Aldatma

Ruhum o... Desene sen şuna. Ne uzatıyosun iki saat empati sempati.

Hadi diyelim bir anlik hata yapti tek gece aldatti (yine kabul edilemez o ayri) bir gece aldattigi kadinin bas harfini gorse kacar insan karisini seviyorsa. Siz 3 kez ayni kisi diyorsunuz. Kabullenmeniz gereken seyler var!!!

Ben yaptim .oku.ben de uçkuruma düşkünüm.suç mu sanki ?
Bizi hayvanlardan ayıran şey dürtüsel davranmayisimiz. Toplum yaşantısı beraberinde bize bazı sorumluluklar yükler.
Biriyle nikahliysaniz, sadakat sorumluluğunuz var demektir. Eşiniz ya da partnerinizin canı acimasina, bunu kabul etmemesine ragmen pişkin pişkin iki üç kişiyi aynı anda severiz yeaa ne olacak diyemezsiniz. Partneriniz sizin gibi çok eşliliğe karşı değilse açık ilişki yaşıyorsanız bize ne. Ama konu sahibi belli ki rahatsız. Kocasına da eşine sadık olmak düşer ya da eşini açık ilişkiye ikna edecek ve karısının da başkalarıyla sevismesine engel olmayacak.

Sadakat sorumluluğunu neden yüklüyoruz.bu kadar keskin çizgilerle neden bunu yüklemek zorundayız.ben bunu sorguluyorum zaten.neden bu kadar şiddetli rahatsız olunması gerekiyor ? mevcut durumu hepimiz biliyoruz zaten.seviyesizce herkese atlayanlardan bahsetmiyorum bu arada.aynı kadınla bu kadar uzun süreler, alınan riske, kaybedilecek şeylere rağmen iki taraf da vazgeçmeden bu ilişkiyi sürdürüyorsa demek ki öyle seviyesizce bir ilişki değil bu.bu şekilde ilişkiler neden bu kadar acımasızca eleştiriliyor.bu kadarına göz yumulamaz mı ? Bunları sorguluyorum.hergün saçma sapan insanlarla kısa kısa takılan zaten kalitesiz serserinin tekidir.o kadar da değil.neden illaki bir dürtüyü baskılayıp kendimize eziyet etmeliyiz.doğamı neden inkar etmekle övünmeliyim? Gönül, nefis istedikten sonra bastırmak başarı mı oluyor şimdi ? Ha istemişsizn ha yazmışsın.

Ben bunu kendi hayatımda doğru bulmuyorum. Açık ilişki yaşayan da kendi bilir. İki kişinin rızası varsa bize yorum yapmak düşmez. Sizin neden bu kadar yükseldiğinizi de anlamıyorum. İstediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Sokak ortasında taslayacak halimiz yok sizi. Partneriniz razı olduktan sonra bana ne.

Siz neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz ki. Herkesin hayatı kendine

Hayatımda daha saçma şeyler düşünen birini görmemiştim. Neymiş adam vazgeçmeden aynı kişiyle birlikte olmuş bu seviyeli Bi ilişkiymiş göz yumamazmıymışız.
Yav Allah aşkına git az ötede oyna. Burda senin gibi düşünen bi numune bulamazsın. Git istersen 100kişiyle ol ama burada abuk subuk fikirlerini kabul ettirmek için paragraf döşeme gözünü sevim.

erkekler böyle cidden. aldatması icin cok sevip sevmemesi bi kıstas değil. eğer bir erkeğin iradesi yoksa aldatıyor hayatında sevdiği bir kadın varsa bile. işin sırrı cinsel konuda kendine hakim olup olamaması tabi altında yatan bircok psikolojik sebep vardır. malesef cevremdede görüyorum bu aralar. allah yardımcınız olsun. bir adım atmadan önce enine boyuna düşünün. o kadına asık olduğunu sanmıyorum onu isteseydi coktan ayrılırdınız. ama iradesiz adamlada zor... allah sabır versin

Çok aldatılmışsınız ve hepsini görmezden gelmişsiniz belli ki herkese beğenmedim atmak sizi tatmin etse de bu acınacak halde olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor zira aldatılmayı normalleştirdiğiniz sürece ömür boyu bu sıkıntıya çekmeye mahkumsunuz :) A Aysenimi

Sen linçlenmeye bile değmeyecek çirkin düşüncelere sahipsin.

inanır mısın bir kere bile aldatılmadım.keşke rahat biri denk gelseydi bana.onlar çok sadık olunca ben de stresler içinde mahvoldum.

Eee konunun amacı aynı düsünceleri, adama sövmeleri 100.defa tekrar yazmak mi ?

Bana ne demiyorlar ki.adama söven sövene.hakaret eden edene.eee ben banane demiş olmuyorum da .bu hakaret edip duranlar mı banane demiş oluyor ?

Evet. Aklın yolu birdir. 100 değil 1000 mesaj da olsa napalım farklı Bi yorum gelsin diye aldatmayı mı güzelleştirelim.
Bem güzelleştirdim işte ama farklılık olsun diye değil.amann ölümlü dünya.nedir bu dünyanın sonu gelmiş gibi ayaklar.adam nefsine hakim olamayip başkasıyla da yatiyor.bu mu yani hu kadar tepki çeken.

Çalışıyor musunuz?

Ferhans böyle tek esli olmadığını falan düşününce mutlu mu oluyorsun, tatmin mi ediyor aynı birkaç kişinin hayatında olduğunu hayal etmek?
Hayir daha önceki konularını bilmesek cidden adamların biri geliyor biri gidiyor sanırız. Birde olmayan şeylerle milletin sinirini bozuyorsun, gerçek olsa gam yemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…