- 1 Şubat 2015
- 3.682
- 9.579
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
boşver canım evine dön diyen bir elin sayısını geçmaz burada. kaç senelik üyeyim ,direkt bunu kesin ve net söylerim. karısını aldatan erkeklerede denmeyen kalmıyor ayrıca. fark yok. onu diyenler halt etmiş kısaca.doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. 3 günlük üyeyim zira. böyle bir beyin fırtınası konusu açmak umarım mümkündür bu sitede.
kadınlar kulübü hakkında söylenen bir şey var. bu forumun üyeleri için.
"kadını kocası aldatmışsa "boşver, affet canım. evine dön" derler. kadın kocasını aldatmışsa recm ederler."
"geçmişinde hata yapan ve yardım isteyen kadınları bir tek gömmedikleri kalır. erkektir yapar derler, ama kendi hemcinslerine karşı son derece anlayışsızdırlar. namus kumkumalığı taslarlar. "
böyle mi gerçekten?
erkek yaptiginda maharet olur ve ben kesinlikle kabul etmem sahsen baska kadinin koynuna girmis adami ve benimleyken kadinin gecmisinde olayi olsun aninda bitti gitti esit olmali ayni ruhlarimiz cinslerimiz farkli olsadadoğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. 3 günlük üyeyim zira. böyle bir beyin fırtınası konusu açmak umarım mümkündür bu sitede.
"kadını kocası aldatmışsa "boşver, affet canım. evine dön" derler. kadın kocasını aldatmışsa recm ederler."
"geçmişinde hata yapan ve yardım isteyen kadınları bir tek gömmedikleri kalır. erkektir yapar derler, ama kendi hemcinslerine karşı son derece anlayışsızdırlar. namus kumkumalığı taslarlar. "
böyle mi gerçekten?
Malsef canım çoğu böyle.. sen de mi bi hata yaptın yoksadoğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. 3 günlük üyeyim zira. böyle bir beyin fırtınası konusu açmak umarım mümkündür bu sitede.
böyle mi gerçekten?
Erkek aldatsa da evine dön diyen pek çıkmaz ama recm etme olayı doğru.doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. 3 günlük üyeyim zira. böyle bir beyin fırtınası konusu açmak umarım mümkündür bu sitede.
böyle mi gerçekten?
bu kadar yüksek mi bu oran?kadınlar kulubuyle ne ilgisi var ... türk kadınının yarısından fazlası hatta yüzde doksanı aldatılır ama affeder .. hatta kocası başka kadına ev açanlar bile nikahını vermek istemez ... yüzde on kısımda mutlu mesut yaşar işte ..
Bence boyle..buna fisat verende yine kadinlar...bu kadar yüksek mi bu oran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?