Öff benim de flörtüm oldu ben de kimseyle kıyaslamadım ergenler cevap vermesin ya öf! Evet bu arada o aptal flörtüm varken kimseye bakmazken dünyanın enayisi bendim 6 yıl arkasından ağladım kimseye de bakmadım çünkü maldım. Engelli bir çocuğum var bugün kocamla ilgileniyorum evi geçindiriyorum çocuğumla ilgileniyorum. İşimi yapıyorum ve inan hiçbir şey geri kalmıyor. Benim dışımda hiçbir şey. Kaynanamlar geldi evi şöyle temizledim kaynanam kısırımı beğenmedi değil derdim. Çok ama çok yorgunum sen olsan ne yapardın sorusu bu? Kocam iş yükümü almalı mı nasıl sağlamalıyım? İşi mi bırakayım? Evi nasıl geçindireceğim o zaman? Çocuk bakmaktan libidosu düşüyormuş bazılarının ben 6 da işte olup 3 te eve gelip her şeyi hazırlayıp çocuğumun ihtiyaçlarını görüp bol bol emek verip hiç oturmayan bir insanım. Götünüzden direkt yazmayın.. kardeş ne oldu denilmesine ihtiyacım var. Ama bu toplumda bunu soracak yok belli ki. Aldatmak istesem aldatırım zaten sadece sormak istedim insan insanlıktan çıkınca yanlış şeylere gözü kayar mı