• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak nedir? neden aldatırız ?...(hayatındakileri aldatanlara dair)

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.709
373
36
merhaba kızlar..

Aldatmak sınırları çiğnemektir,

sorum gayet acık ve net..aldatmak size göre ne demektir? nicin aldatırız..?

aldatmak zavallılıktır :delphin:
aldatmadım ama neden aldatırıza cevap veremiyecem...
burda birçok bayan buna benzer şeyler söyliyecek aslında erkeklere sormak lazım bu soruyu :/

merhaba kızlar..

sorum gayet acık ve net..aldatmak size göre ne demektir? nicin aldatırız..?

Aldatmak... Kişinin karşıdan alamadıklarını başka birinden saglamak için başkalarına yönelmesi yada yeni heyecanlar(elindekiyle yeni heyecanlar keşfetmeyi istemeyen asalak insan) peşinde olmak isteyen zihniyettir.

Niçin aldatırız mı??? Kişinin beynine oksijen gitmeyişi ile yapılan bir asalaklıktır:delphin:
Yada canına susamasıyla yaptıgı yobazlık-tatlicadiarzu-

Aldatan insan bozulmuştur, deforme olmuştur. Duyguları paslanmıştır, çürümüştür…

doyumsuz olanların yaptıgı bi hareket ama bilmezlerki asıl kendilerini aldatıyolar

aldatan insan için konuşmak gerekirse.. ahlakı bakımda tamamen çöpmüştür...

2 çeşit aldatma vardır cinsel ve duygusal...

2side..çok büyük çöküntüdür...

aldatan insan tüm pastalar onun olsun ister...ama sonunda kaybeden o olur..oyle biri gelir ki..canına okurrrrrrr

kişi istediğini bulamayınca aldatmayı tercıh edıyor geneli böyle ve öle iğrenc bır sey kı elındekınıde kaybetmmek ıcın gızlı yolları tercıh edıor canım kardesım aradıgını bulamadıgına ınanıyorsun boşan veyahutta ayrıl daha sonra ne yaparsan yap dımı..
hayır bazı kadınlarda bu durumlarda eslerını,sevgılılerını kabullenıp tekrar ılıskılerını surdurebılıyor valla ıgrenc bısı tek kelımeyle...
:oklava:

hayatinda her kadin en az bir defa aldatilirmis diye duymustum
ben ilk sevdam tarafindan aldatildim

bencede aldatmak zayifliktir

aldatmak vicdansızlık ve ş...sizliktir bence... aldatmak sadece sevgilinin yapacağı bişey değil arkadaş dost bu kapasiteye sahip olan herkes aldatır... yada özetle aldatmak bir insanın karşısındakini aptal yerine koymaya çalışırken yatsıdan sonra sönen mumuyla kendinin aptal olduğunu göstermesidir :1closedeyes:

Aldatmaktır şeref......tir
İnsanlık dışı
Basitsizliktir.
Acizliktir
Karektersizliktir
Aldatan aldanır aslında.Geçte olsa anlar aldatan karaktersizler.
Ben aldatan kişiyi insan olarak görmüyorumkötükedihüso

aldatmak sadece kadın erkek ilişkileriyle sınırlı değildir
hayatında biri varken gidip bir başkasına daha ilgi göstermekle sınırlı değildir
bana göre aldatmak yalan söylemektir
bu durumdada aldanmış ve aldatılmış oluruz
karşı cinsle yapılanı daha çok acı verir unutulması zor olur belki ama
aldatmak eşittir yalan söylemektir benim lugatımda......

kimin başına ne zaman geleceği hiç beli olmaz ben aldatmanında tek tarflı olmadığını düşünüyorum...kadın veya erkek insanı aldatmaya iten türlü türlü nedenler olabilir önyargılı olmamak ve büyük kouşmamak gerekiyor bu durumda bence ....

Back
X