- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Aldatmayan var valla benim sevgilim. Böyle yazınca gözünüzde saf gözü kapalı bir kadın canlanmasın,bayağı cin gibiyim yani. Tabi bu benim için bir başarı ya da övünülecek birşey değil. Sevgilimin karakteri sayesinde bunu hiç yaşamadım.Erkek sandım pardon :) erkek olarak aldatmayanı kastettim kadınlar aldatsa bile erkek kadar değiller yine fazla ama erkeklerin eline su dökemeyiz bu konudq
Aldatan kişi mutlu değildir, bazıları gerçekten çapkın oluyor ama genel olarak aldatan insanların içinde bulunduğu ilişki de mutsuz olduğunu, bundan dolayı dışarıya gözü kaymış olduğunu düşünürüm. Çok mutlu insan neden aldatsın ki? Lütfen genelleme yapmayın, sizin rastladığınız erkek sizi aldattı diye her erkek öyle diye birşey yok. Peşinden kaç tane kadın koştuğu halde gözü karısından başkasını görmeyen erkekler var çevremde. Bence bu biraz karakter meselesi, mesela ben sizin eski konularınızdan aldatıldığınızı biliyorum, bu eski eşinizin karaktersizliği. Şimdiki eşinizle çok mutlusunuz diye biliyorum işte bu da eşinizin güzel karakteri.Hanımefendi ne savunması Allahaskina? Ben aldatilip boşanan bir kadınım ne savunmasindan bahsediyorsunuz. Savunma değil gerçekler. Adam karısını çok seviyor çoluk çocuk mutlu ama heyecan peşinde fırsatını bulunca aldatıyor! Ne vicdan azabı ya erkek milleti güzel bir kadın üç gün peşinden koşsa değil vicdan adını unutur.
Siz kullanmayabilirsiniz, yasak aşk, aşk-ı memnu gibi daha minnoş kelimeler kullanabilirsiniz ama metres kelimesi mistress kelimesinden gelmiştir ve evli erkekle birlikte olan kadın demektir. Bu durum içinde en uygun kelimedir. Duyar kasmanın anlamı yok, kaldı ki kendisine saygısı olan insanlar zaten bu durumlara düşmezler...Yasak aşkı diyebilir
Yasak ilişkisi diyebilir
Eşini aldattığı kadın/sevgilisi diyebilir
Aşk-ı memnu'su bile diyebilir
Kapatma metres gibi kaba şeyler söylemektense
Tabii insanın kalbi diline yansır bazı şeyler karakterle alakalı
Benim asla kullanmayacağım tabirler laflar başkalarına göre gayet normal geliyor, kullanıyor insanlar
Ya aklıma ne geldi
Benim eski patronumun eşi (genel müdür pozisyonundaydı birlikte çalışıyorduk) bir kadına sinirlenmişse bahsederken "karı" derdi
Karıya bak, sinir karı, karı beni sinir etti
Hakaret gibi kullanır üstüne basa basa karı derdi
Bu 5 sene içinde karsina hiç mi ideal erkek modeli çıkmaz? İlla sevgili olarak değil. Iş arkadaşı, bir veli, komşu vs vs. Enerjisi bu olduğu icin hep boyle insanlari hayatına çekiyor bence.O kafada olup yaşamak nasıl bir şey acaba, paronayakça... Gerçekten ömür geçmez:)
Kk daki arkadaşlar da pek minnoş bugünBirlikte yasiyorlar desin.
Katılıyorum.Siz kullanmayabilirsiniz, yasak aşk, aşk-ı memnu gibi daha minnoş kelimeler kullanabilirsiniz ama metres kelimesi mistress kelimesinden gelmiştir ve evli erkekle birlikte olan kadın demektir. Bu durum içinde en uygun kelimedir. Duyar kasmanın anlamı yok, kaldı ki kendisine saygısı olan insanlar zaten bu durumlara düşmezler...
Karı kelimesine gelince; anlamı farklı olmakla birlikte toplumda argo anlamında kullanılmasına bende sinir oluyorum fakat 2 örnek birbiri ile alakasız.
