- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.033
- 698
- Konu Sahibi umutsuzamaguclu
-
Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Canım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.
Bence eşinle beraber bu konuyu dürüst ve en açık haliyle konuşmalısın. 10 koca yıldır seni incitmekten kaçıp, günaha giren bir erkek var ortada. Seni düşünmese seni çoktan bırakırdı.
Canım inşallah kısa zamanda aklını toplar, ilişkin için en doğru kararı verirsin.
Dışarıdan biriyse de ortak tanıdıkları yokken kime rezil edecek? Kendi kocasını aklayip patlayıp karşı tarafı mahvetme(!) İhtiyacı duymak sağlıklı bir davranış değil.Metres dediğimiz kişi kim? Adamın mahallesinden mi, işyerinden mi, ortak noktaları neresi? Bilmiyoruz. Dışardan biriyse yapabilir.
Anlayın şunu. Kocasını suçlayamıyor bile. Kadın boşanmak istemiyor, tek başına ve destek alacağı, fikir verebilecek dostu yok. Konfor alanından da çıkmak istemiyor. Çünkü yapayalnız kalacağını düşünüyor.
Benim işim var, biraz birikmişim var, ailemin bana destek olacağını biliyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim. Ama bu kadının böyle bir gücü yok. Aldatsa hemen kocamı evden kovarım. (Allah korusun) Benim de evliliğim mükemmel değil. Biraz sallantıda ama ihanet başka bir şey.
Kocayı def etmesi için arkasında ailesinin durması, ekonomik şartları, yeterli psikolojik güç gibi şeyler gerekli. Bu kadında olmadığı belli. Bu sebepten böyle çoğu kadın eziliyor. Kendini değersiz hissediyor.
Ya kadın bu acıya razı gelecek ve alışacak
Yada bir gün adam onu kapının önüne koyacak.
Konu sahibi saatlerdir bir şey yazmıyor. Yada kocası evde yazmaya cesaret edemiyor. O kadar korkmuş ve çaresiz.
Allah sabır versin.
Bide sevmese aynı kadınla üç kez değil, üç ayrı kadınla çok kez aldatırdı…Canım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.
Bence eşinle beraber bu konuyu dürüst ve en açık haliyle konuşmalısın. 10 koca yıldır seni incitmekten kaçıp, günaha giren bir erkek var ortada. Seni düşünmese seni çoktan bırakırdı.
Canım inşallah kısa zamanda aklını toplar, ilişkin için en doğru kararı verirsin.
boşanmayacağımı bildiği için yine yapmış zaten maalesefSorun metreste değil, eş kişilerde. Adam evde eksik gördüğü bir şeyi dışardan tamamlamış. Konu sahibi bunun cinsellik olduğunu düşünüyor. O zaman eşini karşısına alacak (ki bence öyle bir gücü yok olsaydı ilkinde yapardı) ve sorunlarını çözmeye çalışacaklar. Çözemezlerse boşanacak. Ki kadının yine boşanmayacağını düşünüyorum.
Biraz ayrıntı verse hepimiz tam olarak anlayacağız. O çekildi kenara biz yazıp yazıp duruyoruz.
Tecrübe konuşuyor eee başkaCanım, adamcağız eşini incitmek istemediği için, bir başka kadına gitmiş. Eminim karısını üzdüğü için çok üzgündür. 10 yıldır beraberlermiş, sevmese 10 yıl eşiyle evli mi kalır? Gerçekten 1 tane kadın için evliliğini bozmasına kendisini huzursuz etmesine değer mi? Uykun olmasa bana hak verirsin biliyorum bebeğim.
Orası kesin.. bir öpüşü , bir dokunuşu bile diğer kadını anımsatıyor olabilir..O kadına ciddi zaafı var belki ten uyumu sizinkinden fazla,çok seviyor diyosunuz ama bundan nasıl emin olabiliyorsunuz? gözü dalsa onu mu düşünüyor acaba? ya da yatakta sizinle birlikteyken o kadınla neler yaşadığı gelir aklıma midem bulanır açıkçası
Siz onu 3 kere aynı adamla aldatsanız neler olurdu nasıl tepki verirdi? Bunları bi düşünün derim erkektir yapar kafasından nefret geldi artık
Valla Allah korusun duyorum.Bir tane de bir yukarıda var benzer savunma. Peki ya mide. O mideler, bile bile nasıl alacak başka kadınla yatan erkeği. Hiç anlamıyorum hiç. Hem de hiç.
