Aldatmayla ilgili bakin hele bi :(

Tanıdıgım 3 kadın eşlerini aldatıyor, ee neden kadınlar eşlerini aldatır hep aldatıyor demiyoruz peki?
Genellemek malesef yanlış genelde aldatılan kadınların tesellisi malesef

Yazık siz hiç iyi insanlarla karsilasmamissiniz ki!yoksa bu söylediğiniz mümkün değil.bunu bilirdiniz. İnşallah dusuncelerinizin tamamen bir onyargı,yanılgı oldugunu size yasatabilecek,cooook iyi bir adamla tanışır ve mutlu olursunuz.boy boy çocuklarınız olur inşallah. Hayat bu kadar kötü değil be canım. Sen kötü insanlara denk gelmişsin. Yoksa tüm erkekler demek garip yani.karakterli adamlar da var.onlari piyasada göremezsin. O yüzden yanılıyorsunuz işte.ortalıkta çakallık yapmayıp,ailesi ve çocukları ile evlerinde oldukları için yok saniliyorlar.meydan da bu aldatıcı kısma kalıyor işte. Ve maalesef erkekler onlardan ibaretmiş gibi sanılıyor.

Bu hissettiginin adı var.
Tezimi bunun üzerine hazirlamistim. Gerbnerin teorisi ( cultivation theory.)
Burada yani bu bölümde sürekli olumsuz akışa maruz kalıyoruz . Bilinç bunu ister. Bu yüzden bu bölüm bu kadar ilgi çekiyor . Televizyonlar da bu yüzden şiddet içeren yapımlar rayting alır. Buraya her zaman girenler " acımasız dünya sendromu " denilen bir sendroma kapiliyor. Sadece buraya değil yani suregelen duygusal veya fiziksel şiddet hikayelerine , görsellerine maruz kalan herkes. Nedir bu sendrom ? Örneğin burayı sürekli takip edenler için ;
Sürekli başıma kötü bir şey gelecek korkusu , aldatilirim , öldürülürum , kandirilirim korkusu.
Postravmatik stres bozukluğuna kadar yolu vardır.
Bakın çok ilginçtir 11 eylül saldırıları bu yüzden tekrar tekrar televizyonlarda verildi. Bizden çok uzak bir ülkede yaşandı ama o kadar çok o şiddet görüntülerine tanık olduk ki bütün dünya , yerkuremizi oldukça tehlikeli bir yer sanmaya başladık . Amerikanin başına gelenleri icsellestirdik ve diğer politikalarını haklı bulmaya başladık . İşte bu kadar önemli bu tarz şeylere maruz kalmak veya kalmamak .
Acımasız dünya sendromu daha sonra mutlu şiddete yol açıyor .
Yani siz korktukca burayı daha fazla okuyorsunuz , kendinizi haklı çıkarmak hoşunuza gidiyor dünyanın kötü bir yer olduğu konusunda veya erkeklerin . Okudukça daha fazla güvensiz oluyorsunuz. Bu döngü halini alıyor .
İyi örnekler buraya yazılmıyor . "Suskunluk sarmali " var çünkü . İyi olanlar susmak zorunda =) sosyoloji ce psikoloji en önemli bilim dallarindan ve bize her şeyi anlatıyor .

Kısacası sürekli burada vakit geçirmek hepimiz için son derece tehlikelidir . Bakın siz çoktan kapilmissiniz bile .
Bunun sizin iyi insanlarla karsilasmamanizla alakası yok =)bilim de bunu söylüyor zaten .sizin suçunuz yok süreç bu

Bu dediklerinize bakılırsa hepimiz aldatıyoruz. Buna sizde dahilsiniz.

Geckin bi yasta olup gozu kapali hayata polyannacilikla pembe gozluklerle bi bayan olmaktansa 21 yasinda universite mezunu olup ama her seyi yasamis felegin cemberinden gecmis ( neler yasadigimi bilemezsiniz) değişik insanlar tanimis daha genc yasta biri olmayi tercih ettim . Sizin yasiniz kac bilmiyorum ama simdi ki genclerin bicok seyi 15 yasindan itibaren basliyo tecrube olgunluk yasta degildir bunuda belirtmek isterim

Örneklerini çok gördüm derken hayal kurarken düşüncelerine kablolu hat mi bağladınız ?? Ne saçma sapan düşünceler ya.

erkeği kadını yok karakter meselesi.. mesela erkeklern sosyal medyada eski sewgilisini aratması merak etmesi bazılarına göre aldatma sayılır bunu bnde yapıyorum hayaller diyorsun kadınların hayali yok mu. ve erkek aldatıyor sonuçta onun ewli olduğnu bilen bi kadınla aldatıyor . kadının en büyük düşmanı yine kadın.

Hayal kurmak, gozle aldatmak falan da demissiniz ya evet bunu yapmayan erkek oldugunu sanmıyorum ama bunu aldatmaktan saymiyorum

Hahaha dusuncemi basiniza gelince ya da hic beklemediginiz birinin basina gelince ya da bu ara da ya da larida uzatiyorum pembe gozluklerinizi cikarip erkeklerin bilinmeyen yonlerini arastrdiginizda sizde gercegi goreceksinizdir

Evet aldatmak degildirr ama bi aldatmada gozden kalbe inmesiyle basliyo her bakmak aldatmak degildir onemli olan baktiklarindan birinin kalbine inmemesidir tum mesele bu

Yazınızı okurken keyif aldım..evet o korkuları beynimize işlememek gerekir, bazen dikkat ediyorum bazı insanlar olayları abartarak tüm çevreyi başlarına topluyorlar ağlamalar etmeler bazı insanlarda beyinlerine duygularına hükmederek daha bilinçli daha sessiz hallediyorlar.
Benim bir bayan tanıdığım vardı oda eşi tarafindan aldatıldı hemde eşinin iş arkadaşı ve kendisininde iyi tanıdığı evine gelen biriyle aldattı, ve eşi hep hayatımda biri yok dedi ama bu evliliği de yürütmek istemediğini söyledi, tam 3 yıl mücadele etti evliliği için sonunda aldatıldığını öğrendi ve boşandı hiçte öyle kendini parçalamadan,
Şuan çok mutlu bi ilişkisi var ve evlenmeyide düşünmüyor.
Diyeceğim ki şu biraz beynimize ve duygularımıza hakimiyet kurmalıyız, acımızı yaşıyalım ama çok da arabesk yaşamadan.
Konu sahibi size gelince lütfen artık beyninize olumsuzlukları işlemeyin şuandan itibaren olumlu düşünmeye zorlayın ve deyin ki evet benim karşımada düzgün karakterli birisi çıkacak buna inanıyorum deyin, bu demek değildir ki hayatımızda olumsuzluklar olmayacak, tabiki olacak, ama beyninizin duygularınızın esiri olmadan bakış açılarımızı değiştirirek. Size bol bol olumlu düşüncelere iten kitaplar okumanızı tavsiye edeceğim. Hepinize iyi haftasonları.

aldatma sadece erkeklerin yaptığı bişey değil . erkeklerin hepsi altadır demenizde çok yanlış

Kocanın telini bilgisayarını karıştırmazsan senden Mutlu'su yok.Toplantıya gidiyorum DEDİ tabikide Oray'a gidiyor sorgulamayacaksın, şehirdışı işi mi var pek tabi araştırmaya gerek mi var..Gecenin bi vakti bi numara aradı olur öyle şeyler,adı üstünde yanlış numara...sorma sorgulama Mutlu yaşa cahillik mutluluktur.
Mu acaba????
Yeni aldatıldığımı öğrenmişken kafam karışık işte ne biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…