Aldatmayan erkek var mı?

Böyle bakanlar bu inancın sonun da ya herşeye boyun büken pısırık kadın olursunuz ya sizde bende aldatırım deyip toksik birine dönüşürsünüz. ☠️
Aldatmayan kadın olduğu gibi erkekte vardır. Kendimden yola çıkıyorum en önce.

Var mı sizce?

Ben inanmiyorum artık, en sadığı bile instagramda hikayelere yaziyor baska kızların. Gercekten bu devirde boyle erkek var mı
Ben kendimce bu duruma soyle bir cozum buldum: 20li yaslarimi ve 30larin baslarini hizli yasayip tukettikten sonra, evcimen olmaya durulmaya karar verdim. Yasitlarim olan erkekler hala skor pesinde oldugundan, gormus gecirmis ve en az 5-6 hatta mumkunse 10 yas buyuk birisi olur ancak dedim. Teori tuttu, pratik de de sukur dusundugum gibi🙏

Kisaca, soruna cevap: zamana bagli bir denklem cozumu olarak evet var.

Ben kendimce bu duruma soyle bir cozum buldum: 20li yaslarimi ve 30larin baslarini hizli yasayip tukettikten sonra, evcimen olmaya durulmaya karar verdim. Yasitlarim olan erkekler hala skor pesinde oldugundan, gormus gecirmis ve en az 5-6 hatta mumkunse 10 yas buyuk birisi olur ancak dedim. Teori tuttu, pratik de de sukur dusundugum gibi🙏

Kisaca, soruna cevap: zamana bagli bir denklem cozumu olarak evet var.
katılıyorum erkekler biraz doymadan durulmuyor

Var mı sizce?

Ben inanmiyorum artık, en sadığı bile instagramda hikayelere yaziyor baska kızların. Gercekten bu devirde boyle erkek var mı
Aldatan erkek varsa aldatan kadinda vardır ağaçla aldatmiyorya onlarda... erkeği kadını yok demek istediğim. Aldatanida var aldatmayani da her iki cinsinde bu cinsiyet genellemesi neden yani

Yıllardır aynı adamlayım, aldatılmadım bildiğim kadarıyla. Yaparsa da kendi mallığı olur, öyle canımdan can kopmaz benim, aldattığı kadınla da gram muhatap olmam, kimsenin g.tünü kaldırmadan basar giderim. O kaybeder. Hiçbir yerde ana kucağında bile bulamadığı huzuru getirdim hayatına. Geri almasını çok iyi bilirim.

Var mı sizce?

ben hiç aldatmayan aklı kaymayan erkek görmedim,eskiden olsa erkekler suçlu sadece derdim ama erkek arkadaşıma yanımda asılan mağaza görevlisi kızı gördükten sonra iki tarafta masum değil derim,cinsiyetçi bir yaklaşım yanlış olur,gerçekten ahlak yoksunu kadın ve erkekler var ve çoğunluktalar.

Aldatıldım mı bilmiyorum, bilmem için elimden geleni şeytanı kıskandırır şekilde yapar, daima tetikte olur, iğne deliğinden kuyu kazarım, bir şeye rastlamadım.

Ha eğer ki rastlarsam, aldatmayan yok yeahh demem, diyemem.
Allah yardımcıları olsun der, çıkar giderim.

Var mı sizce?

Var sectigin erkeğe bağlı gerçekten görünen köy uzakta değil tarzı bir erkekle oluyorsan mutlaka aldatiliyorsun bence biraz erkek seçerken aşktan değil mantıkla hareket etmelisin

Var tabiki bu ne biçim soru... aldatmak cinsiyetle değil karakterle ilgili bi durum... karısını aldatan erkekler olduğu gibi kocasını aldatan kadınlar da var hemde zibilyon kadar...

Aldatmayan erkekler tabiki var. Esini gercekten seven ve en önemlisi kendine saygisi olan bir insan aldatmaz diye düsünüyorum.

Ben aldatildim mi sanmiyorum, aldatildiysamda cok profesionel yapmis olmaliki benim haberim olmadi. Aldatilirmiyim bilmiyorum, hayat ne getirir ne götürür bilemeyiz. Esimin is saatleri bellidir ayni saat gider ayni saat gelir, telefonu sifresiz hep ortadadir. Disari cikicaksa beni hep yaninda götürür. Yanliz biryere gitmez, bazen ben üstelerim git arkadaslarinla takil bulus bir yemeye cik diye. Ne gerek var ailece cagiririz gelirler öyle görüsürüz der. Benim esim sosyal medya kullanmaz bunun etkisi varmi bilemiyorum. Hep böyle kalirmi onuda bilemem. Ilerde belki deyisir yada aldatir bunun garantisini veremem.

Benim çevremde evliyken hiç aldatan erkek yok. Hiç denk gelmedim, tanık olmadım. Bir sürü de evli kuzenim var, ablam abim evli.

Back
X