Metres sadece kadını suçlayan bir ifade. Evli olup sadakat sorumluluğu taşıyan birinin kabahati yok mu?Siz kullanmayabilirsiniz, yasak aşk, aşk-ı memnu gibi daha minnoş kelimeler kullanabilirsiniz ama metres kelimesi mistress kelimesinden gelmiştir ve evli erkekle birlikte olan kadın demektir. Bu durum içinde en uygun kelimedir. Duyar kasmanın anlamı yok, kaldı ki kendisine saygısı olan insanlar zaten bu durumlara düşmezler...
Karı kelimesine gelince; anlamı farklı olmakla birlikte toplumda argo anlamında kullanılmasına bende sinir oluyorum fakat 2 örnek birbiri ile alakasız.
Eskiler bu tespiti çoktan yapmış olacak ki “Erkeğin iki kaşığı varsa birini kır” demişler. Muhakkak vardır bu sözü söyleten bir takım yaşanmışlıklar :)Bence aldatmada şu da bir faktör
Kadınlar artik erkeklerin yükünü alıyorlar ve bu kadinlar eslerinden azicik ilgi, sevgi ya da destek bekleseler erkekler ugrasmak yerine kaçmayı seciyorlar. Eee haliyle solugu disarida alıp, onları pohpohlayacak kişiler arıyorlar. Kisaca rahat batiyor! Erkeklere bu rahatlığı vermek yerine, sorumluluklar yüklemek gerekiyor diye düşünüyorum. Bir de maddi açıdan borca sokup o borc nasil ödenir diye düşünüp kafalarının dolu olması lazim bence.
Burada hemcinslerimi suclamiyorum bu arada, yanlis anlasilmasin. Bir ablam vardi, erkeğin iki kasigi varsa birini kiracaksin derdi. Buradaki aldatilma hikayelerini de okudukça ne demek istedigini anlıyorum artik. Tabii yas aldikca daha olgunca ve objektif bakabiliyoruz olaylara.
Yani sözün özü, erkeklere rahat verilmemeli!
Hanımefendi ne savunması Allahaskina? Ben aldatilip boşanan bir kadınım ne savunmasindan bahsediyorsunuz. Savunma değil gerçekler. Adam karısını çok seviyor çoluk çocuk mutlu ama heyecan peşinde fırsatını bulunca aldatıyor! Ne vicdan azabı ya erkek milleti güzel bir kadın üç gün peşinden koşsa değil vicdan adını unutur.
Aldatan erkeğe bir sıfat olmadığına katılmıyorum. Cok afedersiniz benim annem, rahmetli anneannem falan g.v.t derdi.
Peki neden tekrar evlendiniz? Çünkü aldatılmışsınız ve her erkeğin fırsat bulunca aldatacağına inanıyorsunuz. Bunu bile bile evlenmek bile bile lades demek değil mi?Hanımefendi ne savunması Allahaskina? Ben aldatilip boşanan bir kadınım ne savunmasindan bahsediyorsunuz. Savunma değil gerçekler. Adam karısını çok seviyor çoluk çocuk mutlu ama heyecan peşinde fırsatını bulunca aldatıyor! Ne vicdan azabı ya erkek milleti güzel bir kadın üç gün peşinden koşsa değil vicdan adını unutur.
gene erkeğe değil kadına hakaret eden bir kelime bu. düşündüm de erkeğe hakaret eden hiçbir kelime yok dilimizde, hepsi kadını aşağılıyor. korkunç...Aldatan erkeğe bir sıfat olmadığına katılmıyorum. Cok afedersiniz benim annem, rahmetli anneannem falan g.v.t derdi.
Evet haklisiniz...Gavat kelime anlamı olarak bu birlikteliklere aracılık eden kimsedir. Bu birliktelikte bulunan kadın için çok kelime var. Ama erkek
Peki neden tekrar evlendiniz? Çünkü aldatılmışsınız ve her erkeğin fırsat bulunca aldatacağına inanıyorsunuz. Bunu bile bile evlenmek bile bile lades demek değil mi?
Kesinlikle katılıyorum, tam bir kısır döngüBu 5 sene içinde karsina hiç mi ideal erkek modeli çıkmaz? İlla sevgili olarak değil. Iş arkadaşı, bir veli, komşu vs vs. Enerjisi bu olduğu icin hep boyle insanlari hayatına çekiyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?