aldatma ve boşanma

Nasıl yani?

Doğuma girerken evlilik sözleşmesi mi imzalatmaya kalktı size?

Simdi boyle haysiyetsizler icinde mi nafaka odemesi kalksin?? 2 cocuk 4.5 yillik bir emek.. Gitsin baskasina. Nafaka vermesin. Donuna kadar almasi lazim. esinin cocuklari ne olacak??

Bu yur yoksun insanlar icin kendiniz uzmeyin...
Emin olun cok pisman olacak...
Hayatta şansınız bol olsun...

Anlaşmalı boşanmada tazminat vermek istemedi dolaysıyla çekişmeli açtı davayı o yüzden devam ediyor mahkeme

Ya konuyla alakasız ama profildeki bebek sizin mi
Masallah subhanallah,nasıl tatlı bişey,Allahım esirgesin kötülüklerden

Şimdi siz çekişmeli boşanma aşamasındasınız ve 2çocuğunuz babada bu süre zarfında.. peki bu çocuklara kim baktı ben orda kaldım açıkçası.. en çok ihtiyacı olan zamanda anne yok yanlarında

Aslında haklısın ama o Emin’im çok pişmandır Çünkü her gören çökmüş diyor ama öyle bi hal aldı ki bizim ki sanki birleşmemize herkes karşı ve kız asla peşini bırakmıyor
Pişman olsa ne olacak yani affedip aynı eve girecek misin ? Kız nasıl peşini bırakmıyor görüşmek istemeyen adam her türlğ görüşmez kendinizi kandırmayın bence

Ya sen nasıl bir kadınsın ? O kadın namussuz ne demek başını mı tuttun kızın bir de çocukları bırakmışsın üstüne şükür ki kız namussuz dimi senin yaptıkların doğruluk abidesi çünkü

Evli erkeğin koynuna giren çocuklarının olduğunu bile bile yuva yıkan çok namuslu doğru

Evli erkeğin koynuna giren çocuklarının olduğunu bile bile yuva yıkan çok namuslu doğru
Sen ya ? Kocan ? Namussuzluk sana göre sadece yatmak sevişmek mi ? Kocanı zorla sokmadı ya yataga girmeseydi kocan ya sen iki küçük çocuğu bırakıp gitmişsin nasıl annesin adam dönse bu gün miden alacak yine yatacaksın koynuna derdin o bunların hepsi normal kız senin kocanla yattı diye namussuz sen çok namuslusun ama tercih edilmemişsin demekki namus yatıp yatmamak değil evli adamla yatmasını onaylamıyorum ama senin derdin kadının sex hayatından fazlası olması sende biraz vicdan olsa o evlatlarını düşünürsün ben kocan yerinde olsam daha yaşına girmeyen çocuğu bırakıp gidebilen kadını evin önünden bile geçirmem

Ayyy sen çok fenasın belli ki o tarz bi kızsın git işin rast gelsin senin

yooo cok sert yazmis kabul ama gayet anladigin dilden yazmis ve cokta hakli bence el kadar iki bebe biraktin ciktin simdi 2 yil gecti o yavrular buyuyup gidiyor eee senin derdin hâlâ koca cocuklarimi nasil alırım diye bir yazi yok dusuncende yok once aklini basina al 2 senede 2 cocuk yapiyosun sonra ortada yoksun vay arkadas sonra da namuslu namussuz ayiriyorsun

4 aylık bebeğinizi keşke bırakmasaydınız.Çocukları kim büyüttü , sizi arada gördüler mi? Üzülmenizi istemiyorum ama sizi anne biliyor mu çocuklarınız?

Diğer kadına da namussuz demeniz hoş değil.Eşinizle ne şartlar altında evlendiniz , bilmiyorum ama eşiniz sanki sizi en başından beri istemiyor gibi geldi bana sözleşme imzalatması falan onu düşündürdü.Siz de yerinizi sağlamlaştırmak için arka arkaya doğumlar yapmışsınız yine de olmamış.Tek üzüldüğüm çocuklarınız...

İşin rast gelsinmiş bir de laf sokmuş senin gibi olacağıma o tarz olurum ve en azından vicdanımda zar olur senin vajinanda vardı da noldu insan değilsin adamın seni boşamasına şaşmıyorum adam da anlamış ahlakın zardan ibaret olmadığını sizin dediğinize göre bu namussuzluk ya gibi gizli namussuz olmak yerine açık açık olurum olana da saygı gösteririm keşke çocuklar annelerini seçebilse

Valla ben once o eski sevgilinin agzini burnunu dagitir sonra da bosanirdim o adamdan ama seni bilemicem ‍

Bakın
Herkes aynı yorumu yapmış yaklaşık
Burada hatanizi görmeniz gerek artık.
Belki aldatılmak.psikolojisiyle yanlış yaptınız, lütfen hatanizi devam ettirmeyin.
Çocuklarınızı alın. Mutlaka çocuklara size gecinecek kadar bir nafaka bağlanır.

Bağlanmazsa da alın çocuklarınızı.
Eşiniz avukat olduğuna göre, siz de en az lise mezunusunuz. Çalışıp bakarsanız.

Karşı tarafın durumu daha iyi diyorsunuz, anne sıcaklığı parayla alınacak birşey değil.

Eşinize mahkemede büyük bir koz vermişniz.
Çocuklarınızı bırakıp giderek.

Bu adam pişman olsa 2 senede olurdu. Çocukları bırakıp gidince daha çok kinlenmistir size.
Artık umudunuzu kesin eşinizden.

Yolumuza bakın, ama çocuklarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…