- Konu Sahibi papatyademeti1
Var mı sizce?
Ben inanmiyorum artık, en sadığı bile instagramda hikayelere yaziyor baska kızların. Gercekten bu devirde boyle erkek var mı
Yesss varr. Azda olsaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var mı sizce?
Ben inanmiyorum artık, en sadığı bile instagramda hikayelere yaziyor baska kızların. Gercekten bu devirde boyle erkek var mı
Ben kendimce bu duruma soyle bir cozum buldum: 20li yaslarimi ve 30larin baslarini hizli yasayip tukettikten sonra, evcimen olmaya durulmaya karar verdim. Yasitlarim olan erkekler hala skor pesinde oldugundan, gormus gecirmis ve en az 5-6 hatta mumkunse 10 yas buyuk birisi olur ancak dedim. Teori tuttu, pratik de de sukur dusundugum gibiVar mı sizce?
katılıyorum erkekler biraz doymadan durulmuyorBen kendimce bu duruma soyle bir cozum buldum: 20li yaslarimi ve 30larin baslarini hizli yasayip tukettikten sonra, evcimen olmaya durulmaya karar verdim. Yasitlarim olan erkekler hala skor pesinde oldugundan, gormus gecirmis ve en az 5-6 hatta mumkunse 10 yas buyuk birisi olur ancak dedim. Teori tuttu, pratik de de sukur dusundugum gibi
Kisaca, soruna cevap: zamana bagli bir denklem cozumu olarak evet var.
Aldatan erkek varsa aldatan kadinda vardır ağaçla aldatmiyorya onlarda... erkeği kadını yok demek istediğim. Aldatanida var aldatmayani da her iki cinsinde bu cinsiyet genellemesi neden yaniVar mı sizce?
ben hiç aldatmayan aklı kaymayan erkek görmedim,eskiden olsa erkekler suçlu sadece derdim ama erkek arkadaşıma yanımda asılan mağaza görevlisi kızı gördükten sonra iki tarafta masum değil derim,cinsiyetçi bir yaklaşım yanlış olur,gerçekten ahlak yoksunu kadın ve erkekler var ve çoğunluktalar.Var mı sizce?
Var sectigin erkeğe bağlı gerçekten görünen köy uzakta değil tarzı bir erkekle oluyorsan mutlaka aldatiliyorsun bence biraz erkek seçerken aşktan değil mantıkla hareket etmelisinVar mı sizce?
Ben en beklemediğim en ummadığım insandan gördüm. Hal öyle olunca sözler kifayetsiz kalıyorVar mı sizce?