- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi emsalsizimm
-
Nasıl yani?Eğer bi aile kızına Doğuma girmeden evlilik sözleşmesi imzalatan yapmadıgını bırakmayan evi terkeden maddi manevi yanlız bırakan biriniz çocugunu kimse öyle kabul etmez. Sen gel kızımı mahvet ortada bırak bende senin çocuklarına bakalım böyle baba nerde görülmüş
Evet maalesefNasıl yani?
Doğuma girerken evlilik sözleşmesi mi imzalatmaya kalktı size?
Sizin aileniz çocuklarınızı kendi canları gibi görecekler.. Kendi canlarının canı onlar.. Neden çocukları eşinizin çocuğu gibi Görüyorlar? Normal kimse yok mu sizin çevrenizde??? Eş ile çocukları neden ayırt edemiyorsunuz? Ona kızdınız da çocuklara nasıl kıydınız? Biri 3-4 aylık diğeri 2 yaşını yeni doldurmuş iki bebeği bıraktınız? Beni evladımla kabul etmeyen aileye ben gitmem zaten.. Hem okumadınız mı? Neden iş bulmadan evlendiniz? Bundan 30-40 ya da 10-15 yıl öncesinden bahsetmiyoruz.. Neden hâlâ kızlarımız önce evlilik Düşünüyor? Çocuklarınızı alıp kadın sığınma evine gidebilirdiniz. hadi onu yapmadınız. Bu 2 yılda hayatınızı düzene koymak için ne yaptınız?? Ayrıca avukat bu işi iyi biliyor diyorsunuz, diğer kızla evlenmek için benden ayrılmayı kafaya koymuş diyorsunuz iki yıldır neden boşanmadı??
Ya konuyla alakasız ama profildeki bebek sizin miİnsan yeri geliyor evlilikte herşeye katlanıyor. Açlığa da maddi sıkıntılara da yeri geliyor sözlü şiddete de. Ama aldatılmak kadın gururunu yerle bir edecek en aşağılık affedilmesi mümkün olmayan çirkin bir eylemdir.
Her zaman söylüyorum büyük konuşmak olsun ya da olmasın aldatılmayı kaldırabileceğimi zannetmiyorum.
Biz kadınlar erkeklere göre daha savunmasız sevgiye şefkate sahiplenilmeye korunmaya ihtiyaç duyan insanlarız.
Evlerimizi, rahat hayatımızı terkedip yuva kurmak için yeni bir hayata atılıyoruz. Ve yine kim ne derse desin kadının sorumluluğu erkeğe göre daha fazla.
Zaman zaman bir çok şeyi içimize atıp affeden tamir etmeye çalışan adım atan kabullenen hep bizler oluyoruz. Yuvayı disi kuş yapar derler ya Gerçekten de öyle.
Bunca derde sıkıntıya katlanıp da erkeğin de umursamazca pişkin pişkin aldatma eylemine destek olacak değiliz.
Erkeğe yine bir şey olmuyor şu durumda. Hayatı dağılan psikolojisi mahvolan yine bizler oluyoruz.
Velhasıl kelam diyeceğim o ki. Siz o kişiliksiz insana muhtaç değilsiniz. Çocuklarım için katlanırım diye bir şey olamaz. 1 kere yapan her zaman yapar unutmayın. Hazır boşanma kararı almışsınız. Sonuna kadar da haklısınız kurtulun derim.
