Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimdirek söylemişsiniz dolandirmadanBoşanamayacaksanız hiç yüzgöz olmayın.
nerden biliyorsunuz bu kadar eminseniz fiziksel kanıt görmüş olmalısınız? bebek ne kadarlık? en önemlisi kesin boşanmayacaksan 3 maymunu oynaEşimin aldattığını biliyorum ancak ispat edemiyorum bebeğim olduğu için takip edemiyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin
O zaman esinize her zamankinden iyi davranin suyuna gidin ki hic süphe duymadiginizi düşünsün,telefonuna falan bakmayin bir süre benim kocam yapmaz modunda takılın. Bir de şüphelendiginiz bir gün annemlere gideceğim deyip takip edin.Gün boyu sürekli watsapta ancak eve geldiğinde yazışmalarına bakıyorum çevrimiçi saatlerde olan yazışma yok. Eskiye göre giyimine bakımına fazla önem vermeye başladı ailemin yanına gittiğimde ailem Farklı şehirde gece 4lere kadar vatsapta. Eve döndüğümde bir hediye paketinde gömlek gördüm bunu sordum kendisinin aldığını mağazada böyle paket yaptıklarını söyledi. Bu arada bebeğim var kendim takip etmem zor
Benim uydurduğumu şizofren olduğumu felan söylüyorSiz gerçekten emin olduktan sonra ispata gerek var mı? Artık eşinize güvenemiyorsunuz demek. Bu bile yeter evliliği bitirmek için. Ama eğer boşanmayacaksanız gerçekten hiç boşuna ispat etmeye filan çalışmayın.
Ailem Farklı bir şehirde bu olmazO zaman esinize her zamankinden iyi davranin suyuna gidin ki hic süphe duymadiginizi düşünsün,telefonuna falan bakmayin bir süre benim kocam yapmaz modunda takılın. Bir de şüphelendiginiz bir gün annemlere gideceğim deyip takip edin.
Olsun onun bilmesine gerek yok. Siz annemlere gidecegim diye çıkın bir gece otelde kalirsiniz gerekirse. Ya da gidin söylediginizden erken dönün ama bebeği bırakacak bir yer olmasi lazim. Ya da güvediginiz bir arkadasiniz yapsin bunlariAilem Farklı bir şehirde bu olmaz![]()
Watsap web yükleyin eşinizin teline daha dün bir üye aynı şekilde yapmıştı şükür onunki tamamen yanlış anlama çıktı inşallah sizinde öyledir bebeğiniz çok küçük daha üzüldümBebeğim 7 aylık eşimin gözünün bizi gördüğü yok boşanma davası açacağım ancak ispat edebileceğim bişeuşwr arıyorum vatsapta yazışmalarını hep siliyor
Bildirim gidiyor karşı tarafaWatsap web yükleyin eşinizin teline daha dün bir üye aynı şekilde yapmıştı şükür onunki tamamen yanlış anlama çıktı inşallah sizinde öyledir bebeğiniz çok küçük daha üzüldüm
Eşim telefondan iyi anlıyor watsap webden takip ettiğimi anlarWatsap web yükleyin eşinizin teline daha dün bir üye aynı şekilde yapmıştı şükür onunki tamamen yanlış anlama çıktı inşallah sizinde öyledir bebeğiniz çok küçük daha üzüldüm
Onu kapatma özelliği var sanırım biraz hızlı davranmak lazım sürekli watsapta ise 1 saat dursa yeter yazışma oluyorsa ama keşke biseyler hissetigini belli etmeseydi çok daha iyi olurduBildirim gidiyor karşı tarafa
Adı ne pekiWatsap mesajlarını geri getirme programı vardı sanki bir ara yazmıştı biri