- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Baskasinin yasina hakaret edecek kadar saygisiz olmayan biri oldugum icin memnunum. Gundem de neymis?
Ben de konu sahibi gibi rahattım, evlendim üstüne istemediğim için yine ben boşanmayı tercih ettim. İstesem şimdi evlenecek erkek var etrafımda ben kafamı dinliyorum. Sizin gibi düşünmeyen erkek ve kadınlar var bu ülkede. Bırakın artık insanların yaşayışları ile onları yargılamayı. Sizlere bu hakkı kim veriyor ya?Senin gibi rahat insana erkekte bu sekilde davranir canim uzgunum sen ne bekliyordur karakter mi :)
Pardon da ne bekliyordunuz.
Siz sanki Ada'mdan farklısınız.
Sevişmeye devam
Canim sen sevisme ya.Pardon da ne bekliyordunuz.
Sevişmeye devam
Sevişmeye devam
Sevişmeye devam
Açıklayayım tatlım.Sevdiği insanla sevişen birini, sevdiği insanla girdiği yatağa başkasını alabilen biriyle nasıl aynı tutarsınız?
Diyeceğim ama algılayabileceğinizi sanmıyorum.
Bilmiyorum evlimisiniz ama kocanızla sevişmiyormusunuz sizinde kafa yapınız aynı o zaman bu nasıl bir genellemeAçıklayayım tatlım.
Arkadaş kısacası her şey sex mi diye bi soru yöneltmek istemiş.
Kendi de sabah seviştik akşam seviştik tatilde seviştik 2 ay boyunca seviştik...
Demek ki kafa yapıları aynı..
Böyle konuları okudukça paranoyak oldum.bundan yıllar önce şimdiki eşime o zaman sevgilimdi bilmediği bi numarada mesaj attım.hemen terslemişti beni.numaranı internette güzel bi kız resminin altına koyarım arama bidaha kimsin sen filan demişti.böyle atlasaydı belki şimdi eşim olmazdı.çok kötü bi durum ama kararın doğru.2 kadın olayına girmiyorum bile iğrenç ötesi.
yok tereddütlü değilim ne var ki başkalarının da benim gibi düşündüğünü bilmek biraz acımı hafifletti. Aşık oldum kolay değil çekip gittim ama kalp bu kanıyor bazen herkese anlatınca rahatlayacak gibi hissedersiniz ya öyle bişeykonu sahibi kesinlikle affetme.
gururunu ayaklar altına alma.
zaten affetsende sürekli acebalarla yaşayacaksın...
buraya konu açtığına göre affetme konusunda kararsızsın.
bu arada finale bayıldım.
not ve eşyaları bırakmana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?