aldatmanın cezası

yarın biri sana iftira atsa, arkandan dedikodu yapsa, yanlışlıkla seni bir erkek arasa yanlış numara olsa, biri sana uzun baksa sevgilin yanlış anlasa ne mok yiyecen orda gebertecek seni??? bırakın bu kekoları ya, canınıza mı susadınız.....

Canım benim öyle diyosan öyledir de dediğin cümle bizim anladığımıza çıkar işte ondan tepki aldın.Özür dilerim kendime adıma

kac kurtar kendini

Yok canım benim... hepimiz duymuş ve mutlaka demişizdir. Eski eşler senden ayrılırsam yaşayamam , ölürüm, nefes alamam vs. gibi.
Bu da Türk erkeğinin kendince sevgi gösterisi.

Her söylenilen yapılsaydı oooo insan kalmazdı sanırım...

İlişkinizi en iyi siz bilirsiniz ,uzaktan anlatılanlar ile yapar yada yapmaz demek çok zor .

Ancak tabiri caizse" havlayan köpek ıssırmaz " gibi bir şey olduğunu düşündüm...

Çok tehlikeli geldi.. Sırf sinirinden laf olsun diye söyleseydi anlardınız sanırım.
5 yıl uzunmuş ama ayrılmak mantıklı gibi.

O zihniyeteki adama ne demek oldurcem diye kavga ettiginizde haa bu beni aldatiyor veya aldatacak bu kadar taktiğina göre diye düşünür üstüne gitmeyin ayrılın isterseniz veya sakince konuşun yani ne diyebilirim
5 yıl geçirdik birlikte..ayrılmak çok zor gelecek ama eğer ki söylediği şeye pişman olup samimi ni şekilde düşüncesinin manyakça olduğunu kabul etmezse ayrılmak en iyisi sanırım.

Bu kekodan kurtul. Yorum yapmaya gerek bile yok. Seni de döver, çocuğunu da...

Kendinden eminsen korkmani gerektiricek bisey yok oyle bisey yapicani sanmiyrm gozunu korkutmak icin soylemistir

Yok canım benim... hepimiz duymuş ve mutlaka demişizdir. Eski eşler senden ayrılırsam yaşayamam , ölürüm, nefes alamam vs. gibi.
Bu da
Şakasına bende söylerim bacaklarını kırarım senin vs. Ama bu şakasınaa söylenmiş bi laf değil.
Bide bazı zamanlar aşırı derecede agresifliği oluyo bakışları falan tuhaflaşıyo. Bunlar birleşince de korkuyorum ondan haliyle.

Canım benim öyle diyosan öyledir de dediğin cümle bizim anladığımıza çıkar işte ondan tepki aldın.Özür dilerim kendime adıma

Yok yani demedigim seyi sanki demis gibi lanse edildi. Tamam yanlis anlasildiysada ben ozur dilerim herkesten arkadaslar.
Petra beni anladi sanirim insallah digerleride anlar.

Bravo! Buram buram ülkemiz zihniyeti kokan bir yorum.

Bisey koktugu yok cnm ya nerden anlamak istiyorsaniz oyle anliyorsunuz vallahi.
Ben sanki adam hakli dedim yada oldursun dedim haydaa. Yanlis anlasildik kusura bakmayin.
Ben yoksa cidden siddetle alakali kesin tavrim ve cizgilerim vardir. Hergun haberlerde delleniyorum boyle olaylari gorunce Allah askina yapmayin.

Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm
Ben senin için yaşamayı göze almışım... Falan diyeydin sende. Ay kurtlar vadisinden fırlamış adam.
Ya benimsin ya da kara toprağın.

En iyi sen tanırsın tabiki...Eğer o potansiyele sahip birisi ise 5 yılda mutlaka açıklar vermiştir.

Daha detaylı düşünmen gerek ,belki daha önce duygu yoğunluğun çok fazla olduğu için anlayamamışsındır .Zaman geçtikçe sevgi ve saygıyla dönüşür ilişkiler , bu durumda da mantığımız biraz daha ağır basmaya başlar.

Kaç yaşındasın canım ?

Herhangi bir sebepten dolayı cinayet isleyebilmek senin tarzın herhalde desteklediğine göre?

Neyi desteklemisim soylermisin?
Farkli yonlere cekmeseniz olmaz. Ne yazmisim bak tekrar oku.
Adam iyi yapmis bunun hakki oldurmek mi demisim? Farkli bisey demek istedim ama herkes yanlis anladi. Yani konu sahibine 'ne korkuyorsun korkma boyle atip tutan adam sifatiyla dolasan biriyle' demek istedim. Dolayli yoldan dedik oda baya dolaylandi.

Allahın arabesk kokulu kekosu. Psikopat ruhlu. Yol yakınken vazgeç... Yarın öbür gün yanlış anlaşılma bile olsa sağı solu belli olmaz böylesinin

aldatmada öldürmeyi düsünnen adamın
dayak atmayada mayası vardır her türlü siddet düsünür bence salla gitsin öfke kontrolu yok kesin bekarken cözümü var sutla gitsin

ay görüşme. Cezan ölüm olur ne demek ya? Aldatmazsın belki ama ya öyle düşünürse? Ya yanlış anlarsa? Şiddete meyilli sakın pişman olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…