- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
Petra bana en son soylenecek soz o sizin gibi kadinlar dediginiz cumle yaaa.
Hayir cidden sanki adama hak verdim sanki iyi demis dedim gibi algi yaratmayin.
Istersen bakarsin onceki yorumlarima yada bakma cokta onemli degil.
Ben kendimi biliyorum.
Neyse beni bilen bilir geriside ne bilirse bilsin.
Ben oyle adam sifatiyla kadina siddet uygulayan yada meyilli olana adam bile demem.
kac kurtar kendiniKızlar 5 yıllık bi erkek arkadaşım var .
Kendisnin bazı hareketleri ne kadar beni gıcık etsede aşkın gözü kör misali görmezden geldim.
Bi tanesi hariç
Geçen bi konu açıldı ve sen beni aldatırsan cezan ölüm olur dedi. Ben ilk önce şaka yapıyo sandım ama çok ciddiydi. Bunun üzerine baya bi tartıştık. Konu o gün kapando ama ben ona karşı farklı düşünür oldum.
5 yıl oldu. Evlilik diiünüyoduk ama böyle bişey söyleyebilen biriyle artık evlenmek bile bile kendini ateşe atmak olur herhalde.
Şimdi msj atıyo sürekli Soruyo neden soğuk davranıyosun diye. Bende anlattım işte böyle bişey düşündüğün için diye.
Savunması o kadae komikki. Sen beni aldatmicaksın neden bu kadar takılıuosun hu konuya diye.
Kızlar siz olsaydınız ne yapardınız ?
Bravo! Buram buram ülkemiz zihniyeti kokan bir yorum.Sende aldatmaya niyetlisin heralde korktuguna gore?
5 yıl geçirdik birlikte..ayrılmak çok zor gelecek ama eğer ki söylediği şeye pişman olup samimi ni şekilde düşüncesinin manyakça olduğunu kabul etmezse ayrılmak en iyisi sanırım.O zihniyeteki adama ne demek oldurcem diye kavga ettiginizde haa bu beni aldatiyor veya aldatacak bu kadar taktiğina göre diye düşünür üstüne gitmeyin ayrılın isterseniz veya sakince konuşun yani ne diyebilirim
Herhangi bir sebepten dolayı cinayet isleyebilmek senin tarzın herhalde desteklediğine göre?Sende aldatmaya niyetlisin heralde korktuguna gore?
Yok canım benim... hepimiz duymuş ve mutlaka demişizdir. Eski eşler senden ayrılırsam yaşayamam , ölürüm, nefes alamam vs. gibi.
Bu da
Şakasına bende söylerim bacaklarını kırarım senin vs. Ama bu şakasınaa söylenmiş bi laf değil.Yok canım benim... hepimiz duymuş ve mutlaka demişizdir. Eski eşler senden ayrılırsam yaşayamam , ölürüm, nefes alamam vs. gibi.
Bu da Türk erkeğinin kendince sevgi gösterisi.
Her söylenilen yapılsaydı oooo insan kalmazdı sanırım...
İlişkinizi en iyi siz bilirsiniz ,uzaktan anlatılanlar ile yapar yada yapmaz demek çok zor .
Ancak tabiri caizse" havlayan köpek ıssırmaz " gibi bir şey olduğunu düşündüm...
Kendimle ilgili kaygım olduğundan değil . sadece öyle düşünüyo olması rahatsız ediyo beniKendinden eminsen korkmani gerektiricek bisey yok oyle bisey yapicani sanmiyrm gozunu korkutmak icin soylemistir
Canım benim öyle diyosan öyledir de dediğin cümle bizim anladığımıza çıkar işte ondan tepki aldın.Özür dilerim kendime adıma
Bravo! Buram buram ülkemiz zihniyeti kokan bir yorum.
En iyi sen tanırsın tabiki...Eğer o potansiyele sahip birisi ise 5 yılda mutlaka açıklar vermiştir.Şakasına bende söylerim bacaklarını kırarım senin vs. Ama bu şakasınaa söylenmiş bi laf değil.
Bide bazı zamanlar aşırı derecede agresifliği oluyo bakışları falan tuhaflaşıyo. Bunlar birleşince de korkuyorum ondan haliyle.
Herhangi bir sebepten dolayı cinayet isleyebilmek senin tarzın herhalde desteklediğine göre?
aldatmada öldürmeyi düsünnen adamınKızlar 5 yıllık bi erkek arkadaşım var .
Kendisnin bazı hareketleri ne kadar beni gıcık etsede aşkın gözü kör misali görmezden geldim.
Bi tanesi hariç
Geçen bi konu açıldı ve sen beni aldatırsan cezan ölüm olur dedi. Ben ilk önce şaka yapıyo sandım ama çok ciddiydi. Bunun üzerine baya bi tartıştık. Konu o gün kapando ama ben ona karşı farklı düşünür oldum.
5 yıl oldu. Evlilik diiünüyoduk ama böyle bişey söyleyebilen biriyle artık evlenmek bile bile kendini ateşe atmak olur herhalde.
Şimdi msj atıyo sürekli Soruyo neden soğuk davranıyosun diye. Bende anlattım işte böyle bişey düşündüğün için diye.
Savunması o kadae komikki. Sen beni aldatmicaksın neden bu kadar takılıuosun hu konuya diye.
Kızlar siz olsaydınız ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?