- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
O zaman azcik sabret o adama güvenilmez bundan sonra güvensiz yasicagima çocuğuma tek başına bakarım daha iyi Allah yardimcin olsunEvet suan kararim o yaninda bile yatmyorum zaten
Emin olun bende izin vermek icimden gelmedi am kavga cikarip yine gidecekti yani ben nerden bilecektim beni aldatsinHamilesin diye seni gturmuyo ama hamilr karisini yalnz birakip gidebili??? Ha bide hamile karisi izin verio?!?!?!!! Ne denir ki
Bide utanmadan kurana el basiyo yapmadim bisey diye gercekten zor bi durum Allah kimsenin basina vermesinAyy cok uzuldum konu sahibine. Inananmiyorum yaa goz gore gore aldatmis sizi kusura bakmayin. Saf olmak lazim buna inanmamak icin.
Arabaya almis o.puyu, isimleri yazmis, boynunu emmis ama kocaniz bisey yapmamis hee yapmicak olan insan arabasina almaz bi kere niyetine girmis.
Aynen oyle kardesim Allah razi olsunO zaman azcik sabret o adama güvenilmez bundan sonra güvensiz yasicagima çocuğuma tek başına bakarım daha iyi Allah yardimcin olsun
Ne yapmayi dusunuyosunuz hamilesiniz de?Bide utanmadan kurana el basiyo yapmadim bisey diye gercekten zor bi durum Allah kimsenin basina vermesin
Carpilsa da yamulsa kalsa bi taraflariBide utanmadan kurana el basiyo yapmadim bisey diye gercekten zor bi durum Allah kimsenin basina vermesin
Niyetim ayrilmak dogumuma az kaldi sabrediyorum isteNe yapmayi dusunuyosunuz hamilesiniz de?
Ne yapmayi dusunuyosunuz hamilesiniz de?
Carpilsa da yamulsa kalsa bi taraflari[/QUOT
Aynen oyle Rabbim diyorum yalan konusurken carpsa bi bide oyleki disardan gorseniz utangacc sessiz mazlumm pehh
Bu böyle gider ama,bi anda öptü,(yatakta yakalasan) bi anda yatağa attı,klasik,sonuna kadar inkar.Sen delil buldukça O saçmalıyo.İnşaallah hayırlısıyla ayrılırsınız.Boynumdan bi anda optu bosluguma denk geldi diyo
Ayrilacaginizi soyledinizmi ne tepki verdi? Bu erkeklerin ikna gucu kuvvetli oluyor ikna etmesin siziNiyetim ayrilmak dogumuma az kaldi sabrediyorum iste
Amiinn tek derdim o Rabbim yine gostersin bana her yaptigi halti insallah inkar edemez duruma gelsinBu böyle gider ama,bi anda öptü,(yatakta yakalasan) bi anda yatağa attı,klasik,sonuna kadar inkar.Sen delil buldukça O saçmalıyo.İnşaallah hayırlısıyla ayrılırsınız.
İnşaallah inkar edemeyecek kadar açığa çıkar yaptıkları.
Allah yardımcın olsun,üzülme değmez böylelerine!
Tabikide kabul etmedi seni seviyorum beni bosayere harcama ben ona dokunmadim arkadasimin odasina gittiler yapmadim diye yeminler yeminlerAyrilacaginizi soyledinizmi ne tepki verdi? Bu erkeklerin ikna gucu kuvvetli oluyor ikna etmesin sizi
Amin inşaallah güzelim,inşaallah!Amiinn tek derdim o Rabbim yine gostersin bana her yaptigi halti insallah inkar edemez duruma gelsin
Esimi ikna edin demedim zaten derdimi anlattim arladaslarimda sagolsun tavsiyede bulundularÇüş. Buraya ne soruyosun ki eşine ikna olmanı mı tavsiye edelim. Baksana herşeye bir açıklaması var.
Aynen oyle ben Rabbime havale ediyorum dusununki yolda dinlemek icin muzik atarmisin dedi onu bile ellrimle hazirladim yani gercekten dunyadaki en salak kadinimAmin inşaallah güzelim,inşaallah!
Üzülme sen,bebeğinle masum masum yuvanda kocanı beklemekten başka suçun yok,birde kızmasın kavga etmesin diye adamı düşünüp tatile göndermekten başka..
Elbette birgün herkes ettiğini bulur!
Salak değilsin canım lütfen öyle düşünme,sen eşini seven ve düşünen herhangi bi kadın gibi hareket etmişsin.Tatile göndermen de O'nu düşündüğünden sırf.Buradakilerin tatile niye gönderdin falan filan dediğine bakma,ben seni çok iyi anladım,gitmeseydi kavga edip bağırıp çagırıp yine gidecekti diyosun.Huzursuzluk çukacaktı belliki..aAynen oyle ben Rabbime havale ediyorum dusununki yolda dinlemek icin muzik atarmisin dedi onu bile ellrimle hazirladim yani gercekten dunyadaki en salak kadinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?