• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmak sayılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkes mükemmel ben o buyum
Eşin gitse kendinden yaşça küçük bir kızdan siz daha yeni evliyken ve küçük bebeğiniz varken hoşlansaydı ona da "herkes mükemmel değil sonuçta anlık histir" der miydin. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma.

Cevap vermiyorum artık kafanıza göre linçleyin. Gerçekten psikolojik bir yaklaşım beklemiştim.

Ay çocuk dediğin 31 yaşında kılıf falan aramıyorum sevişecek olsam sevişirim. Beklediğim şey bazen evet insan dışarıya a ne güzelmiş der ama geçer kardeşim lafı tamam anladım herkes mükemmel ben o buyum🤣

Ee tamam sen buysan amacın ne?

Burda neyin konusunu açtın?
Biz de, çocuğunu kocanı düşün aklın başında değil kendine gel ablam diyoruz.

Ay bir şey yapmadım evet vurmuştuk yerden yere. İnsanın kafası karışamaz mı yani onu soruyorum. Sokakta bir adam gördüm ne hoş dedim boşanmalı mıyım? Kimsenin elini tutmamışım sadece soruyorum hoş demek suç mı? Anlamak istiyorım
Evli bir insanın kafası karışamaz karışmamalı.Evli bir insan diger erkeklere kadınlara o gözle bakmamalı.

Selamlar,
3 yıllık evliyim 2 yıllık anneyim. Çok yorgunum,çalışıyorum evin çoğu yükünü çekiyorum ve gözüm dışarı kaymaya başladı. İş arkadaşım benden 6 yaş küçük eski öğrencim.. şimdi birlikte aynı pozisyondayız. 5 yıldır tanışıyoruz bir kez alıcı gözüyle dahi bakmamışımdır. Ama evdeki yorgunluk insan gibi hissedememem üstüste gelince bilmiyorum aşk değil ama bir çekim hissediyorum. Aramızda bir şey geçmedi. Kocam çok hoş bir bey kıyaslayınca kocam bu çocuktan daha güzel ama işte insanın aklı kayabiliyor. Çok yorgunum yalnız olmadığımı bilmek istiyorum yoksa bende mi sorun?
Evet sizde bence sayılır eşin gelip sana böyle bişi anlatsa aldatıldığını hissetmeyeceksen sıkıntı yok

Arkadaşlar ortada bir ilişki bir konuşma yok sadece ay ne hoş dedim içimden
Yok ay ne hoş demedin çekim hissettin yazdığın bu ay ne hoş diyip geçen bişi için konu açmazsın çekim ayrı bu ayrı eşşşşek kadar kaç yaşında kadınsın ikisinin bambaşka şey olduğunun da gayet farkındasın

Yok ay ne hoş demedin çekim hissettin yazdığın bu ay ne hoş diyip geçen bişi için konu açmazsın çekim ayrı bu ayrı eşşşşek kadar kaç yaşında kadınsın ikisinin bambaşka şey olduğunun da gayet farkındasın
Eşşek kadar kadınım içimden bu geçti diğer eşşek kadar kadınlara sormak istedim normal mi tamam değil dediler . Okay öğrenmiş oldum

Heh aynen bunu dicektim. Benden büyük/küçük,yolda/sosyal medyada görüp allah için yakışıklı çocukmuş der geçerim yani ama çekim hissettim,alıcı gözle baktım,suyuna ekmek bandım falan nee

Heh aynen bunu dicektim. Benden büyük/küçük,yolda/sosyal medyada görüp allah için yakışıklı çocukmuş der geçerim yani ama çekim hissettim,alıcı gözle baktım,suyuna ekmek bandım falan nee
Bi de kocayla kıyaslamış hahhshs :) biz kıçı kırık flört ettiğimiz çocuk varken bile dışarıdakiler erkek gibi gelmiyo bu dünyanın enayisi biziz herhalde

