt edemiyorsunuz? Ona kızdınız da çocuklara nasıl kıydınız? Biri 3-4 aylık diğeri 2 yaşını yeni doldurmuş iki bebeği bıraktınız? Beni evladımla kabul etmeyen aileye ben gitmem zaten.. Hem okumadınız mı? Neden iş bulmadan evlendiniz? Bundan 30-40 ya da 10-15 yıl öncesinden bahsetmiyoruz.. Neden hâlâ kızlarımız önce evlilik Düşünüyor? Çocuklarınızı alıp kadın sığınma evine gidebilirdiniz. hadi onu yapmadınız. Bu 2 yılda hayatınızı düzene koymak için ne yaptınız?? Ayrıca avukat bu işi iyi biliyor diyorsunuz, diğer kızla evlenmek için benden ayrılmayı kafaya koymuş diyorsunuz iki yıldır neden boşanmadı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…