• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma

umutsuzamaguclu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
1
-8
6
28
Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya

Hiç kendinizi kandırmayın seven erkek gidip başka kadınla sevişmez. Çünkü sevdiğini kaybetmekten korkar bi anlık ten çekimi duysa da bunu kontrol eder ve tekrar söylüyorum aldatmaz. Eşiniz sizi kaybetmekten korkmuyor çünkü sevmiyor seviyorum diyorsa da yalan söylüyor da siz niye bu yalana inanmaya çabalıyorsunuz. Ayrıca affederseniz ya dördüncü kere aynı kadınla aldatılacaksınız ya da üç bununla bir yenisiyle aldatılmaya devam edeceksiniz

Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Bir erkek çok sevip aldatmaz. Aldatıyorsa çok değil hiç sevmiyordur. Aynı kadınla defalarca aldatılmışsınız, boşanmayı düşünmez misiniz? Adam artık huy bellemiş ve metres yapmış o kadını farkında mısınız? Bir de kocalarınız için “sadece cinsellik için” falan gibi durumu kendi açınızdan yumuşatmaya çalışmayın yahu. Neresinden bakarsanız bakın iğrenç bişey.

sadece cinsellik için her seferinde aynı kadına mı denk gelmiş. kendinizi kandırmayın çok sevdiği halde falan diye.
3. kez aldatılmanızın nedeni de ilk ikisini affetmiş olmanız.

Çünkü bir erkek çok sevmez hatta hiç sevmez. Hatta o adam bile değildir. Size sevildiğinizi profesyonel bir oyunculuğu ile hissettirir.

Aldatmanın sevgiyle değil şerefle ilgili olduğuna inanırım.
Çok sevse bile aldatır bazısı, sevmese bile aldatmaz, bünyesi almaz kimisinin.
Çünkü o insandır, adamdır, kendi değerini kendi biçer, başkalarına verdiği aldığı sevgiden şekillenmez.
Sizinki neye giriyor, düşünün.

Sevdiğine inanıp buna tutunmak sadece size zarar verir. Böyle bir davranışa sevgi denilemez, sevgi zarar vermemeli, sarıp sarmalamalı. Detim yerindeyse bulutların üzerinde hissettirmeli. Sizi de anlıyorum hafifletmek için acısını sevdiğine inanmak istiyorsunuz. Ama kendi iyiliğiniz için önce kendinize dürüst olmakla başlamalısınız.

Back
X