- 18 Ocak 2019
- 105
- 3
- 98
- 26
- Konu Sahibi Lost the angel of peace
-
Gerçekten zor çalışıyosun çabalıyosun seviyosun sevildigini saniyosun mutlusun tek derdin evini temizligi ne yemek yapsam çocuğun gazına ne iyi gelirden saçma sapan bi konuya evriliyosun hayatin alt ust oluyo bu korkunç bisey yasamasi hayatta kalmasi atlatmasi bosanmasi kavgasi gürültüsü stresi sıkıntısı düşüncesi herseyi çok kotu milyonca konunun içinde buluyosun kendini gercekten hayatim alt ust oldu değişik biz nerden nereye geldik nasıl olduk böyle diyr dusun dusun ne yemek yiyorum ne uyuyabiliyorum sütum azaldi 1 haftada 5 kilo verdim strestenBen seni anlıyorum.. Burda veya gerçek hayatta neler görüyoruz ne kariyer sahibi ekonomik özgürlüğü olan insanlar bile boşanamiyor bazen bu sebeple.. Konuşması kolay oluyor ama yaşamak eminim çok zordur. Sende haliyle dusunuyosun nereye gidicem ne yapicam diye. Üzüldüm sen ve çocukların için. Çok zordur bunu yaşamak sanırım...Bosanmazsan inşallah eşin duzelir ve bir daha yapmaz umarım.
Boşansan ne yapabilirsin bunu düşündün mü anne veya babanın yanına gidebilir misin? Çocuklar çok küçük bırakıp çalışma imkanı sıkıntı maalesef
Boyu posu devrilesice ne diyelim ki o kocana.. Yap yap pişmanım. Seni bu kadar imkansizligin içinde bu şekilde bırakması..Gerçekten zor çalışıyosun çabalıyosun seviyosun sevildigini saniyosun mutlusun tek derdin evini temizligi ne yemek yapsam çocuğun gazına ne iyi gelirden saçma sapan bi konuya evriliyosun hayatin alt ust oluyo bu korkunç bisey yasamasi hayatta kalmasi atlatmasi bosanmasi kavgasi gürültüsü stresi sıkıntısı düşüncesi herseyi çok kotu milyonca konunun içinde buluyosun kendini gercekten hayatim alt ust oldu değişik biz nerden nereye geldik nasıl olduk böyle diyr dusun dusun ne yemek yiyorum ne uyuyabiliyorum sütum azaldi 1 haftada 5 kilo verdim stresten
Yakalandığına pişmandır o. Hiç şaşmaz.Hii eminim çok pişmandir.
Cidden 23 yaşında 2 çocuk nedir? Yıl 2022. Emin ol çok pişmandır. Resmen bir sapıkla evlisinAffedecek gibi duruyorsunuz. Affedince tekrarlanacak. Her şey iyice laçkalaşacak.
Zaten 23 yaşında 5 senelik evli olmak korkunç bir şey. Hiçbir şey yaşamadan evlenmişsiniz, çocuk için tedavi bile görmüşsünüz. Bu kadar hızlı yaşamayı aklım almıyor.
Sartlardan bahsettim daha once 2022 olmasi bişey degistirmiyo yil 2022 kadinlar öldürüyor yıl 2022 bebekler öldürüyor hayvana çocuğa bebeğe herşeye tecavüz eden insanlar var yilla alakali bişey değil bu şu yillar aslında herkesin özgürüz sandığı yıllar ben halime şükrediyorum yinede aldatıldım diye degil benden daha kötü durumda olanlar var farkli anlamlarda çocuklarim sağlıklı diye gerçekten oyle yillardayizki o asla yapmaz diyecegimiz bi dönem değilCidden 23 yaşında 2 çocuk nedir? Yıl 2022. Emin ol çok pişmandır. Resmen bir sapıkla evlisin
Zaten baska çarem yok evli olmayanlar anlamaz evli çocuklu olanin derdinden cocuk çok büyük bi etken bu hayatta elini kolunu bağlıyor İnanki tek olsam yada cocuk tek olsa çıkar giderdim boşanmış bile olurduk belki ama herkesin kendi hayati var kimse sizi iki cocukla kabul etmez heleki şu pahaliligin oldugu bi devirde asla kimse başına dert almaz yani calissam iyi bi maaş almam lazim ondan önce bebek ikiside çocukların kime birakicam 1500 fatura 1500 kira bebeklerin ihtiyaci şu bu derken 5 bin maaş lazim yaniKeşke hiç elinize alıp bakmasaydınız o telefona, bu durumu bilip de bir şey yapmamak insanı yer bitirir. En azından bilmeden yaşar giderdiniz, yakalandıktan sonra akıllanacağına inansam iyi ki yakaladınız diyeceğim de bu duruma inanmıyorum çok. Ben sizi anlıyorum çok üzüldüm adınıza. İnsanların bir çoğu aksini söyleyebilir ama çaresizlik gerçekten var bu hayatta. Kendinize bir düzen kurma şansınız kesinlikle yoksa karı koca ilişkisini bitirip sadece aynı evin içinde çocuklarınız büyüyene kadar yaşayın gibi aslında asla vermek istemediğim bir tavsiye verebilirim.
