- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Sende aldatmaya niyetlisin heralde korktuguna gore?
Hayır hiç öyle birşey olmadı. Ama ilk zamanlarda aşırı kıskançlığı vardı .5 senedir berabersiniz daha önce şiddeti oldumu size ? bir öldürürüm demesinemi ayrilcaksiniz
Şiddet olmadı bana karşı ama biri kızdırsa kavgadan dövüşten geri duracak biri değil maalesef.Dedi diye öldürecek değil ya adam daha önce şiddeti olduysa yapabilecek biri olabilir ama belli olmaz naif sakin insanlarda böyle şeylerden konuşmaz ama bi anlık sinirle cinnetle yapabiliyor size karşı guvenin de belki bisiler vardır bu yüzden gözdağı vermek istedi belki ne düşünerek söylediğini bilemeyiz
Hiç maço sevmem ve aşırı derecede sınır olurum öyle insanlara. Hayatım boyunca da hep dalga geömişimdir ne bulur laf böyleleirnde diye ama benimkindede mmaalesef var biraz maçolukMaço herhalde.
Siz de maçosever bir insansınız sanırım? Böyle fanteziler hep zararınıza işte.
Yoksa bi kromagnona neden tahammül etsin insan değil mi?
Size karşı şiddeti olmadiysa korkmayın bence o kendi çapında gözdağı vermek istemiş bence yapacağından degl dediğim gibi ne insanlar var hayatta yapmaz dersin ailesini öldürür ama katil tipli dersin karıncayı incitmez yani bu isler belli olmaz ne yazıkkiŞiddet olmadı bana karşı ama biri kızdırsa kavgadan dövüşten geri duracak biri değil maalesef.
Ama işte böyle düşünmesi beni aşırı rahatsız etti
Bu ne densiz bi yorum ya.
O kocası şiddet gösterip de amaaa eskiden hic böyle biri değildi diyen, benim kocişim yapmaz deyip de aldatılan sonra da kocişimi baştan çıkardılar diye ağlanan,erkeğe hak kadına haram gören kadın tipi yorumu tam.
Sizin gibi kadınlar olduğu sürece bu adamlar daha cok cinayet isler. Ne saçma birşey, bunu diyen adam yanlış anlayıp ta cinayet te işleyebilir . Bu zihniyette devam edin.Sende aldatmaya niyetlisin heralde korktuguna gore?
Kusura bakmayın ama sizin gibi lafı doğru düzgün anlamayan ve kadın düşmanı olan kadınların yetiştirdiği erkekler işte bu lafları söyleyebiliyor.Sende aldatmaya niyetlisin heralde korktuguna gore?
Ama ısrarla bu düşünceyi savunuyo bana . ciddi cdii oturup kavga ettik bundan sebepSo
Size karşı şiddeti olmadiysa korkmayın bence o kendi çapında gözdağı vermek istemiş bence yapacağından degl dediğim gibi ne insanlar var hayatta yapmaz dersin ailesini öldürür ama katil tipli dersin karıncayı incitmez yani bu isler belli olmaz ne yazıkki
Sizin gibi kadınlar olduğu sürece bu adamlar daha cok cinayet isler. Ne saçma birşey, bunu diyen adam yanlış anlayıp ta cinayet te işleyebilir . Bu zihniyette devam edin.
Ben adam iyi yapmis hakli dedimmi ey densiz.?
Kendimce bi yorum yaptim korktugu icin kizdim konu sahibine.
Yaptığınız kendinizce yorum kızgınlıkla yapılan bi yoruma benzemiyor diye tepki aldınız zaten benzemiyor da hala aynı fikirdeyim.Diger yorumlara bakın falan demişsiniz de böyle bi lüksünüz yok her yoruma cevap verirken diğer yorumlara bakacak değiliz neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?