- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Lost the angel of peace
-
Bilemiyorum belki ben biraz kendim gibi gordugumdendir haklısınız ama en iyi ornegi babam aslında evli 2 cocuklu gayet mutlu annemde mutlu ama o farklı babamdan ayrilmsk istememis"Bensiz yapamaz,beni çocukları çok arar,arkasında kimsesi yok" küçüksünüz bu beylik lafları bırakın,gerçekleri görün.Erkek milleti aldatır,yeniden evlenir,çocuklarını bile unutur.Esiniz siz farketmeseniz aldatmaya devam ederdi,pişman olması yakalandiğindan
Biliyorum yeterince magazin sosyal medya takip ediyorum ama insan kendinde arıyo suçu kadinlar boyle biraz galibaCanım Angelina Jolie bile aldatıldı bu hayatta sen öyle düşün
Boyunuz Kısa ve kilolu olsanız hakedecektiniz yani ? Yapmayın kendinize bunu çokta gençsiniz.
Sizde bir kusur yok kocanız sapkın.
Seni yönlendiren kimse yoktu sanirim. İdol alabileceğin biri de yoktu demek ki. Çocuk olmasa okurdun açıktan. Yine okursun da zor olur tabi.Bende pişmanım zaten keşke okusaydim herkese rağmen isim olsaydida şımarık falan deselerdi köy yerinde keşke diyorum artik hayata bi daha gelsem o günü silmek isterdim suanki yasantimda tek iyikim çocuklarım
Seni yönlendiren kimse yoktu sanirim. İdol alabileceğin biri de yoktu demek ki. Çocuk olmasa okurdun açıktan. Yine okursun da zor olur tabi.
Yani zor onlarin sorumlulukları pesinde koşması kendime bile vakit ayiramiyorumki yoktu kimse başımda dedemler vardi onlarda yaşlı zaten babam evli annem evli ailem iyiydi ama allah razi olsun bi dedigimi iki etmediler hic benide çok mutlu saniyolar dışardan gerci bende oyleyim saniyodum ama şöyle soyleyim tum bosanan ayrilan kadilar gibi aşırı mutduz edilen biri degildim sözde esimin aileside beni aşırı seviyolarSeni yönlendiren kimse yoktu sanirim. İdol alabileceğin biri de yoktu demek ki. Çocuk olmasa okurdun açıktan. Yine okursun da zor olur tabi.
Şuan aynı evin içindeyiz ayrı yatıyorum ben salonda bebekle oda büyuk oglumla yatiyo odada soguk buz gibi davranıyorum yemek yiyoruz oturuyoruz ama yüz bulamadığından gidiyo içeri geri nolur diye gözümün içine bakıyo her fırsatta ama geçti benim sevgim bitmiş onu fark ettim çünkü artık ağlamıyorum aklıma gelsede hayatıma devam ediyorum oda cocuklara bakıp vicdan azabi cekiyo bakamiyo onlara ama beni kandıramaz bu sefer degil artık aklım başıma geldiPekiii. Affedin o zaman hiç birşey olmamış gibi devam edin kurcalamayın,telefonuna bakmayın görmezden gelin. Daha mutlu olursunuz. Önerebileceğim sadece bunlar
Zor bir hayatin varmiş. Boşansan dedengil ile birlikte yaşayamaz mısın?Yani zor onlarin sorumlulukları pesinde koşması kendime bile vakit ayiramiyorumki yoktu kimse başımda dedemler vardi onlarda yaşlı zaten babam evli annem evli ailem iyiydi ama allah razi olsun bi dedigimi iki etmediler hic benide çok mutlu saniyolar dışardan gerci bende oyleyim saniyodum ama şöyle soyleyim tum bosanan ayrilan kadilar gibi aşırı mutduz edilen biri degildim sözde esimin aileside beni aşırı seviyolar
Yaşasam yasarimda 80 yaşında onlarda cocuklarla köyde yaşam cok zor okula gidecekler hasta olacaklar belki dedemin arabasi yok gidecek baska bi taşıt yok okul desen başka köyde çocuklar buraya alıştı oda zor babama gitsem 2 cocuklu kirada karisida çalışıyo cok iyi biri ama ev ev ustunde olmaz şu pahalilikta cok zor annemde evli bir çocuğu var bide üvey kızı var yaninda duran bi kiz bi erkek daha var evli cocuklu onlar ayri yaşıyolar ama orayada gidilmez aşağı tukursen sakal yukari tukursen bıyık hesabiZor bir hayatin varmiş. Boşansan dedengil ile birlikte yaşayamaz mısın?
Aynı soruları bende sordum hiç mi iyi davranmadim diye daha milyonca kelime ettim pişmanım diyo her seferinde yaptım bi serefsizlik affet aklım başıma geldi ne yaptigimin farkina vardim bu sefer seninle evlatlarimla mutlu olucaz diyo sürekli ben inanmiyorum çünkü icim almaz artık onuBen böyle bir durumda erkeklerin pişman olduğuna inanmıyorum açıkçası. Siz karnınızda bebeğinizi taşırken o adam biriyle birlikte oluyor eee vicdan nerde insanlık nerde? Şimdi mi devreye girdi o vicdan. Hadi onu geçtim pişman diyelim ki pişkin pişkin nasıl yüzünüze bakmış o kadar zaman. Allah'tan da mı korkmamış yeminler etmiş?
Profesyonel bir yalancı eşiniz malesef. Böyle bir adamla bebek büyütmek, onun karısı olmak sizce ne kadar doğru? Çok gençsiniz hayatın başında sayılırsınız. Gençliğinizi, güzelliğinizi, kadınlığınızı, anneliğinizi, insanlığınızı böyle bir adama harcamaya emin misiniz?
Peki diyelim ki eşiniz bir rahatsızlık geçirdi ameliyat oldu sizde gidip biriyle birlikte oldunuz. Canım karım pişmansan evliliğimize devam edelim ben görmezden gelirim der miydi?Aynı soruları bende sordum hiç mi iyi davranmadim diye daha milyonca kelime ettim pişmanım diyo her seferinde yaptım bi serefsizlik affet aklım başıma geldi ne yaptigimin farkina vardim bu sefer seninle evlatlarimla mutlu olucaz diyo sürekli ben inanmiyorum çünkü icim almaz artık onu
Ben şunu anlayamıyorum. Hem işi yok,hem ailesinin durumu yok hemde borcu var ama maşallah aklı şeyinde. İnsan utanır biraz. Anladığım kadarıyla siz bu adamı bırakamayacasınız. O da sizi aldatmayı bırakmayacak bu gerçekle yüzleşin. Bu adamın işsiz,güçsüz,parasız hali. Bir de parası olsa neler yapar bir düşünün. Kendi haremini kurar. Kendinizi salak yerine koydurmayın bari. Boşanmıyorsanız hayatı ayırın. Ne aynı yatağı paylaşın,ne derdini, ne mutluluğunu. Tamamen hayatınızdan çıkartın.Teşekkür ederim ikincisi planda yoktu zaten bebek kendi oldu ogrendigimde 2 aylıktı bi isim yok evet ailem arkamda durur yakin zamada halam boşandı onu atlatamadilar daha guven diye bişey yok zaten bağırma çağırma kavgada yok o bi odada ağlıyo kovdum gidecek yeri yok yalvarıyo iş anlamında aile anlaminda borc anlaminda bataklikta kendini öldürse çocuklara yazık ilgisini gosteriyo ev cocuk anlaminda ne eksikse aldı etti kötü baba olmadi bu yönde hakkini yemem ama beni sevmeyi başaramadı evliligi beceremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?