Sizin yakaladığınız 1 kişidir.Eşimle 5 yıldır evliyiz bi kac defa telefonda mesaj yakaladim 2 cocugumuz var cocugumuz olmadi ilk evlendigimizde 2 yil tedavi gordum eşim telefonunu cok sakliyodu hic elime vermiyodu bişey yapmadigina yemin ediyodu 3 hafta once aldim telefonunu instgramindan mesaj geldi telefonu karistirirken 3 tane fake hesabi vardi karistirdim hepsini yuzlerce kadina mesaj atmis biraziyla konusmus cinsellik uzerine hepsi biriylede ben hamileyken birlikte olmus cinsel anlamda beni cok sevdigini söylüyo gunlerdir agliyo cocuklarimin ikiside küçük biri 2 yasina giricek birisi 4 aya ne yapmam lazim gerçekten barissam bi sürü sey kuruyorum aklimda nasil birlikte oldu benlede mi oldu neresine dokundu ne soyledi kafayi yemek uzereyim bosansam ne olacak cocuklar diye yasimda küçük 23 yasindayim yoruldum gercekten fikir istiyorum yasayan varmı atlatan esim 2 gundur agliyo cok pisman ama ben ne dusunecegimi bilmiyorum
Valla sizden cok iyi durumda olanlar var onlara odaklanın böyle işiniz zor.Sartlardan bahsettim daha once 2022 olmasi bişey degistirmiyo yil 2022 kadinlar öldürüyor yıl 2022 bebekler öldürüyor hayvana çocuğa bebeğe herşeye tecavüz eden insanlar var yilla alakali bişey değil bu şu yillar aslında herkesin özgürüz sandığı yıllar ben halime şükrediyorum yinede aldatıldım diye degil benden daha kötü durumda olanlar var farkli anlamlarda çocuklarim sağlıklı diye gerçekten oyle yillardayizki o asla yapmaz diyecegimiz bi dönem değil
Yarın kocanız öledebilir ozaman ne yapacaksınız? şimdi onu ölmüş sayıp öyle devam edeceksiniz hayata. İnsan yeterki istesin ama ayrılmak istemeyenlerin de bu aldatma kovalamacasını anlamıyorum. Yakalayıp kendinize dert ediyorsunuz, boşanmıyorsunuz da adam iyice yüz buluyor size hiç saygısı kalmıyor.Zaten baska çarem yok evli olmayanlar anlamaz evli çocuklu olanin derdinden cocuk çok büyük bi etken bu hayatta elini kolunu bağlıyor İnanki tek olsam yada cocuk tek olsa çıkar giderdim boşanmış bile olurduk belki ama herkesin kendi hayati var kimse sizi iki cocukla kabul etmez heleki şu pahaliligin oldugu bi devirde asla kimse başına dert almaz yani calissam iyi bi maaş almam lazim ondan önce bebek ikiside çocukların kime birakicam 1500 fatura 1500 kira bebeklerin ihtiyaci şu bu derken 5 bin maaş lazim yani
27 yaşındayım ödüm kopuyor. Evlenmekte acele etmişim bilmeden. Başka etkenler vardi evlendigim zamanlarda. Bir ara bebek de denedim, istedim ama şimdi bilinçliyim. Korunuyorum ve korunmaliyim. Kişisel bir karar bu ama 23 yaşa 2 çocuk çok büyük toyluk.Cidden 23 yaşında 2 çocuk nedir? Yıl 2022. Emin ol çok pişmandır. Resmen bir sapıkla evlisin
Bende pişmanım zaten keşke okusaydim herkese rağmen isim olsaydida şımarık falan deselerdi köy yerinde keşke diyorum artik hayata bi daha gelsem o günü silmek isterdim suanki yasantimda tek iyikim çocuklarım27 yaşındayım ödüm kopuyor. Evlenmekte acele etmişim bilmeden. Başka etkenler vardi evlendigim zamanlarda. Bir ara bebek de denedim, istedim ama şimdi bilinçliyim. Korunuyorum ve korunmaliyim. Kişisel bir karar bu ama 23 yaşa 2 çocuk çok büyük toyluk.
"Bensiz yapamaz,beni çocukları çok arar,arkasında kimsesi yok" küçüksünüz bu beylik lafları bırakın,gerçekleri görün.Erkek milleti aldatır,yeniden evlenir,çocuklarını bile unutur.Esiniz siz farketmeseniz aldatmaya devam ederdi,pişman olması yakalandiğindanKoyamaz aptal değilim onu susturmasini hatalarini yüzüne vurmayi uzmeyi cok iyi biliyorum ben mutlu olamazki evlensede normal bi insansa eğer benim yaptığım ilgiyi sevgiyi çocuklarını herseyi görünce hayatı görünce ne yaptığınin farkina varir zaten elinde hiç bi imkan yok herkes kendi ailesinin pesinde onun arkasinda duracak kimsede yok yapmaz o diyecek kimsede herkes benide onuda biliyo
Canım Angelina Jolie bile aldatıldı bu hayatta sen öyle düşünO kadar sey vurdumki yuzune merak etme benim ilgimi gorsen kendini prenses gibi hissedersin her dogum gununde pastanedr satilacak derece pastalar susler yaptim param olmasa bile bi hediye almaya ugrastim 5 gun var aramızda doğum gunlerinin birini kutlamadi benim doğum gunlerimi hep guler yuzle actim kapısını her anlamda iyi giyindim süslendim kilolu degilim kısa degilim bakimliyim makyaj malzemesi kiyafet gecelik dolu tavsiyem hiç erkek guvenilir degil babam bile olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?