• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmak sayılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

thecirt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2024
90
29
8
Selamlar,
3 yıllık evliyim 2 yıllık anneyim. Çok yorgunum,çalışıyorum evin çoğu yükünü çekiyorum ve gözüm dışarı kaymaya başladı. İş arkadaşım benden 6 yaş küçük eski öğrencim.. şimdi birlikte aynı pozisyondayız. 5 yıldır tanışıyoruz bir kez alıcı gözüyle dahi bakmamışımdır. Ama evdeki yorgunluk insan gibi hissedememem üstüste gelince bilmiyorum aşk değil ama bir çekim hissediyorum. Aramızda bir şey geçmedi. Kocam çok hoş bir bey kıyaslayınca kocam bu çocuktan daha güzel ama işte insanın aklı kayabiliyor. Çok yorgunum yalnız olmadığımı bilmek istiyorum yoksa bende mi sorun?

Selamlar,
3 yıllık evliyim 2 yıllık anneyim. Çok yorgunum,çalışıyorum evin çoğu yükünü çekiyorum ve gözüm dışarı kaymaya başladı. İş arkadaşım benden 6 yaş küçük eski öğrencim.. şimdi birlikte aynı pozisyondayız. 5 yıldır tanışıyoruz bir kez alıcı gözüyle dahi bakmamışımdır. Ama evdeki yorgunluk insan gibi hissedememem üstüste gelince bilmiyorum aşk değil ama bir çekim hissediyorum. Aramızda bir şey geçmedi. Kocam çok hoş bir bey kıyaslayınca kocam bu çocuktan daha güzel ama işte insanın aklı kayabiliyor. Çok yorgunum yalnız olmadığımı bilmek istiyorum yoksa bende mi sorun?
Sorun sizde.
Evliliğinizde mutlu değilseniz ayrılırsınız ondan sonra ne yapacaksanız yaparsınız.
Çoğunluğun aklı falan kaymıyor boşu boşuna kendinize teselli aramayın

Selamlar,
Hepimiz günlük koşuşturmalar sonucu yoruluyoruz, bizlerin de mi gözü dışarıya kaysın? Linç edileceğinizi bile bile açmışsınız konuyu, o halde gelsin linçler.

Hepimiz günlük koşuşturmalar sonucu yoruluyoruz, bizlerin de mi gözü dışarıya kaysın? Linç edileceğinizi bile bile açmışsınız konuyu, o halde gelsin linçler.
Keşke derdim günlük koşulturma olsa ablacım

Selamlar,
Yani sorun sizde tabiki,şuraya 15 senedir eşimle ayrı yatıyorum aklım birine kaydı diye konu açan kadınlar bile oldu onlara bile önce boşan dedik.

O zaman boşan ablacığım, yazık değil mi eşine? O böyle yapsaydı yerden yere vurmuştuk şimdi değil mi?
Ay bir şey yapmadım evet vurmuştuk yerden yere. İnsanın kafası karışamaz mı yani onu soruyorum. Sokakta bir adam gördüm ne hoş dedim boşanmalı mıyım? Kimsenin elini tutmamışım sadece soruyorum hoş demek suç mı? Anlamak istiyorım

Selamlar,

Biz yorgunken pertimiz çıkmış oluyor,

Bazıları da 6 yaş küçük çocukla fantazilerinde feriştah oluyor🥲

Arkadaşlar ortada bir ilişki bir konuşma yok sadece ay ne hoş dedim içimden

Gerçekten insanların bakış açıları farklı sanırım işten çıkınca koşarak evime gidiyorum evimi düzenimi özlüyorum, gün içinde iş ev ihtiyaçları borçlar ödemeler derken hayat kosusturmacasindan hiç böyle şeylere kafa yormuyorum nedense bir de çocuğum olsa hayatım kocam ve çocuğum olur bu hoslanti denen şeyi hayatınız da sevgi alabileceğiniz pek çok nokta varken böyle aramanız cok uzucu. Her şeyi geçtim bosanin ama ne esinizle olun ne de 6 yas küçük kişiyle. Evli taze çocuklu birini kolları açıp beklemiyordur emin olun gerçekler acıdır. Ne kocanizin ne de o çocuğun başını yakın.

Bence sen niyet bozmussun. Minareyi calacaksin kilif hazirliyosun. Ben de yorgunluktan geberiyorum ama milletin coluguna combalagina yukselmiyorum.
Ay çocuk dediğin 31 yaşında kılıf falan aramıyorum sevişecek olsam sevişirim. Beklediğim şey bazen evet insan dışarıya a ne güzelmiş der ama geçer kardeşim lafı tamam anladım herkes mükemmel ben o buyum🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X