25 yaşındayız o da bende.En iyi sen tanırsın tabiki...Eğer o potansiyele sahip birisi ise 5 yılda mutlaka açıklar vermiştir.
Daha detaylı düşünmen gerek ,belki daha önce duygu yoğunluğun çok fazla olduğu için anlayamamışsındır .Zaman geçtikçe sevgi ve saygıyla dönüşür ilişkiler , bu durumda da mantığımız biraz daha ağır basmaya başlar.
Kaç yaşındasın canım ?
Çok ama çok doğru karar vermelisin .Hayatının hatası olabilir .Can çıkar huy çıkmaz .Yetiştirilme ortamı bir çok konuda ip ucu verir.Ailesi çevresi hayata bakışı, görüşü herşey ve herşey sana daha iyi analiz edebilme hakkı verecektir...25 yaşındayız o da bende.
Evet zaman zaman oldu öyle maço ve saçma tavırları ama bi şekilde hallertik yada ben göz yumdum bazen.
İşte geçmiştwki bazı hareketleriyle birleştirince bu lafı korktum .
Burda dediğiniz gibi böyle düşünen biri ilerde şiddette uygular
Bilmiyorum ne amaçla dedi . ama benim hiç hoşuma gitmez sahiplenen erkek tavırları . çok da iyi bilir. Geçmişte çok kavga nedeni olmuştu nu sahiplenici tavırları yüzündenLaf olsun diye soylemistir. Kadinlar kendilerini sahiplenen erkegi sever dusuncesindeler. Aldattiysan aldattin ayrilirim cevabini, beni sevmiyor sekline dusunecek insanlar mevcut. Kendince sevgisini gostermis sacma sekilde.
Sende aldatmaya niyetlisin heralde korktuguna gore?
Eskiden çok saçma davranışları olöuştu ve yerli yersiz herşeye sinirlenirdi. Aşırı kıskanö biriydi. Sonradan düzdldi .Wallaha bak hareketlerine davranışlarına, aklına gelen bir fevri şiddet dolu hareketi var mı düşün? Hiç sana elini kaldırdı mı etrafta kimseye sürekli kavga etmek için sataşmışlığı var mıydı veya sinirlenince gözlerinden ateş çıkıyor mu... Bunlarvarsa dövebilir de ilerde seni de döver çocuğunu da döver dediğini de yapabilir bence. En sinirli olduğu anlarını hatırla bir değerlendir, sonuçta ayrılırsan da dediğini yapacak gibi bir adam olduğuna karar vermişsen ona da dikkat et tabi, ayrıldı diye de kadınlara neler yapan erkekler görüyoruz tvde gazetelerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?