Aldatmayan erkek var mı?

Vardir ya. Eşim diyor ki benim nikahli Karim varken başkalarina bakmaktan allahtan korkuyorum diyor. Hani bunu diyen de aldatirsa kendi karaktersizligi. Herkes kendine yakişani yapar. Aldatirsa boşarim ne kadar sevsem de. dünyanin tek erkegi degil

Her çeşit insan var. Niye illa her erkek aldatacak diye düşünüyorsunuz ki? Kadınlarda da aldatan var,aldatmayan kadın da var. Erkek niye illa aldatıyor olsun?

Aldatan erkek vardır tamam,ama bir o kadar da göz yuman kadın vardır. Aramızda bile dolaşıyorlar burada.

Nasıl aldatmayan kadın varsa erkekte vardır.
Kişi ailesinden,çevresinden düzgün örneklerle yetişip aklını kullandıkça karakteri de biraz düzgün ise ihtiyaç duymuyor böyle eylemlere.

Ne çıktığım insanları ne de kocamı aldatırken yakalamadım. Şüpheli davranışları da olmadı. Herkes aldatır diyemeyiz ama herkes aldatabilir. Hayat bunu düşünerek yaşanmayacak kadar kısa

Fiili olarak hiç aldatmamıştır çünkü bensiz dışarı adım atmazdı ama sanal olarak aldattı yakaladım,ilk baş özürler diledi, yalvardı yakardı sonra ne olacak ki bu aldatma sayılmaz dedi!! Sonra internette,sosyal medyada beğenmediği,bakmadığı kadın kalmamıştı yine yakaladım,yine affettim!! En sonunda dayandım ve boşandım! Başkasına aşık olup aldatması mı daha çok canımı yakardı bilmiyorum! Evde, dışarıda peşimde dolanırdı,bir dediğimi iki etmezdi ama pis huyu sinir hastası yaptı beni!

Back
X