- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Şöyle açıklayayım izninizle...Erkeklere iradesiz diyerek bir nevi bu aldatmada onları kandırılan kişi statüsüne sokuyorsunuz. Aldatmanın kadını erkeği olmadığı gibi iradenin de kadını erkeği yoktur. Buna göre tek gecelik aldatmaları görmezden gelmemiz lazım.
Kadınlara " namussuz haysiyetsiz yollu kadınlar" sıfatını yakıştırmanız bir kadın olarak beni hayretler içerisine soktu. erkek kadına dur diyemiyor ben gideyim kocacığımı o kadınlardan koruyayım demek çok komik gerçekten.
Adatmada bütün suçu kadınlara yıkmanız erkeği yüceltmeniz çok cinsiyetçi bir yaklaşım olmuş
Tek gecelik aldatmalar bir hastalıktır. Bu yolla eşini aldatan kişi teşhis almamış bir hastadır. Kişilik sorunları, cinsel sorunlar, eziklik psikolojisi, ruhsal hastalik vb herşey olabilir. Bunu konumuz dışı olarak değerlendiriyorum.
Iradenin kadını erkeği olduğu bilimsel bir gerçektir. Doğada evrimsel sürece bakildiginda da bu gerçek net şekilde görülmektedir. Çok geniş bir konu. Bir örnek vereyim sadece. Erkek hergün milyonlarca sperm üretirken dişi 28 günde bir sadece 1 yahut 2 yumurta üretebilir. Ya da doğumdan sonra belli bir süre cinsel istek konusunda daha isteksizdir. Bu konu dediğim gibi çok geniş. Araştırabilirsiniz.
Asıl konu bizim doğadaki hayvan degil insan olmamiz yani hayvanlardan ayıran ozelligimiz aklımız ve ahlak anlayışımız.
Kadın yaradılış olarak erkeğe göre çok daha kıvrak zekalı ve grift bir zeka ürünü. Erkek ise daha düz mantık. Dogamiz bu. Aklına koyduğunu yapamayacak kadın tanımıyorum ben.
Asla erkekleri aldatma konusunda yuceltmiyorum...hatta bana göre bir hayli gelistirilmesi gereken zeka ürünleri. Ahlaklı düzgün erkekler yok mu tabiki var. Ama bir kadının niteliklerini beklemek yanlış olur bana göre.
Demek istediğim kadin kadinin kurdu olmayacak. Milletin evlisine niyet bozmayacak.
Bir hikaye var bilir mısınız...uzun yıllardır evli bir çiftin evliliği başka bir kadın icin bozuluyor. Eş diyor ki tamam ayrilalim ama 1 ay boyunca beni uyandığımda kucağında tasiyarak salona getir. Bir ayın sonunda ayrilacagiz...bu hikâyeyi biliyor musunuz?