Aldatmayan erkek var mı?

Ya ben aldatma konusuna bir şey demeyeceğim ama instagram kullanan erkek bir tek bana mı itici geliyor? Erkekleri bir türlü instagram'a yakıştıramıyorum,orada fotoğraf paylaşmaları falan bana acayip itici geliyor. Sanki instagram kadınlara özgü bir uygulamaymış gibi.😁
Ayy çok şükür benim kocam instagram kullanmıyor 😄😄

Aldatmamistir ama gözüyle hayali ile seviştiği kadın olmuştur.Bunu cogu kadın da yapıyor.Zaten aldatmak akılda baslar

Var ama az bence .
Ama aldatma her zaman gıdıp bırıyle bırlıkte olmak değil bırıyle flortlesmek de aldatmadır benim için

var anacım var.
çoğunluk aslında işinde,gücünde.
aklı başında olan, eğitimli, kültürlü kesim bu şekilde.
ama cahil ve varoş kesimde aldatma çokça yaşanıyor.
Katılmıyorum buna .
Bence dıger kesım daha çok aldatıyor okumuş etmıs ısınde gucunde tıpler

zamanında gezmiş tozmuş, doğru düzgün sosyalleşmiş, kızlı erkekli arkadaşlarıyla vakit geçirmiş, işinde gücünde tipler daha az aldatıyor. kadınlarla ilişki kurmayı eskorta gitmek, millete dm'den yürümek sanan, bir tane kadınla seks düşünmeden iletişim kuramayan, tek sosyal aktivitesi ağalarla halısaha olan asosyal erkekler de işte başka kadın görünce götü başı dağıtıyor. siz de niye bana hep bu özgüvensiz amsalaklar denk geliyor diye bir düşünün bence.

Aldatmaktan ne anladığınıza bağlı bu. Sadcee fiziken düşünüyosan yaniiii aldatmayan erkek var diyebiliriz. Ama brnim için başka bi kadına bakması brğenmesi benle kıyaslaması bile aldatmaktır🤷‍♀️ ve üzgünğm ki hemen hemen her erkek başka bi kadına bakıp eşi ile yada sevgilisi ile kıyaslıyodur bu sebeple aldatmayan erkek yok ditorım

Genellemeye karşıyım aldatmayan erkek vardır. Kadında olduğu gibi.
Aldatıldım mı bilemem ama sevgililerim ve evlendikten sonra hiç böyle bir şey hissetmedim.
Aldatmanın karakterle alakalı olduğunu düşünüyorum,doyumsuzluk gibi hali hazırdaki sevgili elinin altında olsun ama arada heyecanlar da yaşayayım mantığı.
Aldatan kız arkadaşlarım da oldu sevgililerini, aldatmayan da bu erkek içinde geçerli.
Herkes aynı değil.

fiziksel aldatmaysa var. kocam. ben de onu aldatmam mesela
aldatmak yerine boşanmayı tercih ederiz
ha düşüncede aldatıyor mudur bilemem
o da onun y.vşaklığıdır napıyım yani😁

genel, genel ,adı üstünde
istisnalar kaideyi bozmaz
en çok da köy yerinde oluyor
Hıc katılmıyorım her yerde oluyor.
Butun köyde yaşayanlar karısını aldatmıyor o TV ye cıkanlar genelde öyle oldugu için göz önündeler.
Bu sey gıbı sanat dünyası ıcınde soylenır .
Halbu kı het yerde var

Back
X