Selamlar,
3 yıllık evliyim 2 yıllık anneyim. Çok yorgunum,çalışıyorum evin çoğu yükünü çekiyorum ve gözüm dışarı kaymaya başladı. İş arkadaşım benden 6 yaş küçük eski öğrencim.. şimdi birlikte aynı pozisyondayız. 5 yıldır tanışıyoruz bir kez alıcı gözüyle dahi bakmamışımdır. Ama evdeki yorgunluk insan gibi hissedememem üstüste gelince bilmiyorum aşk değil ama bir çekim hissediyorum. Aramızda bir şey geçmedi. Kocam çok hoş bir bey kıyaslayınca kocam bu çocuktan daha güzel ama işte insanın aklı kayabiliyor. Çok yorgunum yalnız olmadığımı bilmek istiyorum yoksa bende mi sorun?
Tabi canım hepimiz öyleyiz. En ufak bi yorgunlukta boşlukta aklımız başka erkeklere kayıyor.
Dememizi isterdin demi? Yanlış düşüncelerdesin.
Aldatmak sadece aynı yatağa girmek değil.

Hahhaha iyi yaptın bak demek ki eşşşşek kadar da olsan hayatta yeni şeyler öğreniliyormuş
Bunda ne gibi bir sorun var ki Hergün yeni bir şey öğreniyorum ben. Ama cahil bir platformda olduğumu unutmuşum ahhahahaha cahil şov. Ne kadar malsınız ya? Linçlrmeye gerek var mı soruyorum zaten her şeyi bildiğimi iddia etsem sormam…. Her gün yeni şeyler öğrenmeyi kendiyle yetinmemeyi size de öneririm.

Selamlar,
Gözünün dışarı kayması değil de ilgiyi dışarıda aramak bu.
Beğenilme ve sevilme ihtiyacınızı gideremiyorsunuz.
Ama bu şeylerin cevabı dışarıda değil siz ve evdeki eşinizde.
Sevmiyorsanız, sevildiğinizi hissetmiyorsanız dışarıyı bırakıp eşinizle konuşun boşuna aklınızı karıştırmayın.

Bi de kocayla kıyaslamış hahhshs :) biz kıçı kırık flört ettiğimiz çocuk varken bile dışarıdakiler erkek gibi gelmiyo bu dünyanın enayisi biziz herhalde
Öff benim de flörtüm oldu ben de kimseyle kıyaslamadım ergenler cevap vermesin ya öf! Evet bu arada o aptal flörtüm varken kimseye bakmazken dünyanın enayisi bendim 6 yıl arkasından ağladım kimseye de bakmadım çünkü maldım. Engelli bir çocuğum var bugün kocamla ilgileniyorum evi geçindiriyorum çocuğumla ilgileniyorum. İşimi yapıyorum ve inan hiçbir şey geri kalmıyor. Benim dışımda hiçbir şey. Kaynanamlar geldi evi şöyle temizledim kaynanam kısırımı beğenmedi değil derdim. Çok ama çok yorgunum sen olsan ne yapardın sorusu bu? Kocam iş yükümü almalı mı nasıl sağlamalıyım? İşi mi bırakayım? Evi nasıl geçindireceğim o zaman? Çocuk bakmaktan libidosu düşüyormuş bazılarının ben 6 da işte olup 3 te eve gelip her şeyi hazırlayıp çocuğumun ihtiyaçlarını görüp bol bol emek verip hiç oturmayan bir insanım. Götünüzden direkt yazmayın.. kardeş ne oldu denilmesine ihtiyacım var. Ama bu toplumda bunu soracak yok belli ki. Aldatmak istesem aldatırım zaten sadece sormak istedim insan insanlıktan çıkınca yanlış şeylere gözü kayar mı

Selamlar,
Sorun sizde. İnsan dışarıda kadın olsun erkek olsun karşı cins veya aynı cinsten birine çok yakışıklı veya güzel olduğu için bakabilir, o an dikkatini çeker ve bu anlık bir şeydir. Bunu takıntı haline getirip burada konu açabilecek kadar hayatinizin içinde ise konu üzgünüm ama bu çok çok yanlış bir şey.

Sorun sizde. İnsan dışarıda kadın olsun erkek olsun karşı cins veya aynı cinsten birine çok yakışıklı veya güzel olduğu için bakabilir, o an dikkatini çeker ve bu anlık bir şeydir. Bunu takıntı haline getirip burada konu açabilecek kadar hayatinizin içinde ise konu üzgünüm ama bu çok çok yanlış bir şey.
Takıntı haline getirmedim soracak kimsem yok size sordum cevap için teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X