Aldatma

Gerçekten zor çalışıyosun çabalıyosun seviyosun sevildigini saniyosun mutlusun tek derdin evini temizligi ne yemek yapsam çocuğun gazına ne iyi gelirden saçma sapan bi konuya evriliyosun hayatin alt ust oluyo bu korkunç bisey yasamasi hayatta kalmasi atlatmasi bosanmasi kavgasi gürültüsü stresi sıkıntısı düşüncesi herseyi çok kotu milyonca konunun içinde buluyosun kendini gercekten hayatim alt ust oldu değişik biz nerden nereye geldik nasıl olduk böyle diyr dusun dusun ne yemek yiyorum ne uyuyabiliyorum sütum azaldi 1 haftada 5 kilo verdim stresten

Boyu posu devrilesice ne diyelim ki o kocana.. Yap yap pişmanım. Seni bu kadar imkansizligin içinde bu şekilde bırakması..

balık baştan kokmuş
yaş 23 5 yıllık evlilik
zorla bir de yetmez iki çocuk yapma çabası
bu yaşta evlilik varsa eğitim de yok iş de yok
babanıza halanız düşündü de mi millete ne dicez diye siz düşünüyorsunuz
ama pardon yakalanınca pişman olduğunu anlayan eşiniz ağlıyordu
yazık onaaaa
kendi düşen ağlamaz maalesef

Üç ayrı fake hesaptan yüzlerce kadına mesaj atmış, adamdaki pişkinlik pes. Henüz 23 yaşındasınız, 2 çocuk var affedip affetmemek size kalmış ama affederseniz böyle devam eder, bir süre sonra saklamaya bile çalışmaz. Allah yardımcınız olsun. Umarım delil elde etmişsinizdir.

Keşke hiç elinize alıp bakmasaydınız o telefona, bu durumu bilip de bir şey yapmamak insanı yer bitirir. En azından bilmeden yaşar giderdiniz, yakalandıktan sonra akıllanacağına inansam iyi ki yakaladınız diyeceğim de bu duruma inanmıyorum çok. Ben sizi anlıyorum çok üzüldüm adınıza. İnsanların bir çoğu aksini söyleyebilir ama çaresizlik gerçekten var bu hayatta. Kendinize bir düzen kurma şansınız kesinlikle yoksa karı koca ilişkisini bitirip sadece aynı evin içinde çocuklarınız büyüyene kadar yaşayın gibi aslında asla vermek istemediğim bir tavsiye verebilirim.

Bana bjraz arabesk geldi dusunceleriniz, lutfen mantikli olum biraz yakalaninca mi hastalik oldu 100lerce kisiye yazmis diyorsunuz. İğrenç,
Adamin annesini babasini gorumcenizi dusunecek haliniz yok once kendinizi dusuneceksiniz, siz mutlu olmazsaniz cocuklariniz nasil mutlu olabilir? Babaanne dede o kadar anne babanjz gibiyse torunlari icin aylik gonderirler, siz de annenizin yanina gidip calismaya baslarsiniz,
Gercekten kendinj camdan atacagina inandiniz mi?
Kendinj camdan atacak olan 3 hesaptan 100lerce kisiye yazip rastgele sex yaoacak birini arar mi?
Adamin bitisini izliyorum filan demissinjz bu kafadan cikin o bitmiyor o gayet keyifli size rol yapiyor cunku,
O bitmiyor siz bitiyorsunuz,
Herkese soyleyin onun yukunu neden tasiyasinuz? Sizden utanmayan anasindan babasindan mi utanacak? Lutfen kendinize gelip aksiyon alin yoksa evde yuzune bakmadim terligini goturmdimle sizi 100 kisiyle aldatmis bir insani pisman edemezsiniz.
Gercekten birine asik olsa hadi dersin aska engel tanimaz ama adam ulasabilecegi tum kadinlara ulasip sansini denemis o kadar kritersiz. Benim bile instagramimda o kadar kadın yok.
Cocuklarim icin kaliyorumu da gecin her cocuk annesinin aldatildigi icin.basandigini anlayabilir ama aldatilmasina ragmen o sapik insanla ayni evde yasamaya devaam etmesine anlam veremez.
Kimseniz yoksa siginma evine gideceksiniz

Cidden 23 yaşında 2 çocuk nedir? Yıl 2022. Emin ol çok pişmandır. Resmen bir sapıkla evlisin

