- 1 Mayıs 2023
- 1
- -8
- 6
- 28
- Konu Sahibi umutsuzamaguclu
-
Bir erkek çok sevip aldatmaz. Aldatıyorsa çok değil hiç sevmiyordur. Aynı kadınla defalarca aldatılmışsınız, boşanmayı düşünmez misiniz? Adam artık huy bellemiş ve metres yapmış o kadını farkında mısınız? Bir de kocalarınız için “sadece cinsellik için” falan gibi durumu kendi açınızdan yumuşatmaya çalışmayın yahu. Neresinden bakarsanız bakın iğrenç bişey.Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Çünkü bir erkek çok sevmez hatta hiç sevmez. Hatta o adam bile değildir. Size sevildiğinizi profesyonel bir oyunculuğu ile hissettirir.Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
4 eşe kdr izni var olayını yanlıs anlamıs heraldeAynı kadınla 3. Kez aldatmanın sevgiyle bağlantısı ne Allah aşkına ya
Hayır ama kocası onu seviyor aslında iyi adam ama işte aldatmayıversee4 eşe kdr izni var olayını yanlıs anlamıs heralde4. Ü aldatmada emin olcak demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?