Aldatmayla ilgili bakin hele bi :(

iki kelimeden biri yapiyolar da yapiyolar.. siz evlenmeyin o zaman. iki ornek gordunuz diye o kadar genellemeyin..sizin karsiniza oyleleri cikmis

bir yasa kurmalı aldatan ihanet edenleri hapis cezası uygulamalı

Ne yapalım yani aldatıldık ya da aldatılıcaz dıye kımseyle bırlıkte olmayalım mı:) Valla ben heralde aldatılmanın en kotusunu yasadım ama ben bıle sızın kadar karamsar degılım. Bırı gıder bırı gelır mılyonlarca erkek var hepsı çürük çıkacak değil ya

Evet aldatmak degildirr ama bi aldatmada gozden kalbe inmesiyle basliyo her bakmak aldatmak degildir onemli olan baktiklarindan birinin kalbine inmemesidir tum mesele bu
Evet iste aslinda ayni dusunuyor sayilirim seninle.her erkek aldatmaz ama hepsi bunu yapabildigi icin potansiyel hepsinde var

Sizin sinirleriniz bozulmus, biraz sakinlesin bence.

Aldatılanlarda bütün erkeklerin aldattığını düşünüyor zaten nedense
Aslında tam olarak öyle değil.
Bir defa güvendiğimiz dal kırıldığı için,bundan sonrasının da hep aynı olacağını düşünüyoruz.
Yere göğe sığdıramadığı kişiden ağır ihanet yiyenlerin düşünce ve psikolojisi bu şekilde doğrular ve inandırmak ister.
Bende dahil.

Kadınların çoğu da gözleriyle, hayalleriyle aldatıyor olabilir. Ne bileceksiniz?

Kadinlarin aldatmasini erkeklerin aldatmasiyla kiyaslamak cok yanlis mutsuz insan aldatir yuksek ihtimalle. Mutsuz kadin aldatir ama erkek mutlu olsada aldatyo iki farkli cinsten ayni duygular beklenemez ben mutlu olup aldatan bi kadin duymadim vardir yok degildir ama mutlu olan karisini sevgilisini cok sevipte aldatan erkegi cok gordumde duydumda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…