- 8 Şubat 2017
- 910
- 1.290
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgisi hiç yok denecek kadar az vatsapta grupları yok şifre yok telefonunda ne yapıyorsa gün içinde yapıp siliyor muhtemelen görüştüğü kişi de evli olduğunu biliyorEşiniz telden iyi anlıyorsa biraz zor muhtemelen şifre vardır değiştirir
Peki sadece watsapta oluşumu sizi bu kadar etkiledi watsap grupları falan varsa geyik yapabilirler daha önce vukuati varmı sizle ilgisi nasıldır ise gidip gelme durumu hepsi önemli bunların
Şöyle ki eşim akrabam oluyor ve beni uydurmakla böyle bi şeyin olmadığını benim hasta olduğumu söylüyor bebeğim var ve zaten onun benden boşanma niyeti var o yüzden kendim ve bebeğim için tatbiki boşanma olacağı zaman aldatmadan dolayı nafaka almak istiyorum.Şimdi Esra hanım siz boşanmaya kararlısınızda Aldatıldığınızı mahkemeye sunup daha fazla nafaka almak için mi delil arıyorsunuz yoksa delil bulsanızda sadece uyarıp boşanmayacakmısınız ? Ona göre tavsiye verelim
Benden boşanma niyeti var demişsiniz.Boşanmak istiyorum diye konuştu mu sizinle yoksa davranışlarından mı böyle bir niyeti olduğunu anladınız ? Herşey normalmiş gibi davranın hatta siz ondan ayrılmak istemiyormuş onu seviyormuş gibi davranın ki kendini salsın.Sizin ona güvendiğinizi sansın.Tedbiri elden bıraksın.Bebeği bir arkadaşınıza,komşunuza bırakıp çaktırmadan takip edebilirseniz edin.Yakalanmamaya dikkat edin amaŞöyle ki eşim akrabam oluyor ve beni uydurmakla böyle bi şeyin olmadığını benim hasta olduğumu söylüyor bebeğim var ve zaten onun benden boşanma niyeti var o yüzden kendim ve bebeğim için tatbiki boşanma olacağı zaman aldatmadan dolayı nafaka almak istiyorum.
Yedekleme seçeneği hiçbir zaman ise gelmez yazışmalr.Telefonunu ele geçirmeniz mümkün mü?
10 dk alsanız elinize. Whatsabı kaldırın yeniden yükleyin. Bazı yazışmalar geri geliyor diye biliyorum.
Whatsap web uygulaması işe yarar belkideBebeğim 7 aylık eşimin gözünün bizi gördüğü yok boşanma davası açacağım ancak ispat edebileceğim bişeuşwr arıyorum vatsapta yazışmalarını hep siliyor
Ben boşanmasam da eşim şuan boşanmak derdinde ve sebebi de benim bunları kafamda uydurup ona iftira atmam bu yüzden benimle mutsuzmuş bana sürekli ayrılığı ima ediyor o yüzden çocuğum için bişeyler bulursam zina sebebiyle boşanma davası açabilirimBakın konusahibi boşanmayacaksanız kendinizi boşyere huzursuz etmeyin.Kurcalamayın.
Yazık gerçekten hiç acımıyor mu ya size ev hanımısınız küçük çocuğunuz var resmen yarı yolda bırakıyor vicdansızBen boşanmasam da eşim şuan boşanmak derdinde ve sebebi de benim bunları kafamda uydurup ona iftira atmam bu yüzden benimle mutsuzmuş bana sürekli ayrılığı ima ediyor o yüzden çocuğum için bişeyler bulursam zina sebebiyle boşanma davası açabilirim