Cidden 23 yaşında 2 çocuk nedir? Yıl 2022. Emin ol çok pişmandır. Resmen bir sapıkla evlisin
Sartlardan bahsettim daha once 2022 olmasi bişey degistirmiyo yil 2022 kadinlar öldürüyor yıl 2022 bebekler öldürüyor hayvana çocuğa bebeğe herşeye tecavüz eden insanlar var yilla alakali bişey değil bu şu yillar aslında herkesin özgürüz sandığı yıllar ben halime şükrediyorum yinede aldatıldım diye degil benden daha kötü durumda olanlar var farkli anlamlarda çocuklarim sağlıklı diye gerçekten oyle yillardayizki o asla yapmaz diyecegimiz bi dönem değil

Zaten baska çarem yok evli olmayanlar anlamaz evli çocuklu olanin derdinden cocuk çok büyük bi etken bu hayatta elini kolunu bağlıyor İnanki tek olsam yada cocuk tek olsa çıkar giderdim boşanmış bile olurduk belki ama herkesin kendi hayati var kimse sizi iki cocukla kabul etmez heleki şu pahaliligin oldugu bi devirde asla kimse başına dert almaz yani calissam iyi bi maaş almam lazim ondan önce bebek ikiside çocukların kime birakicam 1500 fatura 1500 kira bebeklerin ihtiyaci şu bu derken 5 bin maaş lazim yani

Sizin yakaladığınız 1 kişidir.
Eminim sadece cinsel anlamda aldatmıştır.
Sizi kesin çok seviyordur ağlayınca emin olduk.
Siz de kesin çocuklarınız için ayrılmazsınız çünkü her cocuk böyle bir baba ile büyümeyi hakeder!
Özetle belli affedecekseniz de önerim bi sağlık taramasından geçirin cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmuş olursunuz yani inşallah
Kolay gelsin

Valla sizden cok iyi durumda olanlar var onlara odaklanın böyle işiniz zor.
Aldatılmayan bir sürü insan var bu devir sorunu değil karakter meselesidir.
Aldatılıp kapıya anında koyan kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadınlarımız var. Alacaksanız bu kadınları örnek halinize şükretmeniz gereken kötü örnekleri değil.

Yarın kocanız öledebilir ozaman ne yapacaksınız? şimdi onu ölmüş sayıp öyle devam edeceksiniz hayata. İnsan yeterki istesin ama ayrılmak istemeyenlerin de bu aldatma kovalamacasını anlamıyorum. Yakalayıp kendinize dert ediyorsunuz, boşanmıyorsunuz da adam iyice yüz buluyor size hiç saygısı kalmıyor.
Kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez nesini affediyorsunuz tam olarak bi anlasam ah.
Not: Evliyim, çocukluyum aldatıldığımı öğrendiğim an saniyesinde eşimle evliliğim biter gerisi evrak işleri sadece.. Bu kadar netim eşimde bilir hayat senin, tercih senin derim hep. Elbette benim kocam yapmazcılardan değilim ama yaparsa beni kaybeder kendisi bilir vallacılardanım

27 yaşındayım ödüm kopuyor. Evlenmekte acele etmişim bilmeden. Başka etkenler vardi evlendigim zamanlarda. Bir ara bebek de denedim, istedim ama şimdi bilinçliyim. Korunuyorum ve korunmaliyim. Kişisel bir karar bu ama 23 yaşa 2 çocuk çok büyük toyluk.

Bende pişmanım zaten keşke okusaydim herkese rağmen isim olsaydida şımarık falan deselerdi köy yerinde keşke diyorum artik hayata bi daha gelsem o günü silmek isterdim suanki yasantimda tek iyikim çocuklarım

"Bensiz yapamaz,beni çocukları çok arar,arkasında kimsesi yok" küçüksünüz bu beylik lafları bırakın,gerçekleri görün.Erkek milleti aldatır,yeniden evlenir,çocuklarını bile unutur.Esiniz siz farketmeseniz aldatmaya devam ederdi,pişman olması yakalandiğindan

Canım Angelina Jolie bile aldatıldı bu hayatta sen öyle düşün
Boyunuz Kısa ve kilolu olsanız hakedecektiniz yani ? Yapmayın kendinize bunu çokta gençsiniz.
Sizde bir kusur yok kocanız sapkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…