aldatmanın cezası

Sende aldatmaya niyetlisin heralde korktuguna gore?

Bu ne densiz bi yorum ya.

O kocası şiddet gösterip de amaaa eskiden hic böyle biri değildi diyen, benim kocişim yapmaz deyip de aldatılan sonra da kocişimi baştan çıkardılar diye ağlanan,erkeğe hak kadına haram gören kadın tipi yorumu tam.

Dedi diye öldürecek değil ya adam daha önce şiddeti olduysa yapabilecek biri olabilir ama belli olmaz naif sakin insanlarda böyle şeylerden konuşmaz ama bi anlık sinirle cinnetle yapabiliyor size karşı guvenin de belki bisiler vardır bu yüzden gözdağı vermek istedi belki ne düşünerek söylediğini bilemeyiz

Benim bir arkadasimin böyle bir nisanlisi vardi çocuk çok takintili kiz arkadaslari ile bile konusmasina izin vermiyordu. Burada asil sorun olmasi gereken şey sizi aldatmış olması şöyle düşünün bir kere yapan yine yapar bunu. Hayat çok kısa mutsuz olmak için siz yinede sakince düşünün artıları eksilerini bir kenara yazın hangisi ağır basıyorsa ona göre davranın korkmayın bence bir halt yapamaz.

Maço herhalde.
Siz de maçosever birisiniz sanırım? Böyle fanteziler hep zararınıza işte.
Yoksa bi kromagnona neden tahammül etsin insan değil mi?

Şiddet olmadı bana karşı ama biri kızdırsa kavgadan dövüşten geri duracak biri değil maalesef.
Ama işte böyle düşünmesi beni aşırı rahatsız etti

Benimkide aşırı kıskanç ne büyük kavgalar olaylar oldu şiddet görmedim bende bir kere duydum ondan ama söyledi diye yapacak değil

Sen aldatmasan bile kuruntuya kapılıp senin onu aldattığını düşünürse ne olacak? Patolojik kıskançlık dediğimiz şey bu oluyor. Ayrılır ve bana ulaşamamasını sağlarım. Ya da kendimden bir şekilde soğuturum ayrıldığında bile sana saplantılı olabilir çünkü. Bunlar aşk değil arkadaşım, sağlıksız, saplantılı, patolojik bir kıskançlık.

Maço herhalde.
Siz de maçosever bir insansınız sanırım? Böyle fanteziler hep zararınıza işte.
Yoksa bi kromagnona neden tahammül etsin insan değil mi?
Hiç maço sevmem ve aşırı derecede sınır olurum öyle insanlara. Hayatım boyunca da hep dalga geömişimdir ne bulur laf böyleleirnde diye ama benimkindede mmaalesef var biraz maçoluk

So
Şiddet olmadı bana karşı ama biri kızdırsa kavgadan dövüşten geri duracak biri değil maalesef.
Ama işte böyle düşünmesi beni aşırı rahatsız etti
Size karşı şiddeti olmadiysa korkmayın bence o kendi çapında gözdağı vermek istemiş bence yapacağından degl dediğim gibi ne insanlar var hayatta yapmaz dersin ailesini öldürür ama katil tipli dersin karıncayı incitmez yani bu isler belli olmaz ne yazıkki

Ayrıldı diye öldüren de var hiç ilişkiye başlamadan onunla birlikte değil diye de öldüren var ne yazıkki . ..

Ben adam iyi yapmis hakli dedimmi ey densiz.?
Kendimce bi yorum yaptim korktugu icin kizdim konu sahibine.

Sende aldatmaya niyetlisin heralde korktuguna gore?
Kusura bakmayın ama sizin gibi lafı doğru düzgün anlamayan ve kadın düşmanı olan kadınların yetiştirdiği erkekler işte bu lafları söyleyebiliyor.

Yahu velev ki aldatmaya meyilli arkadaş öldürülmek mi hakkı. Madem siz konu sahibinin cümlesini bu şekilde yorumladınız Ben sizin cümlenizden kadın cinayetlerini desteklediğiniz kanısına varıyorum. Bu zihniyetle hayatta başarılar

Ama ısrarla bu düşünceyi savunuyo bana . ciddi cdii oturup kavga ettik bundan sebep

Sizin gibi kadınlar olduğu sürece bu adamlar daha cok cinayet isler. Ne saçma birşey, bunu diyen adam yanlış anlayıp ta cinayet te işleyebilir . Bu zihniyette devam edin.

Ne sacmaliyosunuz arkadaslar kafayimi yediniz cinlendinizmi?
Ben sanki adama hak vermis gibi konusmayin sacma sapan. Sizin gibi kadinlar dedigini bana degil baskalarina diceksin biraz benim onceki konularda yorumlarima baksaydiniz anlardiniz.

Aklima geldi o konu hatta banlandiydi konu sahibi biz ona farkli yorum yapinca bize sizin gibi kadinlar dayak yemeye mahkumdur diyince.

Seninkinde biraz psikopatlık var sanırım.

Bak sana bi hikaye anlatayım. Annemle babamın ilk kavgası, daha nişanlılar o zaman, yıl 1975 :) babam anneme "beni aldatırsan seni döverim" diyor. Annem de vay efendim sen kimsin de beni dövüyorsun falan filan epey büyüyor olay. Sonra bir şekilde tatlıya bağlanmış ki ben bu yorumu yazabiliyorum ama epey uzun sürmüş bu kavga.

"Cezası ölüm olur" çok ağır, biraz da rahatsız edici.

Ben adam iyi yapmis hakli dedimmi ey densiz.?
Kendimce bi yorum yaptim korktugu icin kizdim konu sahibine.

Yaptığınız kendinizce yorum kızgınlıkla yapılan bi yoruma benzemiyor diye tepki aldınız zaten benzemiyor da hala aynı fikirdeyim.Diger yorumlara bakın falan demişsiniz de böyle bi lüksünüz yok her yoruma cevap verirken diğer yorumlara bakacak değiliz neticede

O zihniyeteki adama ne demek oldurcem diye kavga ettiginizde haa bu beni aldatiyor veya aldatacak bu kadar taktiğina göre diye düşünür üstüne gitmeyin ayrılın isterseniz veya sakince konuşun yani ne diyebilirim

Petra bana en son soylenecek soz o sizin gibi kadinlar dediginiz cumle yaaa.
Hayir cidden sanki adama hak verdim sanki iyi demis dedim gibi algi yaratmayin.
Istersen bakarsin onceki yorumlarima yada bakma cokta onemli degil.
Ben kendimi biliyorum.

Neyse beni bilen bilir geriside ne bilirse bilsin.
Ben oyle adam sifatiyla kadina siddet uygulayan yada meyilli olana adam bile demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…