• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmak sayılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öff benim de flörtüm oldu ben de kimseyle kıyaslamadım ergenler cevap vermesin ya öf! Evet bu arada o aptal flörtüm varken kimseye bakmazken dünyanın enayisi bendim 6 yıl arkasından ağladım kimseye de bakmadım çünkü maldım. Engelli bir çocuğum var bugün kocamla ilgileniyorum evi geçindiriyorum çocuğumla ilgileniyorum. İşimi yapıyorum ve inan hiçbir şey geri kalmıyor. Benim dışımda hiçbir şey. Kaynanamlar geldi evi şöyle temizledim kaynanam kısırımı beğenmedi değil derdim. Çok ama çok yorgunum sen olsan ne yapardın sorusu bu? Kocam iş yükümü almalı mı nasıl sağlamalıyım? İşi mi bırakayım? Evi nasıl geçindireceğim o zaman? Çocuk bakmaktan libidosu düşüyormuş bazılarının ben 6 da işte olup 3 te eve gelip her şeyi hazırlayıp çocuğumun ihtiyaçlarını görüp bol bol emek verip hiç oturmayan bir insanım. Götünüzden direkt yazmayın.. kardeş ne oldu denilmesine ihtiyacım var. Ama bu toplumda bunu soracak yok belli ki. Aldatmak istesem aldatırım zaten sadece sormak istedim insan insanlıktan çıkınca yanlış şeylere gözü kayar mı
Oha nasıl çevirmek, nasıl ajitasyon yapmak, nasıl alakasız bağlantılar kurmak yarebbim.

Oha nasıl çevirmek, nasıl ajitasyon yapmak, nasıl alakasız bağlantılar kurmak yarebbim.
Acıtasyon falan yapmıyorum ya ay ne biçim bir topluluk bu? Alakasız bağlantılar… neyin acıtasyonu ya ayrıca burada ben kimim sen kimsin belli değil ne işime yaratacak . Kime ne anlatıyorum ben ya sorun ben de tamam

Selamlar,
3 yıllık evliyim 2 yıllık anneyim. Çok yorgunum,çalışıyorum evin çoğu yükünü çekiyorum ve gözüm dışarı kaymaya başladı. İş arkadaşım benden 6 yaş küçük eski öğrencim.. şimdi birlikte aynı pozisyondayız. 5 yıldır tanışıyoruz bir kez alıcı gözüyle dahi bakmamışımdır. Ama evdeki yorgunluk insan gibi hissedememem üstüste gelince bilmiyorum aşk değil ama bir çekim hissediyorum. Aramızda bir şey geçmedi. Kocam çok hoş bir bey kıyaslayınca kocam bu çocuktan daha güzel ama işte insanın aklı kayabiliyor. Çok yorgunum yalnız olmadığımı bilmek istiyorum yoksa bende mi sorun?
Yorgunsanız izne çıkın tatil yapın dinlenin. Her gün yorgunluktan ölüyorum, tutup başka adama bakmak gelmedi hiç aklıma tövbe tövbe.
Bir ee ufacık çocuğunuz var. Allah ıslah etsin.

Acıtasyon falan yapmıyorum ya ay ne biçim bir topluluk bu? Alakasız bağlantılar… neyin acıtasyonu ya ayrıca burada ben kimim sen kimsin belli değil ne işime yaratacak . Kime ne anlatıyorum ben ya sorun ben de tamam
Normal bir insan derdi varsa derdini anlatır. Kocam şöyle oğlun böyle vs der, ne yapayım nasıl atlatayım der. Gönlüm başkasına kaydı demez.

Kendini haklı çıkarmana yarayacak zannediyorsun, dramanla yaptığın haltı guzelliyorsun o kadar

Ben yorulunca gözüm yatağa kayıyor. Yorgana sarılmak istiyorum. Yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. Acaba sorun bende mi

