Aldatma

Eşin olmadan bebeğini büyütebilirmisin ailenle onsuz mutlu musun özlermisin bir düşün yada affedersen ihanetini unutabilirmisin ?Hayatını daha da uzatarak zehir etme canım.

Dedim git diye gitmiyor ki onuda yaptim

Ailenin bu morluk isim yazısı işte ne bileyim hayat kadını olaylarından dolayı tepkisi nedir?

eşine sor onu bırakıp arkadaşlarınla tatile gitsen, arabaya bir jigolo alsan, yan yana adını yazsa, boynunu morartsa ve valla yatmadık desen ne tepki verirmiş? öğren sen de aynısını yap.

eşine sor onu bırakıp arkadaşlarınla tatile gitsen, arabaya bir jigolo alsan, yan yana adını yazsa, boynunu morartsa ve valla yatmadık desen ne tepki verirmiş? öğren sen de aynısını yap.
Dedim aynisini delirdi

Keşke benim babamda yanımda olsaydı Hayatta olsaydı olurdu yanımda. Annemden daha iyiydi arkadaşım gibiydi. Babanın kıymetini bil sana destek çıkmış kimi babalar kefenin çıkar o evden diyor diye duyuyorum.

Basin sagolsun canim Allah mekanini cennet etsin oyle o yonden cok sansliyim

Dedim aynisini delirdi

demek si sen de delirmelisin.
bunun sonu da gelmez, gitmiş para karşılığı bir hayat kadınıyla olmuş, bir kadının bedenini kiralamış, bu bile onun kadınlara bakışını gösteriyor zaten.
çocuğunu böyle bir babayla büyüteceğine babasız büyüt.

baban abin varsa bir güzel dayagı bassınlar sonrada boşa gitsin

Hay agzina saglik ayni dusuncelerdeyim kafamda hep ayni sozler

Cevremde kimseye anlatamiyorum herkez guluyor alay konusu yapiyor dosttan cok dusman var

Allah'ım bu gözler daha neler okuyacak acaba?
O kadının hayat kadını olduğuna inanmayan bir benmiyim acaba?
Bu arada o morluk için minik öpme değil , baya aktivite gerektir

Sende kimseye anlatma ben ufak kavgamda bile annemler karışınca size ne diyom kimseyi dinlemiyorum anlatmiyorum da kendi aklim kendime yeter.Sende bolca düşün kararını var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…