- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
- Konu Sahibi pembevemaviler
canım benım bız nekadar temız kalpliyiz hamıleyken ya, zaten kadınların çoğu kuruntu yapmaz hisseder böyle şeyleri bende hissetmiştim..2hamılelığimide burnumdan getırdıler arkadaşça konuştum ben senı aldatmadım dıyo hep,ben msj ayrıntılarını gormedım, dökümandan çok msjlaşmaları gordum içeriği nedir bilmediğimden ikiside yalanladı..çok zor bi durumdasın seni okadar iyi anlıyorumkı...ne yaparsan yap içlerinde olunca yapıcakları varsa yapıyolar..kendini üzme hamilesin ve eşine en çok ihtiyacın olduğu zaman,sanki çocuklar sadece kadına ait doğduktan sonra çocuklarına okadarda bağlı oluyolar kı hamıleykende hiç düşünmeden bunları yapıyolar...allah islah etsin eşlerimizi.
nekadarlık hamılesın canım,bebeğine ve kendine dikkat et.nolur çok üzülmemeye çalış..
geçmişi yaşadım okurken gözlerim doldu...![]()
ya canim evet,hissettim ama konduramadim yapmaz dedim cunku dedigim gibi hic yapmamisti simdiye kadar,ailesina falan soyledim direk onlarda biraz kizdi ama annesi gelip gelip bana akil veriyor kizim akillanir senin elinde hersey soguk durma ona karsi falan diye utanmasalar beni suclu bulacaklar