Aldatma

Bazı düşünceleri anlamam imkansız gerçekten.benim yanımda başka kadını düşünüyorsa üzülürüm, kızarım deseniz anlarım da mide bulantısı ne alaka. hani bir de derler ya başkasıyla birlikte oluo gelen adamı/kadını nasıl miden alıyor falan diye.ne alaka ya. Çatır çatır sevişiyorum tutkuyla.hiç de aklıma öule şeyler gelmez.haa sevişir sevişmez gelmekten bahsetmiyorum.genel bir ilişkin içinde olmaktan bahsediyorum.yaa bunun mideyle falan ne alakası var ? Aklıma bile gelmiyor benim.ben neden topluma bu kadar aykırı bir tipim acaba ? Bir düşüncem de topluma uymuyor ? Neden acaba ? Koca dünyada bir ben mi farklı yaratıldım anlamadım ki.benim biriyle sevişirken diğer partnerlerimle yaptiklarım aklıma gelmiuor ki adamin niye gelsin ? Herkesin yeri farklı.bir arkadaşınla birlikteyken, başka arkadaşınla yaptiklarin aklına geliyor mu ? Bir de gelse ne olacak ?

Valla kimse kimseyi didik didik kontrol falan etmiyor. İkimiz de çok eşliliği savunmadığımız için birbirimize güvenip yaşayıp gidiyoruz. Hayatımda kontrol kıskançlık baskı yok. Başkasının koynundan çıkıp gelen adamın bana hissettirdiği şey ise tutku değil mide bulantısı olur. Sen anormalsin. Doğru diye dikte ettiğin şeyleri kabul edecek erkek de kadın da yok. Var da senin gibi numune.

inan değil.hatta bu topluma, sizin gibilere uyum sağlayabilmek için ne mücadeleler ettim kendimle bir bilsen.yapamıyorum.ben sizin kadar ciddiye alamıyorum bu işleri.dünyanın sonu gelmiş gibi falan filan olmuyor bana.hatta daha da ilerisi adam gibi kıskanmıyorum bile.hayatıma sadık ve sizin gibi bu işleri çok ciddiye alan kişiler girdi.onlarla aylarca hatta yıllarca denedim.ama yaşama sevincim söndü, ben ben olmaktan çıktım.onlar bile beni bir süre sonra olduğum gibi kabul etmek zorunda kaldılar.çünkü bena bu şekilde aşık oldular.senelerce peşimden koştular.beni size benzetmeye çalıştılar.ama gördüler ki çok mutsuzum.kolum kanadım kırılıuor, sıkılıyorum, stres oluyorum.kontrol hissi beni çileden çılartıyor.olduğum gibi kabul ettiler.sonuçta neden herkes gibi birine aşık olmak yerine bana aşık oldular ? Ben olduğum için.zamanla bunu anladılar.

Keşke olsa yok gerçekten.

Hı hı Ferhans senelerce peşinden koşup seni bu halinle kabul etmişlerdir, aynen.

Hayatına giren adamlar seni sevmiyor çünkü. Sen onlar için sınırsız cinselliksin. Onlar işine bakıyor yani senin fikirlerin başkasıyla ne yaptığın umurlarında değil.

Offf gerçekten tiksinç bir düşünce biçimi tek eşlilikte tutku yokmuş, heyecan yokmuş.. Nasıl “çocuklarını” ayırmadan seviyorsan partnerlerini de sevebilirmişsin. Umarım troldür 38 yıllık hayatımda duyduğum en saçma söz olabilir bu. Benim için sadece benim olduğunu bilmek hissetmek tutku kaynağı. Başka kadınla sevistigini bildigim adama dokunmak bile içimden gelmez.

Bence o kadin adamın hep hayatındaydi siz sadece 3 kere yakalamışsıniz. Böyle sevgi olacaksa olmasın mümkünse. Erkeklerin seviyorum dediğine inanmayın yaa allah aşkına seviyorum ama başkasıyla birlikte oluyorum bu ne böyle.

Kadının forumda tek 1 mesajı var; o da konu açılış mesajı.

Nereden biliyorsunuz kadının ne yapıp ne yapamayacağını ? Konu sahibini tanıyor musunuz ?

Yahu tamam anladık inandık o....pusun. Daha ne uzatıyorsun

Hayatına giren adamlar seni sevmiyor çünkü. Sen onlar için sınırsız cinselliksin. Onlar işine bakıyor yani senin fikirlerin başkasıyla ne yaptığın umurlarında değil.
Yahu sırf sinir etmek için yazıyor girmeyin bunun dümen suyuna. Kim bilir belki ergendir belki erkektir

Çünkü aşık olmak evli olmak farklı birşey fuckbuddylik farklı birşey bunda umursamayabilirsin başkalarıyla olduğunu bilsende,ama evliyken sen ondan başkasını istememişken o gidip bi kadınla üç kez birlikte oluyorsa midesi kalkmak olayı oluyor ( o kadına nasıl dokundu neler yaptı acaba gibi düşünceler) sen farklı değilsin canım kendini bu kadar ayrıştırma.ya gerçekten hiç aşık olmadın ya da duygusuzsun hassas değilsin

Yada trolldür

Ortamdaki en farklı insan olma çabanız, bakalım ilerleyen günlerde size hangi mesajları yazdıracak.

Bir kadının 9 ay karnında taşıdığı çocuklarına duyduğu sevgiyle; bir kadının, birden fazla erkeği aynı anda idare etme istek ve arzusunu kıyaslamak mantıklı geldi size yani.

Nasılsa sanal ortam diye: ortamdaki en farklı olma çabanız, yine size zarar veriyor ve farkına bile varmıyorsunuz.

İğrençsiniz tek kelime ile. Bide tutmuş alıntılamış uzun uzun kendinizi haklı çıkarmaya çalışmışsınız. Tek eşli yapamıyormuş da kendini hayvanat bahçesindeki hayvan gibi kafese konulmuş hissetmiş de ay canım ya kıyamam sana ne çok acı çekmişsin derdini seviyim. Masum gibi yok empati yapın bık bık zırvalamışsın. Senin insanların ufkunu açma çaban milleti ahlaksızlığa sadakatsizliğe sürüklemek isteği. Ne saçmalıyosun ya? Yok annemizi de seviyomuşuz da gizli ilişki yaşamışız gençken, yok çocuklarımızı ayırabiliyomuymuşuz. Senin gibi edepsiz ahlaksız insanlar evlerden ırak. En kısa zamanda bi ruh sağlığı merkezine git sen, evlat sevgisiyle erkek sevdasını ayırt edebilmene yardımcı olur belki psikiyatrist.

Cinsellik üzerine diyip durumu neden hafifletiyorsunuz anlamış değilim bir erkek bırak bir kadınla birlikte olmayı bırakın bir kadınla istekli bir mesaj bile aldatmadir yaa bu durumu basite indirgemeyin lütfen yapacağınız şey basit BOŞANMAK

bu şekilde ilişkiler neden bu kadar acımasızca eleştiriliyor.bu kadarına göz yumulamaz mı ?

Ne istiyorsunuz tam olarak; evelemeden gevelemeden yazın, hepimiz öğrenelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…