Aldatma

Ayy cok uzuldum konu sahibine. Inananmiyorum yaa goz gore gore aldatmis sizi kusura bakmayin. Saf olmak lazim buna inanmamak icin.
Arabaya almis o.puyu, isimleri yazmis, boynunu emmis ama kocaniz bisey yapmamis hee yapmicak olan insan arabasina almaz bi kere niyetine girmis.

Hamilesin diye seni gturmuyo ama hamilr karisini yalnz birakip gidebili??? Ha bide hamile karisi izin verio?!?!?!!! Ne denir ki

Bide utanmadan kurana el basiyo yapmadim bisey diye gercekten zor bi durum Allah kimsenin basina vermesin

Boynumdan bi anda optu bosluguma denk geldi diyo
Bu böyle gider ama,bi anda öptü,(yatakta yakalasan) bi anda yatağa attı,klasik,sonuna kadar inkar.Sen delil buldukça O saçmalıyo.İnşaallah hayırlısıyla ayrılırsınız.
İnşaallah inkar edemeyecek kadar açığa çıkar yaptıkları.
Allah yardımcın olsun,üzülme değmez böylelerine!

Hic kimse benim esim yapmaz demesin benim esimi gorseniz hayttaa yapmaz dersiniz utangac her kadina kendinden kucuk olsa bile.abla.der bakmaz yuzune dusunun sessiz saygili

Amiinn tek derdim o Rabbim yine gostersin bana her yaptigi halti insallah inkar edemez duruma gelsin

Çüş. Buraya ne soruyosun ki eşine ikna olmanı mı tavsiye edelim. Baksana herşeye bir açıklaması var.

Amiinn tek derdim o Rabbim yine gostersin bana her yaptigi halti insallah inkar edemez duruma gelsin
Amin inşaallah güzelim,inşaallah!
Üzülme sen,bebeğinle masum masum yuvanda kocanı beklemekten başka suçun yok,birde kızmasın kavga etmesin diye adamı düşünüp tatile göndermekten başka..
Elbette birgün herkes ettiğini bulur!

Aynen oyle ben Rabbime havale ediyorum dusununki yolda dinlemek icin muzik atarmisin dedi onu bile ellrimle hazirladim yani gercekten dunyadaki en salak kadinim

Aynen oyle ben Rabbime havale ediyorum dusununki yolda dinlemek icin muzik atarmisin dedi onu bile ellrimle hazirladim yani gercekten dunyadaki en salak kadinim
Salak değilsin canım lütfen öyle düşünme,sen eşini seven ve düşünen herhangi bi kadın gibi hareket etmişsin.Tatile göndermen de O'nu düşündüğünden sırf.Buradakilerin tatile niye gönderdin falan filan dediğine bakma,ben seni çok iyi anladım,gitmeseydi kavga edip bağırıp çagırıp yine gidecekti diyosun.Huzursuzluk çukacaktı belliki..a
İçinde bulunduğun ortamı az çok tahmin ediyorum.
Kendini hiçbişey için suçlama suçlayanlara kulak asma.Sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın,ama kocan bunlara değmediğini göstermiş,tekrar tekrar söylüyorum ü zül me!
Herkes hakettiğini bulacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…