- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Polyanna'nın depresifi tabi ki aldatır diyecekHer erkek aldatıyor malesef onları öyle kabul etmeliyiz bla bla bla
senin kadar doğru biri seni bulacaktır inşallah dua et yüreğini ferah tut yeterTum bayanlar aldatiliyor aldatilacaklardirda akilli gercekci bayanlar maalesef bunun farkindaa . Bu acida olsa gercek her erkek evli olsun bekar olsun aldatyo icraata dokemeyenlerde gozleriyle hayalleriyle aldatiyo sevgilisini esini kimi kadin yediremyo benim kocam/sevgilim yapmaz diyo ama yapiyolar iste adamin gozunu takip edemezsin aklindan geceni takip edemezsin hos. cidden guvenilcek varliklar degiller. En iyisi bile boyle tanidigim bi aile var yaslilar yani adam boyle aldatma konularinda namus konularinda acar ağzını yumardi gozunu karisida guvenirdi. Gecenlerde öldüğünü ogrendik ve on yillik bi dostu varmiss . Kimsenin de haberi olmamisti. Yani hepsi hayatlarinda en az bi kere yapyolar icraata dokemeynlerde gozleriyle dusunceleriyle yapyolar size sorum bunlari bile bile erkeklerin bu zaaflarini yani evlenmek ne kadar dogru bunlarin olcagini bile bile yakalasakta yakalamasakta haberimiz olmasada yapcakalr yapyolar bile bile evlenmek aile kurmak ne kadar mantikli sorarim size evlenmesek cocugumuz olmcak evlensek boynuzlari yicez bi akil verin cidden
eşime açık açık söylediğim şeyHer erkek aldatmıyor, üzgünüm.
Bu düşünce;
1. hali hazırda aldatılmış olanlara
2. aldatıldığını bilip evliliğe devam edenlere ait.
Kocanla, çocuğunla övünme demişler, övünmeyelim. Ama karşı tarafa da 'istediğin naneyi yemekte serbestsin, sonrasında benim kesin olmayacağımı bil yeter mesajını vermek gerek.
Bu sadece sizin gerçeyiniz siz hep aldatilmiwsin belkide bu yuzden on yarqilisiniz akilli kadinlar bunun farkinda dediniz ya ben akilli kadinim ewimde benim aklima hayran hep benden fikir alir mantiklisin der hic aldatmadida wukurler olsun 9 yillik evliyiz hem duwuncesinden kadinlari geciyor dediniz siz erkeklerin aklinimi okudunuz kk kac konu okudum ne kadar kadin sevgilisini ewini aldatmiw insanin ruhu vicdani temiz olmali kadin erkek fark etmez benceBunu bilemezsiniz uygulamada aldatmayan erkek yanindan gecen kizi hayalinde farklı sekillerde canlandirabiliyor orneklerini cok gordum tanidiklarimdan arkadaslarimdan sevgililerimden sagdan soldan erkekler kadin gibi degiller bu yuzden yediremiyoruz konduramayoruz ama gercek bu maalesef
valla bebeeem herkeş kendi bilir :=) ben eşimin peşinde hafiyelık yapamamSaniyorum ki hic aldatilmadiniz ya da oyle saniyosunuz guvenipte kazigi yedikten sonra analsiliyo zaten her sey genelleme yapiyorum cunku genel boyle kendi ustumden soylemiyorum
Geneleme yapmayin lütfen 5 parmak bir degildir...!Tum bayanlar aldatiliyor aldatilacaklardirda akilli gercekci bayanlar maalesef bunun farkindaa . Bu acida olsa gercek her erkek evli olsun bekar olsun aldatyo icraata dokemeyenlerde gozleriyle hayalleriyle aldatiyo sevgilisini esini kimi kadin yediremyo benim kocam/sevgilim yapmaz diyo ama yapiyolar iste adamin gozunu takip edemezsin aklindan geceni takip edemezsin hos. cidden guvenilcek varliklar degiller. En iyisi bile boyle tanidigim bi aile var yaslilar yani adam boyle aldatma konularinda namus konularinda acar ağzını yumardi gozunu karisida guvenirdi. Gecenlerde öldüğünü ogrendik ve on yillik bi dostu varmiss . Kimsenin de haberi olmamisti. Yani hepsi hayatlarinda en az bi kere yapyolar icraata dokemeynlerde gozleriyle dusunceleriyle yapyolar size sorum bunlari bile bile erkeklerin bu zaaflarini yani evlenmek ne kadar dogru bunlarin olcagini bile bile yakalasakta yakalamasakta haberimiz olmasada yapcakalr yapyolar bile bile evlenmek aile kurmak ne kadar mantikli sorarim size evlenmesek cocugumuz olmcak evlensek boynuzlari yicez bi akil verin cidden
Günümüzde mi? Kadınlar eskiden beri aldatıyor da erkekler gibi affedilip kabul görmedikleri için daha temkinli davranıyorlar.Sadece erkekler değil günümüzde kadınlarda aldatıyor artık
20 yaşında hayatın gerçeklerini mi öğrendin?Size sacma gelen nedir hayatin gercekelri bunlar bende boyle olsun istemem hoş
Hayır, kesin aldatılıyoruz haberimiz yok; recaaa ederim aksini iddia etmeyelimvalla bebeeem herkeş kendi bilir :=) ben eşimin peşinde hafiyelık yapamam
beni kaybetmek istemıyorsa ayagını denk alsın, istiyorsa boşasın. zorla degıl hiçbişey.
telefonu hep ortada olur. iş dısında dısarı cıkmaz
birlikte cıkarız genelde. facesınin her seyının şifresını bilirim. üşengeçlikten dısarı bile zor cıkar.
nasıl aldatacak bu adam. önce g.tü kaldırsın
aldatmak karakter meselesıdır. kesinlikle genelleme yapılamaz.
wayy bee aldatıldımı da kokoco dan öğrenecektım heeHayır, kesin aldatılıyoruz haberimiz yok; recaaa ederim aksini iddia etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?