aldatmanın cezası

Narnia_h

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
81
42
3
33
Kızlar 5 yıllık bi erkek arkadaşım var .
Kendisnin bazı hareketleri ne kadar beni gıcık etsede aşkın gözü kör misali görmezden geldim.
Bi tanesi hariç
Geçen bi konu açıldı ve sen beni aldatırsan cezan ölüm olur dedi. Ben ilk önce şaka yapıyo sandım ama çok ciddiydi. Bunun üzerine baya bi tartıştık. Konu o gün kapando ama ben ona karşı farklı düşünür oldum.
5 yıl oldu. Evlilik diiünüyoduk ama böyle bişey söyleyebilen biriyle artık evlenmek bile bile kendini ateşe atmak olur herhalde.
Şimdi msj atıyo sürekli Soruyo neden soğuk davranıyosun diye. Bende anlattım işte böyle bişey düşündüğün için diye.
Savunması o kadae komikki. Sen beni aldatmicaksın neden bu kadar takılıuosun hu konuya diye.
Kızlar siz olsaydınız ne yapardınız ?

Tipik türk erkeği işte ama sen niye bu kadar takıldın aldatacak değilsin....gibi saçma bişey diyemem sebep o olmaz başka bişey olur uzak git...

Neden birdenbire böyle bi konuya değindi ki birde hönk diye bide netligi belirsiz şeyi kafasından ölümle cezalandırdığına göre biraz şiddet sever birisi herhalde

Valla benim gözümden düşer savunması kendi kendine ceza kesmesi de ayrı ayar eder beni

Neden birdenbire böyle bi konuya değindi ki birde hönk diye bide netligi belirsiz şeyi kafasından ölümle cezalandırdığına göre biraz şiddet sever birisi herhalde
Konu birden bire açılmadı. TVde sürekli çıkan kadın cinayeti haberlerinden bahsediyodum öyle açıldı konu.
Şiddete karşı olan biri ama bazı o tarz dizilere karşı sempatisi var

Sende aldatmaya niyetlisin heralde korktuguna gore?

ne alakası var ki? aldattığında öldürürüm diyen adam yarın ufak tefek tartışmalarda şiddet gösterebilir. konu sahibi aldatacağından değil, karşısındaki adamın psikopat karakterinden korkmuş.

''ben aldatacak karakterde bi insan değilim ama sen başına böyle bi şey geldiğinde bi insanı öldürmeyi kendinde hak görecek kadar cahil bi insansın, bu cahilliğin ve hadsizliğin soğuttu beni.'' de.
Hiç bir mantıklı cevabı kabul etmiyor ..neler söyledim ona ama yok hala kendi dediği çok mantıklı . bi de kendi kırılmış bana allahım trip atıyo

şaka anlamındadır belki benim sevgilimde der şakasına aldatmicagimi bilir siddetede karşıdır bir kere vurmadı bu zamana kadar

Konu birden bire açılmadı. TVde sürekli çıkan kadın cinayeti haberlerinden bahsediyodum öyle açıldı konu.
Şiddete karşı olan biri ama bazı o tarz dizilere karşı sempatisi var
Şiddete karşı değildir bu deyim sana şiddete karşı olsa ölüm gibi net acımasız bi cezayla kesmesdi cezani yani
Ben olsam çoktan yolumu ayırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…