ALDATMAK İLLE DE TENDEMİDİR!!!

Baskasinin yasina hakaret edecek kadar saygisiz olmayan biri oldugum icin memnunum. Gundem de neymis?

Yaşın ileri olduğunu söylemek neden hakaret oluyor açıklamasını yapar mısınız? 15 - 30 yaş arası gençliğin bilmemesi imkansız olduğundan böyle bir çıkarım yaptım. Lütfen alınganlık etmeyin.

Ayrıca dilersem Cübbeli Ahmet Hoca'ya sempati beslerim, sizin de insanların inancını sempatisini gülünç diye eleştirmeye hakkınız yok.

Neyse konuyu da dağıtmayalım.

Mis gibi terk edilme sebebi. Çok doğru yapmışsınız o aklınızı çelmeye çalışacak. Asla katlanamazdım geçenlerde bana yapmıyorum dediği bir şeyi yaptığını yakaladım bir sürü insan girdi araya terk etmemek için. Erkekmiş yaparmış hıhı görürsem söylerim.

Pardon da ne bekliyordunuz.
Siz sanki Ada'mdan farklısınız.
Sevişmeye devam

Senin gibi rahat insana erkekte bu sekilde davranir canim uzgunum sen ne bekliyordur karakter mi :)
Ben de konu sahibi gibi rahattım, evlendim üstüne istemediğim için yine ben boşanmayı tercih ettim. İstesem şimdi evlenecek erkek var etrafımda ben kafamı dinliyorum. Sizin gibi düşünmeyen erkek ve kadınlar var bu ülkede. Bırakın artık insanların yaşayışları ile onları yargılamayı. Sizlere bu hakkı kim veriyor ya?

Seninle hersy bukadar heyecanli ve guzel giderken ve daha tazecik bir iliskiniz varken boyle dusunup uygulamaya çalisan erkek kim bilir ilerde hersey monotonlastiginda normallestiginde neler yapacak.inan dortlu demissin ya onu bile kabul eder.belliki sınır tanimıyo. Var boyle pislikler

Pardon da ne bekliyordunuz.
Siz sanki Ada'mdan farklısınız.
Sevişmeye devam

Sevdiği insanla sevişen birini, sevdiği insanla girdiği yatağa başkasını alabilen biriyle nasıl aynı tutarsınız?

Diyeceğim ama algılayabileceğinizi sanmıyorum.

Valla saskinim üzgünüm.. Konu sahibinin yaşantısı bana o kadar zıt ki. Ama onun hayatı ona, kendi değer yargımla yargilamiyorum onu.. "obur taraf'' demiş ya bi üye, günahı ona kardeşim. Ahlak bekçisi dolu her yer.. Şahsen, evli old halde baksa adamla birlikte olan kadın benim için ahlaksizdir.. Ama bu topikteki bunu itiraf eden kadına bile ahlaksız diye yorum yapmam.. Bu kadar beylik laflar etmeyin.. Yok bizi gunahina şahit yaptın diyorsanız da, okumayin kardeşim..

Sevdiği insanla sevişen birini, sevdiği insanla girdiği yatağa başkasını alabilen biriyle nasıl aynı tutarsınız?

Diyeceğim ama algılayabileceğinizi sanmıyorum.
Açıklayayım tatlım.
Arkadaş kısacası her şey sex mi diye bi soru yöneltmek istemiş.
Kendi de sabah seviştik akşam seviştik tatilde seviştik 2 ay boyunca seviştik...
Demek ki kafa yapıları aynı..

Açıklayayım tatlım.
Arkadaş kısacası her şey sex mi diye bi soru yöneltmek istemiş.
Kendi de sabah seviştik akşam seviştik tatilde seviştik 2 ay boyunca seviştik...
Demek ki kafa yapıları aynı..
Bilmiyorum evlimisiniz ama kocanızla sevişmiyormusunuz sizinde kafa yapınız aynı o zaman bu nasıl bir genelleme

Tabii ki aldatmak sadece tenle olmaz. Ayrılmakla en iyisini yapmışsınız. Beyfendi çok hızlı yaşıyor hayatı ama düşüp takılması an meselesi.

yok tereddütlü değilim ne var ki başkalarının da benim gibi düşündüğünü bilmek biraz acımı hafifletti. Aşık oldum kolay değil çekip gittim ama kalp bu kanıyor bazen herkese anlatınca rahatlayacak gibi hissedersiniz ya öyle bişey

Ne bu şimdi? Sevdiğinle sevişmek rahatlık genişlik mi oluyor? Sevdiğiyle sevişen insana her şey müstehak mı? Nası böyle düşünebiliyorsunuz anlayamıyorum? Bi düzen kurmuşuz, kim kimle sevişiyor belli olsun diye adına evlilik demişiz. Evlenmeden sevişen ahlaksızsa evli sevişen de ahlaksız. Ne farkı var? Sevmek sevişmek suç değil, şunda bi anlaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…