merhaba 4,5 yıllık evliyiz ama 2 yıla yakın ayrıyız 2 çocugum var eşim evliliğimiz boyunca sürekli sinirli ters bi iyi bi kötü bi seviyor bi sevmiyor derken bir öğrendim ki bekarken sevgili olduğu kızla görüşüyor ve son zamanlar kız boşan gel evlenelim şeklinde konuşuyor bizimki de hızını alamayıp boşanmaya karar veriyor derken bunu öğrenince onu terkettim ve mahkeme açıldı tamamen adamın gözü kör olmuş kendi ailesini ne bizi ne çocuklarını düşünüyor ben mücadele etmekten yoruldum pes ettim istemiyorum ama bazen de diyorum çocuklar var ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum
Pişman olsa ne olacak yani affedip aynı eve girecek misin ? Kız nasıl peşini bırakmıyor görüşmek istemeyen adam her türlğ görüşmez kendinizi kandırmayın benceAslında haklısın ama o Emin’im çok pişmandır Çünkü her gören çökmüş diyor ama öyle bi hal aldı ki bizim ki sanki birleşmemize herkes karşı ve kız asla peşini bırakmıyor
Ya sen nasıl bir kadınsın ? O kadın namussuz ne demek başını mı tuttun kızın bir de çocukları bırakmışsın üstüne şükür ki kız namussuz dimi senin yaptıkların doğruluk abidesi çünküO kız zaten namuslu bi kız değil ailesi zamanında bundan dolayı kabul etmemiş onunla bi geleceği yok çocuklar konusuna gelince maddiyat dan dolayı alamadım ve kendisi av. İşin ehli diye bi kuruş nafaka ödemiyor
Evli erkeğin koynuna giren çocuklarının olduğunu bile bile yuva yıkan çok namuslu doğruYa sen nasıl bir kadınsın ? O kadın namussuz ne demek başını mı tuttun kızın bir de çocukları bırakmışsın üstüne şükür ki kız namussuz dimi senin yaptıkların doğruluk abidesi çünkü
Sen ya ? Kocan ? Namussuzluk sana göre sadece yatmak sevişmek mi ? Kocanı zorla sokmadı ya yataga girmeseydi kocan ya sen iki küçük çocuğu bırakıp gitmişsin nasıl annesin adam dönse bu gün miden alacak yine yatacaksın koynuna derdin o bunların hepsi normal kız senin kocanla yattı diye namussuz sen çok namuslusun ama tercih edilmemişsin demekki namus yatıp yatmamak değil evli adamla yatmasını onaylamıyorum ama senin derdin kadının sex hayatından fazlası olması sende biraz vicdan olsa o evlatlarını düşünürsün ben kocan yerinde olsam daha yaşına girmeyen çocuğu bırakıp gidebilen kadını evin önünden bile geçirmemEvli erkeğin koynuna giren çocuklarının olduğunu bile bile yuva yıkan çok namuslu doğru
Ayyy sen çok fenasın belli ki o tarz bi kızsın git işin rast gelsin seninSen ya ? Kocan ? Namussuzluk sana göre sadece yatmak sevişmek mi ? Kocanı zorla sokmadı ya yataga girmeseydi kocan ya sen iki küçük çocuğu bırakıp gitmişsin nasıl annesin adam dönse bu gün miden alacak yine yatacaksın koynuna derdin o bunların hepsi normal kız senin kocanla yattı diye namussuz sen çok namuslusun ama tercih edilmemişsin demekki namus yatıp yatmamak değil evli adamla yatmasını onaylamıyorum ama senin derdin kadının sex hayatından fazlası olması sende biraz vicdan olsa o evlatlarını düşünürsün ben kocan yerinde olsam daha yaşına girmeyen çocuğu bırakıp gidebilen kadını evin önünden bile geçirmem
yooo cok sert yazmis kabul ama gayet anladigin dilden yazmis ve cokta hakli bence el kadar iki bebe biraktin ciktin simdi 2 yil gecti o yavrular buyuyup gidiyor eee senin derdin hâlâ koca cocuklarimi nasil alırım diye bir yazi yok dusuncende yok once aklini basina al 2 senede 2 cocuk yapiyosun sonra ortada yoksun vay arkadas sonra da namuslu namussuz ayiriyorsunAyyy sen çok fenasın belli ki o tarz bi kızsın git işin rast gelsin senin
İşin rast gelsinmiş bir de laf sokmuş senin gibi olacağıma o tarz olurum ve en azından vicdanımda zar olur senin vajinanda vardı da noldu insan değilsin adamın seni boşamasına şaşmıyorum adam da anlamış ahlakın zardan ibaret olmadığını sizin dediğinize göre bu namussuzluk ya gibi gizli namussuz olmak yerine açık açık olurum olana da saygı gösteririm keşke çocuklar annelerini seçebilseAyyy sen çok fenasın belli ki o tarz bi kızsın git işin rast gelsin senin
Valla ben once o eski sevgilinin agzini burnunu dagitir sonra da bosanirdim o adamdan ama seni bilemicem merhaba 4,5 yıllık evliyiz ama 2 yıla yakın ayrıyız 2 çocugum var eşim evliliğimiz boyunca sürekli sinirli ters bi iyi bi kötü bi seviyor bi sevmiyor derken bir öğrendim ki bekarken sevgili olduğu kızla görüşüyor ve son zamanlar kız boşan gel evlenelim şeklinde konuşuyor bizimki de hızını alamayıp boşanmaya karar veriyor derken bunu öğrenince onu terkettim ve mahkeme açıldı tamamen adamın gözü kör olmuş kendi ailesini ne bizi ne çocuklarını düşünüyor ben mücadele etmekten yoruldum pes ettim istemiyorum ama bazen de diyorum çocuklar var ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?