- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
Dedim git diye gitmiyor ki onuda yaptimYa bu deveyi gütcen ya bu diyardan gitcen.Yani affedip susacaksan bidaha gündeme getirmeyeceksin yada hemen boşanma davası açacaksın Sen bilirsin karar senin.Böyle uzatarak hem kendine hem bebeğini üzüyorsun bence bir süre evden gönder ve başını dinle ne yapacağına karar ver onunla devam edersen ihanetini unutabilcenmi eskisi gibi olucakmısınız bir düşün bence .
Evet suan bunlari dusunuyorum hep bende her saniyeEşin olmadan bebeğini büyütebilirmisin ailenle onsuz mutlu musun özlermisin bir düşün yada affedersen ihanetini unutabilirmisin ?Hayatını daha da uzatarak zehir etme canım.
Yok canim anladim iyilik icin konusuyosun ama istedim hemde kackereÇocuğunun acil hastalığı olur vs. geleceği için iste dedim yanlış anlama yoksa banane.
Babam karari bana birakti yurutemeyeceksen bastan tepkini koy bosan ben senin her halukarda yanindayim dediAilenin bu morluk isim yazısı işte ne bileyim hayat kadını olaylarından dolayı tepkisi nedir?
Babam konustu eger madem boyle bi haltin var cek git ben cocugumu yolda bulmadim dedi babama aglamis ben karimi seviyorum diye yeminler etmisBabana söyle göndersin evden .Baban ihaneti biliyor mu?
Dedim aynisini delirdieşine sor onu bırakıp arkadaşlarınla tatile gitsen, arabaya bir jigolo alsan, yan yana adını yazsa, boynunu morartsa ve valla yatmadık desen ne tepki verirmiş? öğren sen de aynısını yap.
Allah icin arkamda yalan soyleyemem hakkini yiyememBaban arkandaysa arkana bıle bakma.
Basin sagolsun canim Allah mekanini cennet etsin oyle o yonden cok sansliyimKeşke benim babamda yanımda olsaydı Hayatta olsaydı olurdu yanımda. Annemden daha iyiydi arkadaşım gibiydi. Babanın kıymetini bil sana destek çıkmış kimi babalar kefenin çıkar o evden diyor diye duyuyorum.
Dedim aynisini delirdi
Lutfen yardim !!Merhaba yeni uyeyim burada misafir olarak hep inceliyordum ve bende uye olmak istedim lutfen bana yardim edin kafam cok karisik ben bu ayin 22 sinde tam bir sene olacak evliligim ama ne evlilik kaynanam ve kayinbabam tam facia beni kandirip bileziklerimi bile aldilar hepsini gectim 7 aylik hamileyim ve esim beni aldatmadigini idda ediyor ama eminim ki aldatti anlatmak istiyorum esim bu bayram bana tatile gidelim dedi sonra sen hamilesin rahatsiz olursun arkadaslarimla gideyim dedi peki dedim kafasi dagilsin cunku cok sorunlar yasadik dondugunde boynunda morluk vardi ve bi araba kiralamisti ona bindik gezmeye gidiyorduk arabanin gogus kismina baktigim bi kiz adiyla esimin adi yaziyordu tozlu yerde kavga kiyamet tabi yapacaktm ama yapmadim dedi arkadasim yapti hayat kadiniydi dedi kafam karmakarisik neolur yardim edin
Hay agzina saglik ayni dusuncelerdeyim kafamda hep ayni sozlerdemek si sen de delirmelisin.
bunun sonu da gelmez, gitmiş para karşılığı bir hayat kadınıyla olmuş, bir kadının bedenini kiralamış, bu bile onun kadınlara bakışını gösteriyor zaten.
çocuğunu böyle bir babayla büyüteceğine babasız büyüt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?