Aldatmayla ilgili bakin hele bi :(

senin kadar doğru biri seni bulacaktır inşallah dua et yüreğini ferah tut yeter

Herkes aldatabilir bunu erkeklere genellemek yanlış bence. Ama aldatılanda kendisini sorgulamalı neden aldattı diye.

Cok yenide degil aslinda uc yil olduu ama hem tecrubemden hem insanlarin tecrubelerinden gorerek yazdim

Aldatırsa kendi bilir, önümüzdeki maçlara bakarız. Benim hayatım kıymetli arkadaş ! Bi kere geliyorum ben dünyaya, bi adam şeyine sahip çıkamadı diye ömrümü heba edemem. Kendi kaybeder, kendi düşünsün...

Kim istemez ki bi omur sadik kalcak beyaz atli prensi ama gorunce yasayinca tabir i caizse biraz hayal dunyasindan polyannacilikyan uzaklasinca anca o zmana insan gerçekleri görebiliyorlar bendensin

eşime açık açık söylediğim şey

Saniyorum ki hic aldatilmadiniz ya da oyle saniyosunuz guvenipte kazigi yedikten sonra analsiliyo zaten her sey genelleme yapiyorum cunku genel boyle kendi ustumden soylemiyorum

Bu sadece sizin gerçeyiniz siz hep aldatilmiwsin belkide bu yuzden on yarqilisiniz akilli kadinlar bunun farkinda dediniz ya ben akilli kadinim ewimde benim aklima hayran hep benden fikir alir mantiklisin der hic aldatmadida wukurler olsun 9 yillik evliyiz hem duwuncesinden kadinlari geciyor dediniz siz erkeklerin aklinimi okudunuz kk kac konu okudum ne kadar kadin sevgilisini ewini aldatmiw insanin ruhu vicdani temiz olmali kadin erkek fark etmez bence

Saniyorum ki hic aldatilmadiniz ya da oyle saniyosunuz guvenipte kazigi yedikten sonra analsiliyo zaten her sey genelleme yapiyorum cunku genel boyle kendi ustumden soylemiyorum
valla bebeeem herkeş kendi bilir :=) ben eşimin peşinde hafiyelık yapamam
beni kaybetmek istemıyorsa ayagını denk alsın, istiyorsa boşasın. zorla degıl hiçbişey.
telefonu hep ortada olur. iş dısında dısarı cıkmaz
birlikte cıkarız genelde. facesınin her seyının şifresını bilirim. üşengeçlikten dısarı bile zor cıkar.
nasıl aldatacak bu adam. önce g.tü kaldırsın

aldatmak karakter meselesıdır. kesinlikle genelleme yapılamaz.

Olmasi gereken boylee zaten ama maalesef bazilari olamiyo ya da degisiyolar bi akillarinin celinmesine baglii Allah vermesin yinede kimsenin basina

Geneleme yapmayin lütfen 5 parmak bir degildir...!

Sadece erkekler değil günümüzde kadınlarda aldatıyor artık
Günümüzde mi? Kadınlar eskiden beri aldatıyor da erkekler gibi affedilip kabul görmedikleri için daha temkinli davranıyorlar.

Konu sahibi fiziksel olarak yapamasa da gözüyle aklıyla aldatiyorlar demissin bu biraz abartı değil mi? Onu biz kadınlar da yapıyoruz belki nereden biliyorsun? Bu durumda kimse sadık değil, herkes birbirini aldatıyor.

Ben bu tür paranoyalarin erkekleri daha da aldatmaya teşvik ettiğini düşünüyorum. Siz hergün kocaniza 'söyle bakalım sen bugün adam öldürdün mü' diye sormazsiniz. Çünkü çok uç bi ihtimaldir. Ama burda okuyup okuyup gidip ikide bir eşinize beni aldattin mi diye sorarsanız, alttan alttan adama 'bu güçlü bi ihtimal, herkes yapıyor, sen azınlıktasın' mesajını verirsiniz. Bi bakıma meşrulaştırmış oluyoruz. Aksini yapan aldatilmaz da demiyorum tabi, ama bu paranoyalarin kimseye faydası yok.

Hayır, kesin aldatılıyoruz haberimiz yok; recaaa ederim aksini iddia etmeyelim

Burayi okuyunca bende tam bi paronayak olup acaba ne zaman aldatilcam diye dusunuyorum maalesef. Ama tabiki herkes aldatmaz.
Icinde biraz Allah korkusu bide eger gercekten sevgi varsa esine karsi sanmiyorum ki aldatsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…