Öff benim de flörtüm oldu ben de kimseyle kıyaslamadım ergenler cevap vermesin ya öf! Evet bu arada o aptal flörtüm varken kimseye bakmazken dünyanın enayisi bendim 6 yıl arkasından ağladım kimseye de bakmadım çünkü maldım. Engelli bir çocuğum var bugün kocamla ilgileniyorum evi geçindiriyorum çocuğumla ilgileniyorum. İşimi yapıyorum ve inan hiçbir şey geri kalmıyor. Benim dışımda hiçbir şey. Kaynanamlar geldi evi şöyle temizledim kaynanam kısırımı beğenmedi değil derdim. Çok ama çok yorgunum sen olsan ne yapardın sorusu bu? Kocam iş yükümü almalı mı nasıl sağlamalıyım? İşi mi bırakayım? Evi nasıl geçindireceğim o zaman? Çocuk bakmaktan libidosu düşüyormuş bazılarının ben 6 da işte olup 3 te eve gelip her şeyi hazırlayıp çocuğumun ihtiyaçlarını görüp bol bol emek verip hiç oturmayan bir insanım. Götünüzden direkt yazmayın.. kardeş ne oldu denilmesine ihtiyacım var. Ama bu toplumda bunu soracak yok belli ki. Aldatmak istesem aldatırım zaten sadece sormak istedim insan insanlıktan çıkınca yanlış şeylere gözü kayar mı
Sorunuz da böyle şeylerden bahsetmemissin ki basliginiz bile aldatmak mi lütfen kendinizi kandırmayın insan insanlıktan çıkınca aldatmak mi diye sormaz ya da siz kendinizi yanlış anlatıyorsunuz " ev isi çocuk ev sorumluluklari beni çok yordu kendimi kadın gibi hissedemiyorum sanırım rutinden çok sıkıldım eski günlerimi özlüyorum o yüzden böyle biri var ilgi duyduğumu seziyorum eşimi çok seviyorum ama sanırım çok yoruldum eşimle nasıl konuşabilirimbana destek olması için ve ne gibi şeyler yapabilirim kendi ruh sağlığımı düzeltmek icin " böyle bir şey yazsaydinz bu cevapları almazdiniz

Bunda ne gibi bir sorun var ki Hergün yeni bir şey öğreniyorum ben. Ama cahil bir platformda olduğumu unutmuşum ahhahahaha cahil şov. Ne kadar malsınız ya? Linçlrmeye gerek var mı soruyorum zaten her şeyi bildiğimi iddia etsem sormam…. Her gün yeni şeyler öğrenmeyi kendiyle yetinmemeyi size de öneririm.
Ya özürlü ben kocası varken kaç yaş küçük çocuğa azan kadının mal cahil vs demesini sence ne kadar kaale alırım ? Normal olan sensen şükür hepimiz malız senin öğrenmekten bahsettiğin şey asgari düzeyde ahlak ve namus sahibi olmak şükür yavaştan öğreniyomuşsun onu da
evlenmeyi çocuk yapmayı bilen kadın da zahmet olmazsa başkasına başka bir şey hissedip kılıfını bulup vicdan mastürbasyonu yapmamayı da bilsin bunu da bu yaşta bizden öğrenme hshdhdh :) bi de laf soktuğunu falan sanıp eğlenmiş hdhdhhd:)

Ya özürlü ben kocası varken kaç yaş küçük çocuğa azan kadının mal cahil vs demesini sence ne kadar kaale alırım ? Normal olan sensen şükür hepimiz malız senin öğrenmekten bahsettiğin şey asgari düzeyde ahlak ve namus sahibi olmak şükür yavaştan öğreniyomuşsun onu da
evlenmeyi çocuk yapmayı bilen kadın da zahmet olmazsa başkasına başka bir şey hissedip kılıfını bulup vicdan mastürbasyonu yapmamayı da bilsin bunu da bu yaşta bizden öğrenme hshdhdh :) bi de laf soktuğunu falan sanıp eğlenmiş hdhdhhd:)
Ahlak kuralı ve normları yeni bir şey öğrenmek olarak anlatması da çok komik gerçekten. Doğru bir düşünce olsa , söylediklerine kendi inansa zaten böyle bir başlık açmaz Doğru tek. 31 yaşındayım diyor cocuguna engelli diyor hiç sevmem bu kelimeyi, bana göre özel gereksinimli.

Ahlak kuralı ve normları yeni bir şey öğrenmek olarak anlatması da çok komik gerçekten. Doğru bir düşünce olsa , söylediklerine kendi inansa zaten böyle bir başlık açmaz Doğru tek. 31 yaşındayım diyor cocuguna engelli diyor hiç sevmem bu kelimeyi, bana göre özel gereksinimli.
Onu da linç yiyince diyor yani doğru mu meçhul birazdan insan kınadığını yaşamadan ölmezler beddualar üyelik iptali kapanış klasik senaryo

Bunun nesine psikolojik çıkarım yapalım ki tutulacak hiçbir yanı yok. Dayak mı yiyorsun, kocan kötü biri mi, ayrı mı yaşıyorsunuz? Yok. Neymiş yorgunmuş. Kaldı ki bunlar olsa bile bu durumu haklı çıkarmaz. Boşan ne yapıyorsan yap. Çalışanların yüzde 99unun çektiği zahmeti siz de çekiyorsunuz. Tr'de kolay iş yok. O zaman herkesin kafası karışsın. Oh ne alâ memleket.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X