- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.139
- 53
- Konu Sahibi papatyademeti1
Var..kocam da kocam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yakalamamişsınızdır insanlar da caktirmiyordurBenim çevremde evliyken hiç aldatan erkek yok. Hiç denk gelmedim, tanık olmadım. Bir sürü de evli kuzenim var, ablam abim evli.
Var mı sizce?
Ben inanmiyorum artık, en sadığı bile instagramda hikayelere yaziyor baska kızların. Gercekten bu devirde boyle erkek var mı
Valla çalıştığım şirkette eşine sevgilisine sadık erkek kadın göremedim.Var mı sizce?
Ben inanmiyorum artık, en sadığı bile instagramda hikayelere yaziyor baska kızların. Gercekten bu devirde boyle erkek var mı
Ne çıktığım insanları ne de kocamı aldatırken yakalamadım. Şüpheli davranışları da olmadı. Herkes aldatır diyemeyiz ama herkes aldatabilir. Hayat bunu düşünerek yaşanmayacak kadar kısa
varVar mı sizce?
Hadi yaErkek üye konu sahibi zaten![]()
Sen nasıl anladınKızlarrrr konu sahibi erkek erkekkk aloooo açıklama yapmayın boşa
Sen nasıl anladın