Aldatma !!!!

Gün boyu sürekli watsapta ancak eve geldiğinde yazışmalarına bakıyorum çevrimiçi saatlerde olan yazışma yok. Eskiye göre giyimine bakımına fazla önem vermeye başladı ailemin yanına gittiğimde ailem Farklı şehirde gece 4lere kadar vatsapta. Eve döndüğümde bir hediye paketinde gömlek gördüm bunu sordum kendisinin aldığını mağazada böyle paket yaptıklarını söyledi. Bu arada bebeğim var kendim takip etmem zor
Vov durum onu gösteriyor.. eminim genç biriyle

denizirmakss ti üye sanırım gelirse bilgi verir etikletlemisimdir umarım😀
Evetttt geldim ☺️
Ben daha geçen gün yaptım watsapp Web i yükledim ve onun telefonunda bit buton geldi süresiz açık tut diye ben de onu kabul ettim ve mesajların hepsi benim telefonuma geldi şükür tamamen yanlış anlamışım ama bu şekilde bildirim gitmedi eşim çok cingözde gitseydi mutlaka anlardı ve söylerdi bana .

Ama ben senin yerinde olsaydım asla söyleyip belli etmezdim . Bence sende kesinlikle belli etme sen belli ettikçe o dikkat eder ve gizler şayet öyle bişey varsa . Psikolog bir arkadaşım hep şey derdi eşinin aldatınca suçlu hissetmesini hissedip hata yapmasını istiyorsan ona sürekli sana güveniyorum , asla aldatmazsın de diyordu . Birde mesela bir film izlerken aldatmak sahnesi çıktı ya neler var Rabbim kimsenin başına vermesin filan de bakalım nasıl hareketleri . Birde İnan kesinlikle hiisettirmeden takip edebilirsin yada bu işi yapanlar var dedektif tutabilirsin ya da isimsiz ve alakasız bir hediye işyerimden gönderebilirsin bakalım sana söyleyecek mi yani direk senin mi gönderdiğini düşünecek .
Bu arada umuyorum ki benim durumum gibi yanlış anlaşılmak olmuştur ve öyle bişey yoktur 🙏🏼

Eşimin telefonuna watsap web aktif diye bildirim gidiyor o yüzden hemen anlar kapatır . Ankara’da yalnızım bu konuda yardım alabileceğim kimse de yok biraz birikmişim var dedektif tutsam olur mu

Ben boşanmasam da eşim şuan boşanmak derdinde
Yani size boşanalım dedi mi?
Dava aç ya da ben açayım ya da anlaşmalı açalım dedi mi?
Çocuğumuz bende kalsın sende kalsın konuşuldu mu?
Nafaka şu kadar veririm dedi mi?

Eğer boşanmak istiyorsa, siz de tazminat istiyorsanız oturun anlaşın. Şu kadar tazminat, şu kadar nafaka vs.
Yoksa delil topla, onlar işe yarar delil olsun, avukat bul, dava aç, şahit bul, kaç celse mahkeme sürsün, iftiralar havada uçuşsun vs.

Alacağınız tazminata değmez. Eşiniz de boşanmak istiyorsa şartlarınızı söyleyin, boşanın.

Eşimin telefonuna watsap web aktif diye bildirim gidiyor o yüzden hemen anlar kapatır . Ankara’da yalnızım bu konuda yardım alabileceğim kimse de yok biraz birikmişim var dedektif tutsam olur mu
Dedektif tutulabilir,bir kaç gün evden uzaklaşılıp eve gizli kamera konabilir karar senin bir şekilde kanıt bulmaya bak derim çünkü çocuğunda var daha fazla para lazım sana

Bence durumun varsa dedektif tut en azından şüphenden kurtulursun şüphenin içini kemirmesi nedir o kadar iyi anlıyorum ki ben geçen hafta iki gün ya iki gün sadece içim içimi kemirdi eşimin suratına bakamıyordum zor ama sabret ve bekle hiç bişey belli etme

Gizli şekilde elde edilen kanıtlar delil niteliği taşımıyor diye biliyorum

Yani size boşanalım dedi mi?
Dava aç ya da ben açayım ya da anlaşmalı açalım dedi mi?
Çocuğumuz bende kalsın sende kalsın konuşuldu mu?
Nafaka şu kadar veririm dedi mi?

Eğer boşanmak istiyorsa, siz de tazminat istiyorsanız oturun anlaşın. Şu kadar tazminat, şu kadar nafaka vs.
Yoksa delil topla, onlar işe yarar delil olsun, avukat bul, dava aç, şahit bul, kaç celse mahkeme sürsün, iftiralar havada uçuşsun vs.

Alacağınız tazminata değmez. Eşiniz de boşanmak istiyorsa şartlarınızı söyleyin, boşanın.
Aslında amacım bi nevi bana söylediği sen hastasın şizofrensin uyduruyorsun laflarını yüzüne çarpmak çünkü akrabayız ve amacı hem kendini rezil ettirmeden boşanmak hem de beni uyduran hasta düşünceli biri olarak gösterip boşanmak için haklı sebep göstermek o yüzden zoruma gidiyor ve paradan çok bu yönden için rahat olur çünkü zaten hal hareketlerinden başka biriyle görüştüğü belli beni boşverin artık başka planlar yapıyor

Aslında amacım bi nevi bana söylediği sen hastasın şizofrensin uyduruyorsun laflarını yüzüne çarpmak çünkü akrabayız ve amacı hem kendini rezil ettirmeden boşanmak hem de beni uyduran hasta düşünceli biri olarak gösterip boşanmak için haklı sebep göstermek o yüzden zoruma gidiyor ve paradan çok bu yönden için rahat olur çünkü zaten hal hareketlerinden başka biriyle görüştüğü belli beni boşverin artık başka planlar yapıyor
Elaleme bir şey ispat etmektense kendinizin ve bebeğinizin huzurunu düşünün. Gerçekler er geç ortaya çıkar zaten.
İntikam almaya çalışmak sizi yıpratır. Maddi ve manevi.

Ben boşanmasam da eşim şuan boşanmak derdinde ve sebebi de benim bunları kafamda uydurup ona iftira atmam bu yüzden benimle mutsuzmuş bana sürekli ayrılığı ima ediyor o yüzden çocuğum için bişeyler bulursam zina sebebiyle boşanma davası açabilirim

Whatsapp konuşmalarının gizli gizli çekilmesi kanıt olarak işe yaramıyor diye biliyorum hatta özel yaşamın ihlalinden suçlu siz bile olabilirsiniz.Ama boşanma davasında avukat talebiyle eşinizin operatöründen hangi numaralarla görüştüğü istenebiliyor orda anlaşılır zaten

Back
X