Aldatmayla ilgili bakin hele bi :(

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Tum bayanlar aldatiliyor aldatilacaklardirda akilli gercekci bayanlar maalesef bunun farkindaa . Bu acida olsa gercek her erkek evli olsun bekar olsun aldatyo icraata dokemeyenlerde gozleriyle hayalleriyle aldatiyo sevgilisini esini kimi kadin yediremyo benim kocam/sevgilim yapmaz diyo ama yapiyolar iste adamin gozunu takip edemezsin aklindan geceni takip edemezsin hos. cidden guvenilcek varliklar degiller. En iyisi bile boyle tanidigim bi aile var yaslilar yani adam boyle aldatma konularinda namus konularinda acar ağzını yumardi gozunu karisida guvenirdi. Gecenlerde öldüğünü ogrendik ve on yillik bi dostu varmiss . Kimsenin de haberi olmamisti. Yani hepsi hayatlarinda en az bi kere yapyolar icraata dokemeynlerde gozleriyle dusunceleriyle yapyolar size sorum bunlari bile bile erkeklerin bu zaaflarini yani evlenmek ne kadar dogru bunlarin olcagini bile bile yakalasakta yakalamasakta haberimiz olmasada yapcakalr yapyolar bile bile evlenmek aile kurmak ne kadar mantikli sorarim size evlenmesek cocugumuz olmcak evlensek boynuzlari yicez bi akil verin cidden

Bunu bilemezsiniz uygulamada aldatmayan erkek yanindan gecen kizi hayalinde farklı sekillerde canlandirabiliyor orneklerini cok gordum tanidiklarimdan arkadaslarimdan sevgililerimden sagdan soldan erkekler kadin gibi degiller bu yuzden yediremiyoruz konduramayoruz ama gercek bu maalesef

Napak, lezbiyen mi olak?

Ben de aldatildim goruyorum ki bu kadinlarin kaderi adama bakiyosun kadini el ustunde tutuyo bi dedigini iki etmiyo seviyo sayiyo ama bazende yapto capkinligini ve karisi / sevgilisinin ruhu duymuyo ornekler cok var kimi yakalamadigi için saniyo ki masum . Ben cok gordum sevgilisini esini seven sonsuz guvenen ama aldatildigindan bi haber olan bayanlari ..

aynı sey kadınlar ıcınde gecerlı
her kadın mutlaka aldatır dıyebılır mıyız ?
sızınle evlı olmak cok zor olur bı erkek ıcın
yanından bı kadın gecse senın testestoron hormonun calıstı dıye hormunu da döversın
evet erkegın yanında bı kadın bıle gecse erkeklık hormonu calısıyor o dogru ama o aldatma anlamında degıl :) yanlıs anlamıssın

Size sacma gelen nedir hayatin gercekelri bunlar bende boyle olsun istemem hoş

Dogru doverimm aldatilmadan once bende normaldim sonra isler degisiyomuss guven kalmayinca

Dogru doverimm aldatilmadan once bende normaldim sonra isler degisiyomuss guven kalmayinca
evlenmeden once bende aldatıldım
evlenecegım sevgılımle en yakın arkadasım 3 ay ıcınde evlendıler ben şok
ustelık benım esımde evlenmek uzere oldugu bı zaman aldatılmıs :)
noldu bende herıfcanımı buldum evlendım cocugumuz bıle oldu
dedıgın gıbı olsa hıcbırımız evlenemezdık
daha yenı aldatıldıysan boyle dusunmen normal

Ben biliyorum 3 çocuklu kadın eşini aldattı hemde defalarca, kadının Yediği her halt çıktı ortaya Kocası çıkarttı hemde , adam boşanmadı hani aldatılan kadınlar hep kendini suçlarla kocada kendini suçladı ve aldatan Karısı Olmasına rağmen adam dört Dönüyor Peşinde suçlu gibi oda arsızca dolanıyor ortada .. Bu adamın durumu çok iyi ve bütün parası Karısının elindeydi aldatma olayından öncede sonrada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…