Aldatması mı, ölmesi mi?

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Bazen aklıma bu soru geliyor.. hayatınızdaki erkeğin sizi aldatıp ayrılıp sağ olmasını mı isterdiniz..Size son derece sadıkken ölmesini mi?

Hangi acı daha hafif gelir insana...soruyorum bayanlar..:uhm:

Son düzenleme:
aldattıktan sonra ölse olmaz mı :a015:
ikiside acı ama sonuçta ölüm her türlü acı. aldatsın varsın sağ olsun tabıkı daha hafif gelir

aldatınca ben ölürüm kahrımdan.ölünce hem o yok olmuş olur hem de ben çok acı çekerim.sanırım birincisi daha zararsız.o hayatına devam eder ben yıkılırım.yani birinin ölmesini isteyecek kadar kalbim kötü değil.aldatmış bile olsa.

aldatınca zaten benim için ölmüş olacağından, iki acıyı da aynı anda yaşamış olurum :gitme: allah korusun "tahtaya vuran üye smileyi" senağlama

e aynı şey.. aldatırsa ben öldürürüm zaten :ecrin_bebek:

aldatmasını tercih ederim aldatmasının acısı bir sure sonra nefrete donuecek ve sevgim biticek ama olmesi o zaman asla unutamam iste o daha kotu bence

aslında çok uçlarda olan bi karşılaştırma bu ve düşündürücü CADIARZU

ben aldatılmayı tercih ederim, çeker giderim en fazla 1 ay acı çekerim hatta belki çekmem bile..:umursamaz:

ama ölüm... çok acı bişe, kaldıramam ben bunun ağırlığını, Allah kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın:Saruboceq:

Aldatılmak sevdiğim insanın bana yaşatacağı en ağır en kabul edilemez şey dahi olsa, hiçbişe onun canından daha kıymetli değildir, aldatsın ama sonrasında da karşıma çıkmasın uğurlar olsun

aldatmasıyla gururum kırılır, üzülürüm.
ama ölmesiyle ruhum parçalanır, dayanamam..

Allahım çok tüyler ürpertici bir soru..

sevdiğim tek yaşasın da varsın beni aldatmış olsun.. zaten beni aldatsa ondan ayrılırım,artık onu sevemem gelecekte ama bana yaşattığı her bir mutluluk adına saygı duyarım. onu silmek, güzel bir geçmişi de silmek demektir. gelecekte onu sevemesem de geçmişte duyduğum aşkı,sevgiyi yok etmem imkansız olur

onun acısını görmektense ben öleyim daha iyi..
dünyada hiçbirşey onun acısından daha çok koyamaz bana..

valla aldatınca ben hiçte ölmem. Dünyanın sonu değilki sallarım tekmeyi ilk bulduğu şevkatli kollara kadar yolu var. alsanaalsanasmile

Ama sanırım hiçbir çocuklu bayan bu soruya ölsün diye cevap vermez. Ben kocamsız yapabilirim ama kızım babasız kalmasın....

aldatınca ölsün. mutlu mesut yaşarken ölürse dayanamam bende ölürüm. aldatırsa zaten intihar etmesini rica ederim. yada ben onu öldürürm.... sonu mezarlık her iki yoldan da.

Evet bende bunu söyleyecektimki arkadaşın yazdığını okudum..
Aldatsın tabiki de..
Aldattığında babasız kalmayacak...
Allahım korusun yokluğunu göstermesin..

Aynen bende arzuya katiliyorum.

Aldatsin. basarim tekmeyi....olur biter....ama yinede cocuklarimin babasi bir sekilde hayatlarinda olur....

ölüm kimse için istemeyeceğim bir şey.
düşmanımın bile ölmesini istemem..
haa,katillerin dışında. o ayrı işte
(şu 16 lık kızı öldürenlerin yada bebe katillerininin ölmesini isteme dışında..)

Aldatsın ama ölmesin sonuçta sorumlu olduğumuz bir kızımız var onu babasız bırakmak olmaz....

nerden aklınıza geliyor böyle sorular yaa... ben ne soruyu ne de cevabı düşünmeyeceğim...

allah herkesin sevdiğini hep yanında tutsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…