Aldatması mı, ölmesi mi?

:1shok:
çok kötü olmuş ya
Allah kimseye ne ölüm acısı yaşatsın,ne de aldatılma acısı
Çok yeni aldatılan biri olarak ölmesini istemem
Ama gırtlağına sarılıp gözünün içine baka baka boğasım var:umursamaz:

Aldatılmanın acısının ölüm acısıyla aynı kefeye konmasını bile anlayamıyorum.

Değil ki aldattığı için bir insanın ölümünü dileyebilmek.... ölüm dilemek....

Bugün burada okuduklarımdan şaşkınım gerçekten.... sözlerin bittiği nokta bu olsa gerek.

Ben isterim.
Çok mu garip?
İlk defa mı duyuyorsun aldatıcağına beni ölsün diyen birini?
Nasıl bir vicdan gerektirdiğinide anlamana hiç gerek yok bence.
Zaten böyle düşündüğün içinde bizim gibi düşünenleri anlayamazsın..
Aldatılmanın acısını bilmiyorum allah yaşatmasın, ama aldatılan kişilerden o acının nasıl bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum hayatları boyunca güvenleri eksik kapleri yaralı hep acaba ile hayatlarını sürdürüyorlar.Sen aldatılmayı seçiyorsan yinede o da senin sorunun derim..
Ölümde zaten er yada geç olucak bir şey. İnsanlar dünya da asırlarca yaşamıyor. Her canlı ölücek... Herkes sevdikleri kişileri kaybetmiştir muhakkak.. Ama kimsede o acıyla ölmemiştir... Ölenle ölünmüyor burda bi gerçek. O acı bir süre sonra diniyor.
Ne kadar toz pembe düşünenler varmış ilginç.:1closedeyes:

asla ölmesini istemem herkes yoluna der boşarım ama yinede varlığının sürdürmesini dilerim yani asla ölmesini istemem aldatmışsa zaten benim için öldü demektir ama benim için kendi yaşasın canım

Yorumları merak ettim hepsini okudum da herkes aldatsın ama ölmesin demiş...
Ne kadar ilginç ...
Gerçekten çok garip geldi aldatılmayı kabullenen kadın ne kadar çok...
Aldatsın ,başka kadının kollarında yatağında olsun sana bi güzel boynuz taksın. Siz sonra aman aldatsın ama ölmesin yazık deyin.
Valla çok ilginç.
Ya sizler meleksiniz çok iyisiniz yada ben bi şeytanım çok kötüyüm

ölmesin de aldatmasın da.cevabım bu

Beni aldatmayan yılan bin yaşasın.
Bir sevmek bin defa ölmek demekse,bin çarpı bin kez yaşasın.
Hatta her hapşurduğunda denen çok yaşaları da eklersek..
Çıkamadım işin içinden,en iyisi aldatsın da dünyaya kazık kakmasın

Aldatılmanın acısını da yaşadım arkadaşım...
Ölümün acısını da...
İnan bana karşılaştırmak dahi istemezsin...

Kusura bakma, birine ölümü dilemeyi algılayamıyor benim toz pembe beynim.
Sen buna öyle diyorsun ya saygı duyarım... öyle olsun...

Dilerim yaşayarak öğrenmek zorunda kalmazsın aradaki farkı...

Ben de super bir sekilde (!) aldatilmis,alsanaalsanasmilegururu yerlerde surunmus biri olarak kimse kimseyi aldatmasin,Şeniz kimse de olmesin derim...

..çıkamadım işin içinden. en iysi ben öliyim yaaa her ikisinin de acısını yaşamak istemem bilmiyorumkismile

neyse gerek yok..

Son düzenleme:
severek ayrılmak çok zor..bu aldatılmakla olursa,evet gün gelir unutulur..aldatan aldanırmış sonuçta....ya çok sevipte Yaradanım alırsa??Allah korusun( işte o zaman ne hissederim düşünmek bile istemiyorum..bazen düşünüyorum bende böle şeylerde,Rabbim diyorum birlikte alsın canımızı...severek ayrılmak çok ama çok zor...yaşayana sabır versin:gitme:

Çok karışık bir soru ve biraz saçma ama cevabım;
Bana sadık olarak ölmesindense aldatıp yaşamasını tercih ederim...
Aldatılmanın acısını bende çok iyi biliyorum evliliğimde değil belki ama öncesinden tatmışlığım var...
Ayrıca aldatılmak çok kapsamlı bir olgu, çoğumuz arkadaşlarımızdan dostlarımızdan yakınlarımızdan yeriz bu darbeyi...

Ama ölseydi de bunu yapmasaydı demem diyemem vicdanım kaldırmaz böyle bir şeyi...
Zaten kazık yiye yiye öğreniyoruz hayatı o ihanetler bizi yıkıyor gibi yapsa da aslında daha da güçlendiriyor...

Son düzenleme:
aldatmasını tercih ederim
en azından değmezmiş diyip unutabilirim
ama allah korusun başına bişey gelse ilerde nası mutlu olurduk diye diye kafayı yiyebilirim
bi daha kimseye bakamam heralde
allah korusun ya

siz ailenizde çok sevdiğiniz kaç kişinin ölümünü gördüğünüz kabullendiniz her canlı nasılsa ölecek diye omuz silker bir tavırdasınız bende bunu anlamadım. Sinekmi bu insanlar ?
Neden derler mesela insanların kıymetini sağlığında bilin. Ama maalesef bilinmez .. o en çok sevdiğin kişi gün gelir ölür içinde hiç kapanmayan dolduralamayan bir boşluk bir karanlık cukur olur. Hayata devam edersin gülersin eğlenirsin ama bir yanın hep eksiktir.

Evli insanlar kendinden önce çocukları için eşlerinin ölmesini istemezler. Bekarken sevgiliye tekme sallaması kolay olabilir ama çocuk sahibi olduktan sonra hayata bakışınız çok değişiyor.

Bırak aldatılmayı kabul etmek bugun hapishanelerde uyuşturucu sattığı cinayet işlediği için yatan insanların aileleri bile onları terkedemiyor herşeye rağmen kocamdır babamdır diyorlar. Bence aldatmaktan cok daha kötüdür bu işlenen suçlar ama hayatın kime ne getireceği hiç belli olmuyor onun için kimseyi yargılamamda küçükde görmem...

Kimse sizin tabirinizle boynuza meraklı değildir. Çoğu kişi sorunun saçma olduğunu göre göre kibarlık olsun diye cevaplamış zaten hayatta sadece bu 2 secenek yokki ..

sadıkken ölmesi daha kötü ya.ondan sonra hayatıma yeni birini kabul edemezdim herhalde. :çok üzgünüm:

ama aldatıyorsa, .gitsin sarımsağı nerde yediyse ağzını orda kokutsun, benim için zaten artık bitmiştir. alsanaalsanasmile

yinede Allah iki durumdanda korusun. sağlıklı, huzurlu, mutlu mutlu yaşayalım inş.
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…