Konu birden bire açılmadı. TVde sürekli çıkan kadın cinayeti haberlerinden bahsediyodum öyle açıldı konu.Neden birdenbire böyle bi konuya değindi ki birde hönk diye bide netligi belirsiz şeyi kafasından ölümle cezalandırdığına göre biraz şiddet sever birisi herhalde
Tabi canım yoksa neden takılayım bu kadar . ilahi sizzSende aldatmaya niyetlisin heralde korktuguna gore?
Sende aldatmaya niyetlisin heralde korktuguna gore?
Tabi canım yoksa neden takılayım bu kadar . ilahi sizz
Hiç bir mantıklı cevabı kabul etmiyor ..neler söyledim ona ama yok hala kendi dediği çok mantıklı . bi de kendi kırılmış bana allahım trip atıyo''ben aldatacak karakterde bi insan değilim ama sen başına böyle bi şey geldiğinde bi insanı öldürmeyi kendinde hak görecek kadar cahil bi insansın, bu cahilliğin ve hadsizliğin soğuttu beni.'' de.
Şiddete karşı değildir bu deyim sana şiddete karşı olsa ölüm gibi net acımasız bi cezayla kesmesdi cezani yaniKonu birden bire açılmadı. TVde sürekli çıkan kadın cinayeti haberlerinden bahsediyodum öyle açıldı konu.
Şiddete karşı olan biri ama bazı o tarz dizilere karşı sempatisi var
Şaka değil maalesef . keşke şaka olsaşaka anlamındadır belki benim sevgilimde der şakasına aldatmicagimi bilir siddetede karşıdır bir kere vurmadı bu zamana kadar
Hiç bir mantıklı cevabı kabul etmiyor ..neler söyledim ona ama yok hala kendi dediği çok mantıklı . bi de kendi kırılmış bana allahım trip atıyo
Sevgilisiniz söylediği cümleyi 6 yıllık kocam söylese bende sorgulardım bu durumu aldatacağımdn değil ama kimnle birlikteym görmek içinBencede. Neden takildin ki gereksiz olmicak bi cumleye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?