Çünkü bu kapasite var.her seferinde linçlensem de yazacağım.birden fazla kişi aynı anda çok güzel bir şekilde sevilebiliyor.o derece ki nasıl çocuklarını birbirinden ayıramadan seviyorsun.bazı erkekleri de bu şekilde sevebiliyorsun.bunu bir erkek de yapabiliyor.o dediklerin diğer kadın için de geçerli demekki bu günlere ladar birlikte olabilmişler.bu arada neden yapar eder dedin ya ona cevap veriyorum.yok benim için kabul edilemez bir durum diuorsan sen bilirsin.ama neden benimle ilişkisi çok iyiyken yaptı falan filan demek yerinde değil.eee güzel bir ilişki demek ki.kendi yaşadıklarıma hissettiklerime mi inanayım, burada seven yapmaz, insan bir kişiyi sever diyenlere mi inanayım? Yaa şurada bir sürü sevgili sayısıyla övünüp duran kadın var.kimse mi benim gibi değil ? Ya da linçlenmekten mi korkuyorlar anlayamadımNasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
sadece cinsellik için olduğuna eminsen kadının işvesi, cilvesi, muamelesi iyi demekki ki senden 3.cü kez aldatılıyorsun yapmayın kendinize bunu lütfen bir adam 3 kez aynı kişi ile eşini aldatıyorsa evli olduğu insanı sevmiyordur bu kadar basitNasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Ben de seviyorum ama başkasıyla görüşüyoyum.tek eşli olmayı çok denedim topluma bu düşüncelere ayak uydurabilmek için ama hayvanat bahçesinde tutsak edilmiş, yaşama sevinci sönmüş hayvanlara döndüm.içim öylesine daraliyordu ki.tatsız tuzsuz, tekdüze bir hayat.üstelik ömür boyu sürecek.hak verin diye demiyorum ama sevgilimi sevip sevmeyeceğimi anlayabilecek yaştayım.kendimi de tanıyabilecek yaştayım.bizim gibi insanlara hak vermeniz mümkün değil ama ucundan empati yaabilirsiniz belki diye yazıyorum.biz de seve seve bu kadar tepki çeken ve linçlenmene neden olan duruma düşmeye çok meraklı değiliz.ha evlenmeseydi deseniz tamam ama bi şekil bir ilişkiyi kabul eden biri bulamazsiniz.ne yapalım.ilişki yaşamayalım mı ?.eee senin ilişkini etkilemiyorsa bunu kabul etmek bu kadar zor bu ?.seven kişi üzülür diye korkar aldatmaz diyorsunuz.eee bu kadar büyük tepki sizin kararınız onun değil ki.bekarken annemizi de çok seviyorduk ama gizli saklı ilişki yaşamamıza engel olabildi mi? Gözünüze bu kadar korkunç gelen şeyi anlayamıyorum.heralde ben de sizinle empati yapamayacağım hiçbir zaman.adam seviyesiz serseriler gibi yok eskortmuş yok saçma sapan kısa ilişkiler de yaşamiyormuş ki.yine de ısrarla yazacağım belki bu yorum da birilerine ufuk açar.Bir erkek çok sevip aldatmaz. Aldatıyorsa çok değil hiç sevmiyordur. Aynı kadınla defalarca aldatılmışsınız, boşanmayı düşünmez misiniz? Adam artık huy bellemiş ve metres yapmış o kadını farkında mısınız? Bir de kocalarınız için “sadece cinsellik için” falan gibi durumu kendi açınızdan yumuşatmaya çalışmayın yahu. Neresinden bakarsanız bakın iğrenç bişey.
Seven erkek aldatmaz diye düşünüyorum evlisiniz sizle yasamadigi neyi onunla yaşamış olabilir ki ..Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Ben yaptim .oku.ben de uçkuruma düşkünüm.suç mu sanki ?İki defa başkasıyla cinsellik yaşadığını bildiğiniz adamı affedip yola devam ettiyseniz üçü de sorgulamayın bence. Kabul edip yolunuza devam edin, sindiremiyorsaniz bosanin. Uçkuru düşük tiyniyetsizin tekiyle empati mi yapalım gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?